Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

FSB mind control, psychotronic weapons in Slovakia. Kremlin propaganda. Hybrid war on Slovak area

To čo by sa nám ešte včera zdalo nemožné je dnes realitou. Žiadna iná propaganda nie je v Slovenskej spoločnosti tak silná a vplyvná ako propaganda Kremľu. Slovenské politické strany disponujú veľkými peniazmi na to, aby si mohli urobiť mocnú kampaň, ale žiaden politik nemá tak silne vášnivých a zapálených fanúšikov ako Putin. V Slovenskom informačnom priestore majú ďaleko väčšiu moc propaganda Kremľu ako akákoľvek iná propaganda či politická alebo ideologická kampaň.

Prečo sa takto nenávidíme? Nenávisť a hejt na internete

Psychologické vysvetlenie pôvodu potreby nenávisti. Vyplýva to z komplexu menejcennosti. Človek s pocitom nedocenenosti, s pocitom neuznanosti spoločnosťou. Človek, ktorý je súčasťou nenávistnej propagandy, ktorý má identitu svojej ideológie, si začína o sebe myslieť že je od tých ostatných niečo viac - pre človeka s menejcennosťou je to príjemný pocit sa takto povyšovať nad ostatných. Pocit užitočnosti, že bojujem za dobro a pravdu. Dobrý pocit z toho, že ja som „elitný bojovník“, ktorý drsne vynadá každému, kto má iný názor. Hra na policajta „pravdy“, hra na elitného bojovníka/policajta "dobra" a "pravdy", ktorý na internete robí „poriadok“ - to dodáva človeku dobrý pocit - pocit užitočnosti. Ale prečo sú títo bojovníci "dobra" a "pravdy" tak veľmi agresívni? Agresivita a nenávisť nie je prejavom ani dobra ani pravdy

Kauza Alfie Evans. Emócie ľudí cynicky zneužité na podnecovanie nenávisti voči západu

Žijeme v dobe masového šialenstva. V dnešnej dobe je možné naozaj všetko. Dezinformačné weby sa nezastavia pred ničím. Podstata alternatívnych webov je šírenie nenávisti voči skupinám ľudí, ako napr. celým národom, ktorí sú občania krajiny veľmoci, voči ľuďom s inou orientáciou alebo šírenie nenávisti voči názorovým oponentom jednotlivcom, ktorí majp iný (politický) názor (napr. Juraj Smatana, Ján Benčík).

Hrobové ticho alternatívnych médii o kauze Rostas. Mašinéria fungujúca na nenávisti dostala na frak

Podstata, základná filozofia alternatívnych médii je nenávisť k názorovým oponentom. Preto som rád, že táto nenávistná mašinéria utrpela drobnú porážkou touto kauzou. Sám Rostas sa verejne priznal, že v Moskve oficiálne rokoval s Ruskou vládou o finančných dotáciách pre alternatívne média. Napriek tomu pán Rostas pokrytecky kritizuje mimovládne organizácie, že sú financované zo zahraničia, kým sám robí to isté.

Ruský špión Igor Girkin Strelkov trefne, tvrdo a pravdivo naložil Putinovi

Mal pozitívny názor na Putina, neskôr však názor zmenil. Alternatívne média mali svojho času pozitívny názor na Strelkova ako aj na „separatistov“ ako celok. Dnes sa k tomuto človeku už alterntívne dezinformačné weby nepriznajú. Z tohto rozhovoru, by dostali prívrženci alternatívnych médii infarkt, pretože toto sa do Putinovej propagandy nehodí.

Je Boris Koroni zástancom vraha Janka Kuciaka?

Boris Koroni otvorene útočí na uctenie si sústrasti Janka Kuciaka. Zjavne niečo Koronimu na Jankovi Kuciakovi vadí. Je snáď Koroni zástancom a obhájcom vraha? ... Dve najväčšie perly alternatívnych médii za posledný čas: .... Juraj Poláček prirovnal mimovládne organizácie ku Gestapu, čo bola nacistická tajná služba. Jurajovi Poláčekovi prajeme šťastný pobyt na psychiatrii

Erdogan s podporou Putina vojensky napadol Afrín

Západná časť Sýrie bola pod vplyvom USA. V záujme oslabenia sféry vplyvu USA v Sýrii Putin neváhal ticho podporiť Ergogana v útoku na Afrín. V záujme obmedzenia sféry vplyvu USA Putin neváhal si urobiť s 200000 ľudí rukojemníkov. Je veľmi smutné aby fanatickí obdivovatelia Putina prišli na to, že Putin je zločinec až vtedy keď je 200000 ľudí bez domova.

Autentické odhalenie. Alternatívne média financujú polotajné Ruské mimovládne organizácie. Ide o veľké hry tajných služieb

Môžem otvorene povedať, že tzv. alternatívne média nie sú transparentné ani čestné, nakoľko zatajujú existenciu svojich chlebodarcov a navonok sa tvária ako nezávislé financované výlučne z dobrovoľných príspevkov svojich čitateľov a poslucháčov. Pýtam sa: aké morálne zásady majú alternatívne média keď otvorene klamú svojich vlastných čitateľov?

Videá: Putinov podriadený Čečenský politik je tvrdý islamista: vyzýva na svätú vojnu proti Európe

Keby budú alternatívne média na miesto tisícov zavádzajúcich a klamlivých správ/článkov/relácii o Rusku, ako zlý západ nerobí nič iné ako sa snaží zničiť Rusko, budú hovoriť aj o tom, ako je Rusko ničené islamizmom zvnútra? Alternatívnym médiám nikdy o nič iné ako o klamanie nešlo. Vždy budú alternatívne média cenzurovať akékoľvek negatívne informácie o Rusku (alebo pokrytecky raz za pol roka zdieľajú na sociálnych sietiach jeden kritický článok a potom sa tvária akí sú úžasne objektívni a vyvážení)

Video: Démonická podstata kresťanstva: prvok krvi. UFO mimozemšťania v Biblii. Eucharistia

Fascinujúca spojitosť. Juhoamerickí šamani tvrdia, že existujú negatívne mimozemské civilizácie ktoré potrebujú krv. V biblii sa tiež píše o bytostiach, ktoré potrebujú krv. Ako celá táto téma súvisí s fenoménom chupakabra? Chupakabra sú zvláštne zvieratá ktoré za záhadných okolností usmrtia a pijú krv z hospodárskych farmárskych zvierat

Varovanie: Združenie VLK sú falošní ekológovia.

Uvádzam nasledujúce argumenty:  združenie VLK nemá žiadnych odborníkov. Nemajú ani jedného lesníka v členstve združenie VLK je proti tomu, aby lesníci v Tatrách spílili sucháre napadnuté lykožrútom a vysa…

Proces pokresťančovania Slovanov a Európy. Historické fakty trochu inak

V článku sa budem odvolávať výlučne na seriózne akademické historické fakty, v snahe zrekonštruovať históriu v čo najviac objektívne.. Už v minulosti som písal články to téme pokresťančovania Slovanov a Európy, avšak tento článok bude písaný z úplne iného uhľa pohľadu. Budú to celkom nové informácie. Prečo sa presadilo kresťanstvo aj napriek tomu že ho nikto nechcel?

Spirituálny systém Slovanov. Vyvrátenie mýtov

V prvom rade je treba jasne oddeliť fakty od mýtov. Kým kresťania argumentujú, že Slovanská spiritualita bola polyteistická viera vo viacero bohov, ako vieru kde sa uctievali drevené modly, seriózne vedecké fakty hovoria o niečom inom. Pravda je taká spiritualita Slovanov bola veľmi vyspelá, neverili na žiadne modly, neuctievali viacero bohov podobne ako v Rímskom a Gréckom náboženstve. Väčšina historikov, etnológov a archeológov sú podobného názoru.

Čo je najsilnejšia motivácia kresťana aby veril vo svoju kresťanskú vieru?

Lebo si to praje Boh a Boha treba poslúchať (kresťania naleteli na falošnú predstavu boha ktorá nie je skutočná). Strach zo smrti. Tým, že ľudia naletia kresťanskej predstave o posmrtnom živote o nebe, pekle a očistci, sú najviac motivovaní práve strachom ako dopadnú po smrti. Strach zo smrti silne motivuje ľudí žiť nábožensky veľmi aktívne. Kresťanské pohrebné obrady silne posilňujú ľudí v motivácii báť sa smrti a veriť v kresťanský pohľad na posmrtný život

Dôkaz, že prívrženci alternatívnych médii sú najhlúpejšia skupina spoločnosti

Ľudstvo za posledných 70 rokov nikdy nebolo v takom úpadku ako je dnes. Ľudia veľmi hlúpnu, Ľudia sú čím ďalej tým hlúpejší. Kritické myslenie sa stráca. Ľudia sú schopní uveriť akejkoľvek hlúposti: hlavne nech to obsahuje nenávisť. Propaganda a hoaxy ktoré neobsahujú nenávisť, tie sa úspešne neujmú, ale hoaxy ktoré nabádajú k nenávisti paranoji, alebo frustrácii majú práve ten najväčší úspech.

Cisár Konštantín, Katolícka cirkev a Nikejský koncil

Cirkev ako nástroj politickej moci a Nikejský koncil. Pápež sa koncilu nezúčastnil Pohanský prvok splodenia bohov Nicejskom vyznaní viery. ... Ututlali pohanské prvky: zlý preklad Nicejského vyznania do slovenčiny a češtiny. Prvý carihradský koncil alebo prvý konštantínopolský koncil: Ježiš ako nie plnohodnotný Boh. Odvážna teória: naozaj verili kresťania v jedného Boha? Alebo verili vo viacero bohov?. Cirkev ako nástroj politickej moci – historický vývoj po cisárovi Konštantínovi a Theodosiusovi. Primát / prvenstvo rímskeho biskupa

Hlboký morálny úpadok českej ezoterickej komunity

V Českej ezoterickej komunite prišiel nový módny trend: fanatická obhajoba pochybných ezoterických šarlatánov. Obhajoba toho ako je „etické“ a „správne“ to, že pochybný liečiteľ šarlatán, ktorý je podvodník a namýšľa si svoje schopnosti (takých je bohužiaľ 95% - realita je naozaj drsná) si vypýta za svoje služby nehorázne veľké peniaze.

Campfest: akcia kresťanských siekt, na ktorej sa zúčastnilo 6500 mladých ľudí

Ďalej mladým ľuďom je nasľubované, ako sa úžasne a krásne ich život zmení k lepšiemu, ako úžasne budú „znovuzrodení“, „premenení“ a „prebudení“ ak prejdú na náboženský fanatizmus. Pýtam sa: ako sa môže brániť mladý človek tejto sektárskej manipulácii, keď mu nikto nepovedal, že ide o zákernú sektársku manipulatívnu akciu? Kto varuje mladých ľudí, aby sa nestali obeťami týchto fanatických kresťanských siekt? Veď ich nemá kto varovať. Sekty zneužívajú dezorientovanosť a neinformovanosť mladých ľudí.

TASR sa zmenila na fanaticky rusofilnú pro-Kremeľskú informačnú stoku

(Tlačová agentúra Slovenskej republiky) SputnikNews je až tak úbohá propaganda, že sa z neho hanbia citovať aj alternatívne média, aby neboli obvinené z dezinformovania. Už ani alternatívne média necitujú so SputnikNews ale TASR klesla až na samé dno a rozhodla sa spolupracovať s týmto dezinformačným portálom. TASR sa snaží vopchať do zadku Kremľu ešte omnoho hlbšie ako alternatívne média. Je to totálny škandál a totálna hanba. Dôležitý fakt: treba si uvedomiť, že to že TASR spoluprácu so SputnikNews po kritike napokon zrušila, nie je žiadne víťazstvo, pretože fanatickí obdivovatelia Kremľu vo vedení TASR zostali. Po tejto kauze sa vo vedení TASR neudiali žiadne zásadne personálne zmeny.

Ruská vládna propaganda ťaží z neschopnosti a z profesionálneho zlyhania západných médii

Ďalej v prozápadných médiach mi veľmi chýbala seriózna a poctivá analýza diskusií okolo Minských mierových konferencií. Separatisti by súhlasili s mierom len vtedy, ak by mali úplnú samostatnosť od Ukrajinskej vlády. To čo separatisti nazývajú autonómia je ešte väčšia nezávislosť a samostatnosť voči Ukrajinskej vláde ako má Slovensko voči EU!!!! Dohodnúť mier za takýchto absurdných podmienok je naozaj nemožné, ale alternatívne média označujú separatistov ako za mierotvorcov. Ďalej predstavitelia samozvaných republík požadujú úplnú hospodársku samostatnosť, vlastnú políciu, vlastnú armádu, čo je naozaj absurdné, ak takéto veci zaznejú v rámci mierových rokovaní.

Prečo náboženstvo a cirkev nie je cesta k Bohu? Náboženská predstava Boha vs. skutočný „Boh“

Cez cirkev nevedie cesta k „Bohu“. Pôvodný kmeňoví amazonskí šamani vnímajú náboženskú predstavu Boha ako egregor – energetický zhluk stvorený samotnými ľuďmi. Vylaďovať sa na kresťanskú náboženskú predstavu Boha považujú za niečo nedobré. Ľudia majú dobrý úmysel hľadať Boha v kresťanskom spoločenstve, v cirkvi, v kostole – to samo o sebe je pekné – drsná pravda je ale taká, že fanatické kresťanské spoločenstvá ani cirkev nemajú nič spoločné s pravou spiritualitou

Kresťanské spoločenstvá a psychologické prvky manipulácie. Prvok konformity, prispôsobovanie sa davu a efekt čiernej ovce

Človek je s princípu slobodná bytosť. Niekedy ale môže svoju slobodu veľmi rýchlo stratiť. Je tomu tak hlavne pri kresťanských spoločenstvách. Medzi náboženstvom a sektou je veľmi tenká hranica. Cez cirkev nevedie cesta k „Bohu“. A kto raz do kresťanského spoločenstva vstúpi, už prakticky nie je schopný vystúpiť, pretože človek má už slobodu úplne stratenú. Človek je v tomto prípade veľmi zraniteľný a veľmi krehký. Dotyčný človek si môže o sebe myslieť, že je slobodný, ale v skutočnosti tomu tak nie je.

Žijeme v dobe kedy ľudia odhaľujú svoje pravé tváre: kto slúži dobru a kto zlu. Dnes prebieha jasný boj dobra a zla

Každý kto sa nedá vtiahnuť do nenávistnej propagandy alternatívnych médii, kto sa snaží mať pozitívne myšlienky, kto sa snaží byť optimista, pozitivista, kto praje úspech druhým, kto žiiari láskou k druhým, kto aj napriek životu plného utrpenia (napr. aj zlému finančnému stavu) nenadáva na politikov, nezhadzuje svoj neúspech na druhých ale pokorne znáša utrpenie, kto sa nedal vtiahnuť do manipulácie náboženstva, slúži dobru.

„Odpadnutie“ od viery člena rodiny

Náboženstvo má veľmi silné manipulatívne programy, preto človeka ktorý vyrastal v „pravovernej“ kresťanskej rodine je možné považovať za opravdivého hrdinu, ktorý odolal manipulácii a psychickému zastrašovaniu a…

Diskusia / dialóg s náboženskými veriacimi

Pravdu o kresťanstve pozná málo ľudí a práve preto, by mali byť kresťania veľmi vďační za ľudí, ktorí im pravdu o kresťanstve povedia. Realita je ale presne opačná. Na miesto veľkej vďaky dostanete od kresťana len pľuvance a kresťan bude na vás útočiť.

Prečo sa ľudia pohoršujú nad ezoterikou ale náboženstvo im nevadí? Ľudia sú totálni otroci egregorov, slobodná vôľa ľudí je silne obmedzená

Zaujímavé, že ak nejaký človek povie slovo energia, všetci by po posielali posielali na psychiatriu, pretože je to podľa nich nejaký preduchovnelý blázon. Ale popri tom tým istým ľuďom vôbec nevadí a neprekáža cirkev a kresťanské dogmy, ktoré už vôbec nemajú so zdravým rozumom nič spoločné. Tie „ezoterické energie“ aspoň nejakú tú logiku majú. Ako je možné vysvetliť toto ľudské bláznovstvo z pohľadu šamanizmu?

Kult Márie a ruženca – démonický kult

Pamätám si keď som sa ešte ako dieťa musel s rodičmi proti svojej vôli modliť ruženec - spoločne celá rodina. A to každý deň. To čo som pri tých modlitbách cítil bolo naozaj desivé – bolo z toho cítiť doslova pekelné energie – veľmi negatívne energie.

Ježiš nebol Žid ale Európan. Veľmi seriózna teória. Pátranie po Ježišovom pôvode

. Medzi ovládané územie Rímskej ríše patrila aj Judea, územie súčasnej Palestíny a Izraela. Existujú dve veľmi pravdepodobné verzie pôvodu Ježiša. Ježiš mal čistý Európsky pôvod: bol nechcené dieťa Rímskeho vojenského dôstojníka (stotníka) a jeho manželky. Dieťa bolo vyhodené na ulicu a Mária si ho zobrala a začala na verejnosti prehlasovať, že je to jej dieťa, ktoré splodila s Jozefom. Treba si uvedomiť, že vyšší vojenskí Rímski dôstojníci si do Judei mohli vziať aj manželku (napr. aj v Biblii sa spomína, že Poncius Pilát mal so sebou svoju manželku).

Oficiálny jazyk Izraela neo-hebrejčina je syntetický jazyk

Čo je pre bežných ľudí naprosto nová a šokujúca informácia je to, že súčasná izraelská hebrejčina je z 85% syntetický a umelo vytvorený jazyk. Izraelská neohebrejčina by mala byť zapísaná v Guinessovej knihe rekordov ako najmladší jazyk na svete. Vznik tohto jazyka možno datovať maximálne tak 25 rokov dozadu. Dôrazne pripomínam, že izraelská neohebrejčina a stará hebrejčina nemajú prakticky nič spoločné – sú to veľmi veľmi odlišné jazyky.

Skutočný pôvod Židov

Ľudia ktorí sa v súčasnej modernej dobe nazývajú Židia majú na prvý pohľad jasne Európsky vzhľad, preto o ich semitskom pôvode nemôže byť ani reči. Sú to potomkovia Chazarov – európskeho germánskeho národa, ktorý prijal Židovské náboženstvo. Za Semitu môže byť považovaný iba človek s čiernymi vlasmi, tmavý očami a tmavšou pokožkou ako majú Európania. A to sa nedá o ľuďoch, ktorý si hovoria Židia v žiadnom prípade povedať.

Keď chce byť ezoterika komerčnejšia ako komercia

Ja toho veľa znesiem, ale toto je už aj na mňa prisilná káva. V Českej republike sa to s komerciou v ezoterike extrémne preháňa. Mať platené reklamy na Facebooku na reklamovanie si svojho ezoterického biznisu tak to je naozaj moc. Na jednej strane do kresťanských kostolov sa chodí zdarma - bez vyber…

Odhalenie proruskej propagandy alternatívnych médii

(Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj článok z iného súdka) Alternatívnym médiám najľahšie naletia hlavne ľudia staršej generácie, pretože propaganda za sociali…

Ateizmus z pohľadu šamanizmu

Myslím si, že priemerný bežný ateista je bližšie ku pravde a k Bohu, ako pobláznený preduchovnelý a namyslený ezoterik. Ďalej bežný priemerný ateista je podľa mňa viac morálne a eticky založený ako podvodný ezoterik, ktorý si pýta za svoje kurzy nehorázne peniaze, namýšľa si svoje výnimočné schopnosti, manipuluje ľuďmi alebo robí podvodné liečiteľstvo za premrštený cenník.

Pohľad šamanizmu na svet: utrpenie, osud, náhody neexistujú

Pohľad šamanizmu na naprosto rozdielny od toho bežného pohľadu na svet väčšiny ľudí. Šamani vidia tento svet naprosto inými očami – je to revolučne odlišný pohľad a napriek tomu je ho možné naprosto racionálne doložiť,…

Je možná politická revolúcia z pohľadu šamanizmu?

V poslednom čase je v alternatívnych médiach populárne hovoriť o politickej revolúcii o ideálnom spoločenskom zriadení. A zväčša ide o veľmi hlúpe a nereálne nápady. Z pohľadu šamanizmu nie je politický syst&eac…

Egregor náboženstva: hlboké pochopenie kresťanstva. (Veľmi odporúčam)

Kým kresťania sami nevedia čo je to kresťanstvo, Peruánski šamani to vedia veľmi dobre. Čo je to kresťanstvo podľa učenia pôvodných kmeňových amazonských šamanov? Náboženský egregor je ako magnet, ktorý sa pokúša manipulovať každým človekom (egregor je niečo inteligentné a „živé“). Obrátenie človeka ku kresťanstvu nie je nič iné ako to, že egregor náboženstva vstúpi hlbšie do aury, človek začne mať s ergerogom intenzívnu energetickú výmenu a egregor úplne ovládne a zmanipuluje myseľ daného človeka.

Čo je to šamanizmus? Opúšťanie tela, astrálne cestovanie je základ šamanizmu

O čo ide? Čo to vlastne je? Každý človek, ktorý nemá vyložene ateisticko-materialistické presvedčenie nemá problém veriť v to, že smrťou tela sa život nekončí – teda, že duša opúšťa telo a odchádza do iných svetov. Tiež máme informácie o tom, že ľudia, ktorí sa ocitli na hranici života a smrti, mali tzv. klinickú smrť, mali tzv. mimotelový zážitok, videli ako ich duch opúšťa telo (dívali sa zhora na svoje telo). Opustiť telo je možné za určitých špecifických podmienok niektorými psychoaktívnymi látkami ako je napr. DMT, psylocibín, LSD, DXM.

Sekta Byzantský katolícky patriarchát. Varovanie: Nenechajte sa zmanipulovať sektou so samozvaným pápežom!

Je až desivé, že na českom Svodobnom rádiu je druhá najsledovanejšia relácia práve relácia so spomínanou sektou tzv. Dohnalovcov!! (Samozrejme nie je to len problém v ČR, ale v celej Európe. Aj na Slovensku registrujem nárast úspechu siekt). Doba sa za posledné 2 roky veľmi zmenila. Dnes ak začne hulákať hocijaký sektár, ľudia mu budú veriť.

 Ako kresťania reagujú ak natrafia na túto stránku?

Ak sa kresťan dozvie pravdu, že to pre neho po psychickej stránke ťažké – tak veľa energie dával do tých náboženských sračiek, náboženským sračkám zasvätil celý svoj život, dal sa do nich úplne celý a teraz sa dozvie tak nepríjemnú pravdu, keď narazí na stránku krestanstvo.czweb.org. Kresťania sú zbabelci, ktorí sa boja a utekajú pred pravdou. Táto stránka im naháňa strach – boja sa jej. Kresťania sa boja si vypočuť iný názor. 95% kresťanov má s tejto stránky prečítaných tak maximálne 3 články s celej stránky – viac by psychicky neuniesli. Navyše na to málo čo si prečítali, sa snažia čo najrýchlejšie zabudnúť a vymazať si to z pamäte.

Vznik osvetovej organizácie na šírenie pravdy o kresťanstve

Ak by takáto organizácia mala veľký úspech, tak by sa mohol vytvoriť veľmi silný pozitívny egregor „protikresťanský“ egregor. Slovensku by to prinieslo obrovské svetlo a požehnanie Vesmíru. Došlo by tak ku situácii kedy by obrovské počty a masy kresťanov konvertovalo a zbavili by sa kresťanstva.

„Cirkevná“ škola alebo šialená sekta Koinonia Ján Krstiteľ. Prvá sektárska základná škola na Slovensku

Ako je možné, že ministerstvo školstva schváli akreditáciu základnej školy, ktorej zriaďovateľom je tak šialená sekta ako je Koinonia Ján Krstiteľ? To sa už politici a ľudia na ministerstve načisto zbláznili? Úpadok spoločnosti nepozná hraníc. Zlo je silnejšie ako dobro. Zlo ťahá za dlhší koniec. Čestní, dobrí a spravodliví ľudia sú dnes úplne na posmech a zlo sa im vysmieva. Mám až problémy so spánkom keď sa musím dívať na stav spoločnosti v ktorom sa nachádza.

Gnosticizmus, gnóza. Základné informácie a fakty. Reálne učenie Krista a skutočné kresťanstvo

Gnosticizmus možno vnímať niečo veľmi podobné tomu čo dnes nazývame ezoterika. Hoci všetci kresťania sú silne presvedčení v to, že ich viera je autentickým učením Ježiša Krista, seriózne vedecké akademické historické fakty hovoria niečo iné. Tu sa znovu dostáva viera do rozporu s vedou. Máme vedecké dôkazy toho, že gnosticizmus bolo od roku 33 až cca po rok 700 ďaleko viac rozšíreným učením, s ďaleko väčším počtom vyznávačov ako kresťanstvo.

Neznáme akademické poznatky o krvavých zločinoch cirkvi: šírenie kresťanstva násilím a genocídou

Keď som sa prvý krát dozvedel o ustašovcoch, tak to čo som počul bolo až tak šialené, že som tomu nedokázal veriť. V škole sme sa o tom neučili. A nikto mi pred tým o tom nehovoril. Ustašovci boli chorvátske katolícke cirkevné milície s podporou pápeža, ktorých cieľom bolo vyhubiť všetkých pravoslávnych veriacich čo boli prevažne susediaci Srbi.

Najväčšia šialenosť Katolíckej cirkvi: „za prerušovanú súlož sa dostanete do pekla“!! Výsledok? Deti umierajúce na podvýživu a populačná explózia

V Katolíckej cirkvi je prísne zakázané, aby mal muž ejakuláciu mimo pošvy ženy!! V Katolíckej cirkvi sa považuje nemanželský/predmanženský sex sám o sebe za menšie previnenie proti Bohu ako prerušovaná súlož! Nie je to cynizmus? Na miesto toho, aby cirkev v rámci charitatívnej činnosti učila miestnych obyvateľov antikoncepcii, na miesto toho aby im rozdávala prezervatívy, ich cirkev straší peklom, že ak budú mať prerušovanú súlož pôjdu do pekla!!! Katolícka cirkev je továreň na utrpenie! Katolícka cirkev je továreň na podviživené deti umierajúce od hladu! Katolícka cirkev je zlo, je to nástroj a zdroj utrpenia na tejto planéte!

Mentalita Rusov a ich spôsob rozmýšľania: kedy už bude konečne tá vojna s USA?

V žiadnej inej krajine sa média netočia okolo témy armády a zbraní tak ako v Rusku. V Ruských televíziách beží nespočetné množstvo seriálov o technických parametroch zbraní o neustálom porovnávanie amerických a ruských zbraní v armáde. Tieto seriály o zbraniach a armáde patria v Rusku medzi najviac sledované. Najviac ruských videí na Youtube je práve o téme zbraní a armády. Videá o tejto téme majú tiež najväčšiu sledovanosť, dokonca viac ako populárni speváci. Bohužiaľ mentalita v Rusku je taká, že prostí Ruskí ľud sa už nevie dočkať, kedy už konečne vypukne tá vojna s Amerikou, keď tak neustále snívajú o vojenských zbraniach: radi by ich aj naostro použili.

Pravoslávny duchovný: Halloween je sviatok diabla! ... alebo ideme upaľovať čarodejnice?

Mnohí ľudia s ezoterickým presvedčením sú veľmi tolerantní a otvorení k cirkevnému kresťanstvu, ale v skutočnosti cirkevné kresťanstvo vôbec nepoznajú. Ak si prečítate tento článok budete úplne šokovaní: a pritom ten duchovný nie je len uletené individuum!: podobní názor na Keltskí sviatok Halloween majú aj väčšina kňazov v Katolíckej cirkvi. Inkvizičný spôsob rozmýšľania ešte s cirkvi nevymizol: človeku to trochu pripomína pozostatky z upaľovania čarodejcíc

Kto je to náboženský kazateľ Walter Veith?

Ide o ultraradikálneho amatérskeho náboženského kazateľa. Povolaním je zoológ. Nemá teologické vzdelanie. Ja ako bývalý katolík, ktorý vyrastal v silne náboženskom prostredí hovorím, že čí…

Absurdnosti kresťanstva

Kresťania považujú astrálne cestovanie za niečo zlé, považujú to za okultizmus. Nič si z toho nerobte čo hovoria kresťania o astrálnom cestovaní. Ich sa nedá brať vážne. Ľudia, ktorí veria na náboženstvo (kresťanstvo) sú t&…

Zaujímavosti z histórie a archeológie

Sedov tiež hovorí o veľkom úpadku Rímskej ríše a celej Európy v 4. storočí - on to vysvetľuje abnormálnym počasím a zatopením poľnohospodárskych/zemědělských plôch. (Len zaujímavé je to, že práve v 4. storočí bolo v Rímskej ríši násilím, pod hrozbou trestu smrti zavedené kresťanstvo, to zrejme aj príroda sa začala búriť proti temnému cirkevnému náboženstvu. Cirkevné "kresťanstvo" prinieslo do Európy úpadok a prekliatie aj vo forme počasia

Katolícka cirkev oficiálne zakazuje antikoncepciu, orálny sex a masturbáciu !!!!

Mnohí aj nenáboženskí ľudia naivne naleteli celej propagande Aliance za rodinu bez toho aby vôbec pochopili o čo vlastne ide náboženským fanatikom, ktorí referendum iniciovali. Náboženského fanatika (resp. praktizujúceho cirkevného kresťana katolíka) ide rozhodiť, ak sa jeho dieťa učí na škole o antikoncepcii, o tom že existuje niečo ako masturbácia, sexuálne polohy, či orálny sex. Toto je skutočný dôvod, prečo sexuálnu výchovu chceli referendoví náboženskí aktivisti zakázať.

Dialóg medzi náboženskými veriacimi a nenáboženskými ľuďmi. Oboznámenie neveriacich (nenáboženských ľudí) s náboženstvom

Predovšetkým si je treba uvedomiť, že kresťania si žijú vo vlastnom svete, vo svete v ktorom patria iné zákony, vo svete ktorí si sami vytvorili s inými zákonmi a pravidlami. Kresťania, komunita kresťanov si žijú v akejsi vlastnej bubline izolovaní od ostatných.. Diskusia s nábožensky fanatickými ľuďmi nemá žiaden význam. Odhovárať náboženského fanatika od náboženstva je to isté ako by ste sa snažili nejakého človeka odhovárať od toho že 1+1=2 a že správny je nejaký iný výsledok. Pre kresťana je náboženská dogma nemenná a na 100% autentická pravda o ktorej sa nediskutuje.

Návrh na vznik organizácie pomáhajúcej obetiam kresťanských spoločenstiev

Navrhujem vznik organizácie pomáhajúcej obetiam kresťanských spoločenstiev, obetiam kresťanského vymývania mozgov. Išlo by o organizáciu pozostávajúci so psychológov, ich cieľom by bola tiež poradenská činnosť. Kresťan považuje náboženstvo za celý zmysel života, ako niečo o čo si opiera pätu a dozvedieť sa nepríjemnú pravdu o kresťanstve je extrémne bolestivé, pretože sa mu zrúti celý svet, stratí celý zmysel života. Psychológ bude mať za úlohou takémuto človeku pomôcť.

Týraní domorodí Indiáni

V katolíckych novinách vyšiel veľmi šokujúci článok o domorodých indiánoch. Tiež svedectvo známeho učenca a článok v Katolíckych novinách sa zhodujú v tom, že indiánov trýznia ozbrojení vojaci. Len v článku mi chýba, len jedna vec: že na tento hrozný stav indiánov prispievajú aj kresťanskí misionári.

Manipulácia prekladov Biblie o téme homosexuality a všeobecne

Je to veľká hanba pre Katolícku cirkev, ktorá sa najviac oháňa pojmom pravda, pravovernosť, neomylnosť, že v jej oficiálnych prekladoch sú chyby a klamstvá. Katolícka cirkev prekrúca Bibliu tak aby to vyhovovalo jej dogmám. Katolícka cirkev prispôsobuje Bibliu svojím dogmám.

Zabudnutá história: Katolícka Cirkev v minulosti vykonávala sobáše aj pre homosexuálov. Megaškandál pre cirkev. Desivá a hrôzostrašná pravda pre konzervatívnych kresťanov

To že v minulosti v Katolíckej cirkvi boli cirkevné sobáše, na to existujú aj seriózne vedecké akademické práce, ktoré si môžete každý dohľadať v angličtine. Katolíci nepoznajú svoju vlastnú históriu. Alternatívne média vymývajú mozgy. Oháňať sa pojmom tradičné hodnoty nemá žiaden význam, pretože v minulosti boli v Katolíckej cirkvi tradičné aj homosexuálne sobáše, ktoré boli inšpirované ešte pred-kresťanskou kultúrou v Európe

Moje osobné autentické svedectvo o sile negatívnych energií náboženstva: poškodenie zdravia

V tejto reálnej autentickej príhode je vidieť akú veľmi veľkú čiernomagickú silu má náboženstvo. Koľko veľa negatívnej energie dokázala na mňa preniesť moja príbuzná - náboženská fanatička. Toto je autentické príklad toho aké ovocie prináša katolícke náboženstvo, že to človeku dokáže až zničiť zdravie do takej mieri, že si to vyžaduje hospitalizáciu.

"Zázraky" a zázračné "uzdravenia" vo fanatických kresťanských spoločenstvách

V náboženských kresťanských spoločenstvách sa podľa slov niektorých veriacich dejú aj zázraky (aj keď sú to veľmi zriedkavé a vzácne javy). Treba si ale uvedomiť, že démonické bytosti supai, ktoré sú napojené na náboženstvo nič zadarmo nedávajú a s egregoru Boha omnoho viac berú energiu ako dávajú.