Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

„Cirkevná“ škola alebo šialená sekta Koinonia Ján Krstiteľ. Prvá sektárska základná škola na Slovensku

Cirkevná“ škola, ktorej zriaďovateľom je šialená sekta Koinonia Ján Krstiteľ. Prvá sektárska škola na Slovensku
Úpadok spoločnosti nepozná hraníc. Zlo je silnejšie ako dobro. Zlo ťahá za dlhší koniec. Čestní, dobrí a spravodliví ľudia sú dnes úplne na posmech a zlo sa im vysmieva. Mám až problémy so spánkom keď sa musím dívať na stav spoločnosti, v ktorom sa nachádza.
Ako je možné, že ministerstvo školstva schváli akreditáciu základnej školy, ktorej zriaďovateľom je tak šialená sekta ako je Koinonia Ján Krstiteľ?
To sa už politici a ľudia na ministerstve načisto zbláznili?
Religiózna politická strana Smer-SD je očividne infiltrovaná niektorými sektami.
Keď vytvárajú takéto precedensy, potom už môže ministerstvo schváliť aj školu, ktorej zriaďovateľom bude sekta Svedkov Jehovových. Je veľmi smutné a bolestivé, keď človek vidí v akom úpadku sa nachádza naša spoločnosť.
 
Až nohy sa mi podlamujú so smútku a frustrácie, keď sa dívam, na to ako ministerstvo školstva schváli a dá akreditáciu škole, ktorej zriaďovateľom je šialená radikálna sekta Koinonia Ján Krstiteľ. Je to veľmi smutné. Úpadok spoločnosti nepozná hraníc. Všade sa argumentuje slobodou náboženského vyznania a je veľmi ťažko podať nejakú sťažnosť na ministerstvo školstva, ktorá by z právnického hľadiska bola silným argumentom.
 
Riešenie by bolo vybrať niečo s 3 možností:
-úplne školu zrušiť nariadením ministerstva
-najlepšie riešenie je by bolo ak by ministerstvo pod hrozbou zrušenia akreditácie sektu prinútilo prepísať školu na iného zriaďovateľa (zriaďovateľom by sa tak stal štát lebo mesto)
-školu ponechať, avšak prísne zakázať akúkoľvek náboženskú indoktrinizáciu detí (nemožné riešenie kvôli právnickým opletačkám – argumentuje sa slobodou vyznania)

Čo je to vlastne sekta Koinonia Ján Krstiteľ?

Po 2. vatikánskom koncile došlo k značnej liberalizácii Katolíckej cirkvi v tom zmysle, že Katolícka cirkev dala zelenú rôznym cirkevným združeniam a spoločenstvám, čo dovtedy nebolo možné. Ako ukázala prax, začali to zneužívať hlavne rôzne sekty a sektárske hnutia. Dnes je taká situácia, že hocijaká šialená sekta môže získať od Katolíckej cirkvi certifikát, že je oficiálnou súčasťou ak sekta formálne prehlási, že bude sa riadiť oficiálnym učením Katolíckej cirkvi (v praxi to ale nikto nekontroluje). Takto infiltrujú do Katolíckej cirkvi rôzne šialené sekty, ktoré nevymývajú mozgy ľuďom v o nič menšej miere ako svedkovia Jehovovi. Dnes si môže založiť sektu patriacu pod Katolícku cirkev hocijaký blázon, ktorý trpí túžbou ovládať a manipulovať druhými. Sekta bude všade naokolo vykrikovať, že my nie sme žiadna sekta, my len patríme pod Katolícku cirkev. Pre ľudí je to veľmi na pomýlenie – práve tento druh siekt je najviac nebezpečný, pretože oni o sebe prehlasujú, že sú súčasťou Katolíckej cirkvi, ale v skutočnosti len zneužili Katolícku cirkev aby do nej infiltrovali a vymývali ľuďom mozgy, zotročovali ich a často aj žmýkali z nich peniaze. Všade sa argumentuje náboženskou slobodou – štát je bezmocný s tým niečo urobiť. Náboženská sloboda je veľmi bezpečná a zneužiteľná vec, ktorú veľmi radi využijú všemožné sekty. Kde boli tie nostalgické staré dobré časy socializmu? Vtedy boli takéto sekty aspoň trochu regulované a obmedzované!
 
Webstránka sektárskej školy
http://www.czsjanakrstitela.sk/kto-sme