Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Egregor náboženstva: hlboké pochopenie kresťanstva. (Veľmi odporúčam)

Treba otvorene povedať, že ani ten naučenejší a najvzdelanejší kresťanský teológ sa v kresťanstve ako takom nerozumie. Samotné kresťania sa v kresťanstve nerozumejú. Teológovia sa (a to na úplne oficiálnej úrovni) netaja, že v náboženstve je viera nadradená nad rozum. Rozum je v náboženstve silne potláčaný a preto pre náboženského človeka nie je potrebné to, aby sa viere snažil rozumieť. Náboženstvo človeku nekáže rozumieť, ale zato silne praktizuje slepo veriť na náboženské dogmy.

Kým kresťania sami nevedia čo je to kresťanstvo, Peruánski šamani to vedia veľmi dobre. Čo je to kresťanstvo podľa učenia pôvodných kmeňových amazonských šamanov? Kresťanstvo je predovšetkým extrémne silný egregor. Každý človek ktorý verí na náboženstvo (hoci ani nemusí byť aktívnym kresťanom) dodáva energiu tomuto egregoru. Ľudia vierou a obradmi, modlitbami, sústredením energie a pozornosti do rovnakých symbolov, vytvorili silný egregor. Náboženské egregory doslova plávajú okolo každého človeka žijúceho na planéte zemi a ovplyvňujú ho. http://krestanstvo.czweb.org/clanky/egregory-zaklad-nabozenstva-kolektivne-manipulativne-myslienkove-pole ** https://www.youtube.com/watch?v=FK_JcRMJbVI&list=PL89-ulWg9dsg63t8SZgHPq2jARkmbV2dw
Problém je v tom, že egregory robia človeka veľmi neslobodným a manipulujú ním.Ahneď vysvetlím ako si to môžeme konkrétne všimnúť: Nábožensky založený človek je veľmi presvedčený v pravdivosť a neomylnosť svojej viery, hoci sám nevie prečo, sám nevie vysvetliť prečo. Alebo väčšina ľudí v Európe si myslí, že islam je absurdné a šialené náboženstvo, ale ak by ste sa snažili vysvetliť moslimovi, že jeho náboženstvo je bláznovstvo zaručene by ste nepochodili a prišli by ste na to, že diskusia s ním nemá žiaden význam.
            Kým náboženstvo hovorí o svojej jedinej neomylnej pravde, jedinej správnej ceste, šamanizmus hovorí o odlišnej a individuálnej ceste každého človeka. Šamanizmus hovorí, že pravda sa nedá popísať a vysvetliť slovami (okrem šamanov o tom hovoria aj Védy), preto ju musí každý pochopiť individuálne svojou cestou – každý človek iným spôsobom.
           Obrátenie alebo konverzia: To aby sa stal človek členom nejakého fanatického kresťanského spoločenstva je veľmi ľahké, pretože náboženský egregor je veľmi silný. Náboženský egregor je ako magnet, ktorý sa pokúša manipulovať každým človekom (egregor je niečo inteligentné a „živé“). To čo kresťania nazývajú obrátenie alebo konverziu (teda ak sa s nenáboženského človeka stane fanatický „prebudený“ kresťan), v skutočnosti nie je nič iné ako to, že daného človeka egregor náboženstva do seba vcucol a pritiahol k sebe ako magnet. Egregor úspešne ovládol a zmanipuloval daného človeka. Kým kresťania sa vo svojom vlastnom náboženstve vôbec nerozumejú, šamani vedia celý proces konverzie podrobne vysvetliť: dôvod prečo sa daný človek stane obeťou fanatického kresťanského spoločenstva, je znečistenie a nízka aktivita srdcovej čakry a čakry solaru. Kým srdcová čakra zodpovedá za ochranu pred všetkým negatívnym, vrátane egregorov, čakra solaru zodpovedá za náboženstvo a zmanipulovanosť ideológiami. Pri obrátení ľahko zraniteľný človek prijíme príliš veľa inteligentne programovanej egregorovej energie do svojej čakry v solare a tým začne človekom egregor manipulovať. Obrátenie človeka ku kresťanstvu nie je nič iné ako to, že egregor náboženstva vstúpi hlbšie do aury, človek začne mať s ergerogom intenzívnu energetickú výmenu a egregor úplne ovládne a zmanipuluje myseľ daného človeka.
            Vlastnosť egregoru: energetická interakcia egregoru je najviac intenzívna u fanatických „prebudených“ kresťanov (tí dávajú do nich najviac energie), ale málokto si uvedomuje, že náboženské egregory majú silný vplyv na každého človeka dokonca aj na toho najviac fanatického ateistu. Egregory náboženstva sú tak silné, že dokážu manipulovať a popliesť hlavu aj silným ateistom. A hneď vysvetlím na čom si to môžete všimnúť. Napr. väčšina ateistov má určité skryté sympatie ku kresťanstvu a vôbec sa nepohoršujú a nepozastavujú nad mnohými úplne absurdnými kresťanskými dogmami, ktoré sú v naprostom rozpore s rozumom (napr. prísny zákaz antikoncepcie v Katolíckej cirkvi alebo nepočul som o ateistovi, ktorý by kritizoval to že v Biblii sa o Božskej trojici nič nepíše a napriek tomu kresťania veria!!!). Egregor náboženstva je tak silný že dokáže úplne zmanipulovať aj ateistu. Tiež zaujímavé, že istá česká radikálna ateistka veľmi nechutne začala urážať a posielala ma na psychiatriu za jeden „ezoterický“ článok, len kvôli tomu, že sa jej môj článok nezdal dosť racionálny. Ale veľmi sa čudujem, prečo sa viac a v prvom rade niektorí ateisti nepohoršujú nad absurdnosťou náboženských dogiem. Kým môj článok mal zmysel a mal logiku, náboženské dogmy nemajú ani zmysel ani logiku. Šamanské učenie nie je egregor a preto k nemu fanatickí ateisti nie sú tak tolerantní ako ku kresťanstvu. http://krestanstvo.czweb.org/clanky/infiltracia-na-nabozenske-akcie
Ďalej v českom Svobodnom rádiu mali reláciu ultra radikálni kresťania so sekty Dohnalovcov a napriek tomu, že ČR je ateistická krajina, nikto sa nad ich úplne šialenými iracionálnymi náboženskými drístami nepohoršoval!!! http://krestanstvo.czweb.org/clanky/sekta-byzantsky-katolicky-patriarchat-varovanie-nechajte-sa-zmanipulovat-sektou-so-samozvanym-papezom 
Egregor kresťanstva je extrémne silný nakoľko 2 miliardy kresťanov mu dodávajú energiu a preto tento egregor dokáže veľmi silne manipulovať aj radikálnych ateistov.
Jedine intenzívnymi šamanskými meditačnými technikami sa dokážeme úplne vyslobodiť s područia vplyvu náboženských egregorov, ktoré všade okolo nás plávajú – je možno si vytvoriť ochranu pred egregormi.
            Sila kresťanského egregoru ktorému dodáva energiu 2 miliardy ľudí je obrovská. Málokto si uvedomuje, pod akou obrovskou ochranou pozitívnych bytostí svetla s vysokých dimenzíí sme. Ak by nás nechránili, tak 95% ľudí by sme boli členmi fanatických kresťanských siekt.
           Hoci sa to môže zdať až neuveriteľné, ale egregor náboženstvo je až tak silný, že ak by chodili pravidelne do nejakého fanatického kresťanského spolku/spoločenstva ortodoxní ateisti, tak cca 20-30% by z nich po čase konvertovalo ku kresťanstvu. Môže sa do zdať neuveriteľné, ale praktické experimenty by túto vec potvrdili. Ja ako bývalý kresťan poznám kresťanstvo dostatočne dobre, aby som sa mohol mýliť. Zo začiatku by sa dotyčný ateista smial nad bláznením fanatických kresťanov, ale postupom času by egregor náboženstva dotyčného čím ďalej tým viac spracovával a čím ďalej tým viac by ateista začínal chápať kresťanstvu. Bez ohľadu na to či sa to dotyčnému ateistovi páči alebo nie, energetická interakcia medzi egregorom a ateistom je v prostredí fanatického kresťanského spoločenstva veľmi silná. 
           Ochranné mechanizmy egregoru: Egregor náboženstva má tiež veľmi silné ochranné mechanizmy, aby nikto kto raz do cirkvi alebo fanatického cirkevného spoločenstva vstúpil, nemohol len tak ľahko vystúpiť. Náboženstvo sa pre veriaceho človeka stane totálnym zmyslom života a zbaviť sa náboženstva by pre neho znamenalo zrútenie celého zmyslu života a čo i len pomyslenie vystúpiť z cirkvi, zrieknuť sa náboženstva je pre dotyčného človeka hrôzostrašná predstava. Kňazi na kázniach, náboženskí kazatelia a všetky kresťanské média – ich hlavným cieľom je neustále posilňovať a upevňovať vieru u veriacich, veriaci sú neustále bombardovaní informáciami na posilnenie viery so všetkých strán. Tak sa neustále posilňujú ochranné mechanizmy egregoru náboženstva, náboženský človek sa stáva úplne neslobodným otrokom, ktorý nie je schopný prijať akúkoľvek kritiku náboženstva. Veriaci nie je schopný ani len porozmýšľať nad tým, či by na kritika náboženstva nemohlo byť niečo pravdy.
Egregor náboženstva má silné ochranné mechanizmy aj v tom zmysle, že ani neveriaci nenáboženskí ľudia nie sú schopní kritizovať náboženstvo – sila egregoru dokáže zmanipulovať aj ich. Podľa oficiálneho učenia katolíckej cirkvi je dovolené mať sex iba výlučne pre cieľ rozmnožovania a antikoncepcia je prísne zakázaná ako vážny hriech za ktorý pôjdete do pekla. Ak by sme urobili prieskum verejnej mienky, s otázkou, či sex má byť výlučne len pre účel rozmnožovania, tak 95% ľudí by s touto šialenou psychiatrickou absurdnosťou radikálne nesúhlasila. Ochranný mechanizmus egregoru náboženstva ale zabezpečí to, že z nenáboženských ľudí nikto túto šialenosť prakticky nikto nekritizuje – nenašiel som stránky, ktoré by to kritizovali. http://krestanstvo.czweb.org/clanky/najvaecsia-sialenost-katolickej-cirkvi-za-prerusovanu-suloz-sa-dostanete-do-pekla-vysledok-deti-umierajuce-na-podvyzivu-a-populacna-explozia
              Náboženstvo je ako drogová závislosť. Ak je narkoman dlhšie bez drogy, má abstinenčné príznaky. Podobne je to aj s náboženstvom. Ochranný mechanizmus egregoru manipuluje mysľou veriaceho aj v tom zmysle, zrieknuť sa kresťanstva by v kresťanovi automaticky spustilo obrazne povedané akýsi „alarm“ v ktorý by v kresťanovi vyvolal „výčitky svedomia“, depresie, stratu zmyslu života, pocit previnenia voči Bohu, strach zo zatratenia, strach z toho či sa nedostane do pekla a všetky možné negatívne emócie. Kresťan sa radšej vráti späť ku kresťanstvu ako by mal mať abstinenčné príznaky so straty viery.
            Náboženstvo ako psychická porucha: Egregor kresťanstva dokáže ľuďmi manipulovať až do takej miery, že kresťan má príznaky ťažkej psychózy, ťažkého psychického ochorenia. Katolícky kresťan naozaj verí v to, že ak bude mať sex za iným účelom ako je rozmnožovanie, Boh ho za to potrestá a pôjde do pekla!! Z pohľadu psychiatrie sú toto príznaky paranoidných bludov, psychózy a schizofrénie. Egregor má v sebe až tak veľkú silu manipulácie mysle, že dokáže urobiť schizofrenika zo psychicky zdravého človeka.
              Väčšina kresťanských dogiem sú tak šialené a absurdné, že vieru v ne môžeme označiť za príznak psychickej poruchy/psychiatrickej diagnózy. Napriek tomu sa to ľuďom až tak veľmi absurdné nezdá, pretože aj najradikálnejší ateisti sú pod vplyvom egregoru kresťanstva.
Viete aký je rozdiel medzi nejakou najšialenejšou drobnou sektou a kresťanstvom? Jediný rozdiel je v tom, že malá šialená sekta má veľmi slabý egregor, ktorý nemá vplyv na celú populáciu a preto každý sa na túto sektu díva ako na bláznov.
              S histórie vieme, že kresťanstvo bolo v celej Európe nanútené násilím, vraždami, krvou a donucovacími prostriedkami. Takú šialenosť ako kresťanstvo by dobrovoľne ľudia medzi seba nikdy neprijali. Počas násilného nanútenia kresťanstva sa stihol vytvoriť veľmi silný egregor náboženstva, preto aj napriek tomu že dnes máme náboženskú slobodu, kresťanstvo s Európy stále nevymizlo a dokonca sa má tendenciu stále rozširovať. Ak je vytvorený silný egregor, už nie je potrebné násilie, pretože prácu na miesto násilného nanucovania kresťanstva urobí neviditeľný egregor, ktorý manipuluje mysľou ľudí skrytým spôsobom.
           To aby sa stal človek obeťou náboženstva je veľmi ľahké. Stačí byť len lenivý. Často sa stávajú obeťami fanatických kresťanských spoločenstiev nezodpovední, leniví ľudia, ktorí nie sú ochotní dávať energiu do rozmýšľania a zdravého úsudku a chcú aby na miesto nich rozmýšľal niekto iný: to jest fanatický a autoritatívny vodca sekty (=kresťanského spolku). Ten im vysvetlí čo je dobré, čo je zlé a čo je správne a čo je nesprávne.

Sila náboženského egregoru počas histórie
V minulosti bolo klamať veriacich veľmi jednoduché. Prístup k Biblii mala len úzka elita cirkvi. Ani po objavení kníhtlače sa všetky problémy nevyriešili – Bibliu preložil len Martin Luther do nemčiny – stále nebola Biblia preložená do národných jazykov. Obsah Biblie bol počas drvivej väčšiny existencie Katolíckej cirkvi utajený verejnosti. Len približne 100 posledných rokov máme Bibliu preloženú do národných jazykov.
            Ak by ľudia počas procesu pokresťančovania Európy vedeli celú pravdu o kresťanstve, tak Európa by nikdy nebola kresťanská. Vieme čo obsahuje Starý zákon – Svätá Božia Kniha zjavená Živým Dokonalým Bohom (podľa cirkvi), obsahuje hrozné veci: údajný „Boh“ kázal vraždiť a zabíjať iné národy a inovercov. Starý zákon je silne kompromitujúca vec pre Cirkev.
Nový zákon: hoci cirkev vyhlásila Ježiša za Jediného Živého Boha, v Biblii nič také nenájdeme. V Biblii nájdeme gnostické prvky ktoré priamo odporujú kresťanskej viere: nielen Ježiš ale všetci sme Božími deťmi, Božími synmi, Ježiš sa na Boha nikdy nevyhlásil. http://krestanstvo.czweb.org/clanky/katolicka-cirkev-prekruca-bibliu-rovnako-ako-jehovisti ** http://krestanstvo.czweb.org/clanky/spochybnenie-jezisa-ako-boha-v-biblii **http://krestanstvo.czweb.org/clanky/manipulacia-biblie-o-bozstve-krista-a-bozskej-trojici
            Aj keď Cirkev Bibliu preložila, veľa sa v cirkvi nezmenilo. Silný egregor náboženstva, ktorý dokáže úplne manipulovať a ovládať ľudí, sa za stáročia stihol vytvoriť. Egregor náboženstva manipuluje mysľou veriacich tak, že si neuvedomujú ako je ich „dokonalé“ „Božie“ náboženstvo plné rozporov. Dokonca samotná Biblia spochybňuje celé kresťanstvo, ale oni si to v Biblii nevšimnú.
Je sranda, že hlavne protestantské cirkvi sa silne oháňajú tým, že oni sa ničím iným neriadia iba Bibliou! A pritom si nevšimnú a úplne ignorujú gnostické ezoterické prvky v Biblii.

Ďalej je veľká chyba sa odvolávať na Bibliu ako Božie zjavenie. Nekriticky veriť na hlúposti, ktoré sú v Biblii napísané je chyba.

Egregor "Boha", Ježiša, anjelov

Istý skúsený astrálny cestovateľ, ktorý väčšinu času trávi medzi pôvodnými kmeňovými amazonskými šamanmi vysvetľuje, že predstava náboženského „Boha“ nemá so skutočným Bohom-Absolútnom nič spoločné.
http://krestanstvo.czweb.org/clanky/co-hovoria-na-krestanskeho-boha-povodni-kmenovi-amazonski-samani
Náboženský „Boh“ nie je nič iné ako egregor. Ľudia si neuvedomujú aké sú mocné bytosti a silou svojej viery si sami vytvorili „Boha“ - ide o ak&uaute;si živú inteligentnú bytosť. Nie „Boh“ stvoril človeka ale ľudia stvorili „Boha“. Rovnako si ľudia silou svojej viery stvorili anjelov s bielym perím a bielymi krídelkami. Ide o ľuďmi stvorené pseudobytosti, ktoré sú svojím spôsobom živé inteligentné bytosti, avšak nie sú to bytosti v pravom slova zmysle. Skúsený astrálny cestovateľ dokáže rozoznať pseudobytosť egregoru a pravú reálnu astrálnu bytosť.
Ďalej Ježiš bol reálny človek – je to reálna bytosť, ktoré obýva vysoké dimenzie. Avšak kresťania si silou svojej viery vytvorili aj egregor Krista, ktorí sa môže niektorým kresťanom zjavovať vo forme vízii, zjavení. Podobne je to s Panenkou Máriou – kresťanom sa veľmi často zjavuje Panenka Mária.
Egregoru človek vždy musí dodať viac energie ako od nich dostane. Veriť v náboženstvo človeku vysáva energiu.
              Náboženstvo už v samom základe nevzniklo pre žiaden iný účel ako pre to, aby boli ľudia zmanipulovaní a zotročení. Náboženstvo je dielom zla, dielom negatívnych démonických bytostí. Temné sily sú veľmi inteligentné: úspešne sa im podarilo ľudí nahovoriť a úspešne oklamať na náboženskú predstavu Boha (čo sú úplné sračky) ako na najvyšší princíp Bytia. Kým pre kresťana znamená Boh akási Božká trojica, pre moslima znamená Boh-Aláh entita, ktorá im káže nenávidieť inovercov a ženy považovať za nižšie bytosti ako zviera. Náboženstvo vzniklo pre to, aby boli ľudia oklamaní a aby im bolo zabránené sa naladiť na skutočného Boha-Absolútno. Ten skutočný Boh-Absolútno sa nedá pochopiť slovami – je to niečo vnútorné a človek musí na sebe dosť pracovať aby pochopil skutočného Boha. Boh sme mi sami, Boh je vnútri v každom z nás.
              Aj mnohí pasívny necirkevní kresťania (ktorí nechodia do kostola a na cirkevné akcie) sa často radi modlia ku kresťanskej predstave Boha, čo je veľká chyba. Takýchto ľudí je čo do počtu omnoho viac ako aktívnych praktizujúcich cirkevných kresťanov. Ani oni si neuvedomujú, že sa nemodlia/nevylaďujú na skutočného Boha ale len na parazitický egregor.
               Hoci kresťania sa domnievajú, že ich náboženstvo ich priblíži k Bohu, že ich náboženstvo je autentické dokonalé dielo živého Boha, v skutočnosti si neuvedomujú , že ich náboženstvo je úplna sračka, ktorá nemá nič spoločné s Bohom, že ten ich údajný Boh je len úbohé astrálne strašidlo – egregor.

Je možné sa naladiť na skutočného Boha? Samozrejme je to možné, avšak nie je to tak veľmi jednoduché. Človek si musí odtieniť od egregoru náboženskej predstavy Boha. Ak sa človek pokúša vyladiť na Boha, je treba zabudnúť na všetky náboženské predstavy. Je treba vynaložiť veľa námahy a energie aby sa človek dokázal vyladiť na skutočného Boha bez toho aby nebol vyladený aj na egregor pretože manipulatívny egregor je prítomný všade na celej planéte.

Egregor neba a pekla

Neexistujú len egregory bytostí, ale aj egregory neba a pekla. Ľudia sú mocné bytosti a silou svojej viery si vytvorili umelé nebá a umelé peklá, ktoré zodpovedajú náboženským predstavám. Skúsený astrálny cestovateľ sa môže na tieto priestory pozrieť. Šamani vysvetľujú, že to čomu kresťania hovoria nebo je len len úbohé a primitívne – je to len egregor. Na astrále si človek-jednotlivec môže veľmi jednoducho silou svojej vôle vytvoriť hocijaký, ľubovoľný svet podľa svojho priania a keď veria v nejakú náboženskú predstavu neba a pekla milióny a miliardy ľudí, tak o čo ľahšie si tieto svety vytvoria. Od skutočného „neba“, od skutočných vysokých astrálnych dimenzií to má náboženské nebo veľmi ďaleko. Podľa poznania šamanov samozrejme existujú aj „pekelné“ tzv. spodné svety, ale život v nich je veľmi pestrý rozmanitý a veľmi sa líši od egregoru náboženskej predstavy pekla.
Kým kresťania svojmu vlastnému náboženstvu vôbec nerozumejú, šamani sa v náboženstve rozumejú veľmi dobre. Kým kresťania Boha, anjelov, nebo a peklo nikdy nevideli, šamani áno.
Silne veriaci kresťania po smrti naozaj uvidia Boha, avšak pôjde len o egregor Boha, môžu uvidieť aj Ježiša ale pôjde len o egregor Ježiša. Postupom času začínajú ku kresťanovi prichádzať pozitívne bytosti s vysokých dimenzií a vysvetľovať mu, že ide len o egregory a pomáhať kresťanovi takto v evolučnom raste aby sa oslobodil od náboženských výkalov egregoru.

Sociálne siete, média a egregory

(Toto je už trochu mimo hlavnej témy ale predsa je rozumné o tom niečo napísať). Veľkú moc vytvárať egregory samozrejme majú média: hlavne ak cielene šíria propagandu. Agresívne negatívne a veľmi silné prejavy egregrov vidíme hlavne pri alternatívnych médiach. Hoci samotní prevádzkovatelia alternatívnych médii sú vo svojom základe dobrí ľudia, ktorým horlivo ide o pravdu, energetické znečistenie týchto novinárov spôsobí to, že ich činnosť urobí viac škody ako úžitku. Alternatívne média narobili nesmierne veľa zla. Podobne ako egregor náboženstva spôsobí určité príznaky psychickej poruchy tak je to aj u silne zapálených priaznivcov alternatívnych médii.
             Aby som bol označovaný za Sorosovho agenta a podobne, len za to, že nevychvaľujem Putina aký je úžasný, bezchybný a ako Ruskovyrieši všetky problémy Slovenska, a ako je Amerika zdroj všetkého zla na svete, tak to je prisilná káva.Mnohí silne zapálení priaznivci alternatívnych médii označia akúkoľvek kritiku Ruskaza dielo tretieho sektora a za proamerickú propagandu. Akákoľvek kritika Ruska je podľa nich dielom zla. Takýto ľudia sú tak energeticky znečistení a zablokovaní, že nie sú schopní pochopiť, že to môže byť aj inak. Nie sú schopní sa ani len zamyslieť, či by náhodou nemohlo byť aspoň niečo pravda aj ne negatívnych informáciach o Rusku. Alternatívne média vyrábajú s ľudí ľudské trosky, ktoré ni sú schopné ani rozmýšľať. Viac tu http://krestanstvo.czweb.org/clanky/ako-alternativne-media-robia-z-ludi-psychicke-trosky