Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Odhalenie salámových metód manipulácie siekt patriacich pod Katolícku cirkev. Náboženské chvály, konferencie a Julo Slovák

Chvály, alebo "konferencie" (ako tomu hovria tiež) sú najsilnejšie náboženské páky manipulácie. Cieľom je nejakým pútavejším spôsobom osloviť mladých ľudí k náboženstvu. Dôležitý prvok manipulácie je tiež samozrejme navodenie pútavej, tranzovej atmosféry, čo najviac posilniť prvok davovej psychózy, funkcia rečníka - hypnotizéra je tiež veľmi dôležitá.
A asi najsilnejšia páka je manipulovať ľudí prostredníctvom emócii, navodenie dojímavej atmosféry, aký je Ježiš užaný keď za nás zmorel, akú má k nám Pánbožko lásku, atď.
Hudba prvok citov a emócii znásobuje.
Náboženský fanatizmus je tam silný - idú z toho ťažké negatívne energie.

Medzi salámové metódy vymývania mozgov na konferenciach alebo chválach patria tzv. svedectvá, kde niektorí bežní rádoví kresťania s publika, ktorí sú vopred dohodnutí a pripravení majú svedectvo. Svedectvo má kresťan ktorí si o sebe myslí, že je "obrátený" a "prebudený", a hovorí o tom ako mu "úžasne" zmenil Ježiš život "k lepšiemu" po tom ako sa stal aktívnym kresťanom a o tom aký bol jeho život pred tým bez Ježiša hrozný a katastrofálny. Alebo svedectvo môže byť o tom ako sa mu stal v živote "zázrak" v "mene Ježiša". Samozrejme všetko je to len podvod a manipulácia. Je to len úbohá demonštrácia náboženského fanatizmu a slepej viery, že náboženstvo im zmenilo život k lepšiemu.
Samozrejme cieľom svedectva je pritiahnúť čo najviac ľudí k náboženstvu a upevniť vzťah k náboženstvu.

Ortodoxní šamani pripúšťajú, že aj v kresťanstve sa môže udiať "zázrak" alebo "uzdravenie". Samozrejme je to veľmi vzácny úkaz. Ľudia si silou viery podľa šamanov vytvorili nejakú pseudobytosť - teda náboženskú predstavu Boha. V najnižších astránych dimenziách (je to stále o niečo vyššia dimenzia ako fyzický svet) v okolí planéty Zeme, sú schopní aj šamani vidieť takúto pseudobytosť, ktorú si ľudia kolektívnym vedomým sami vytvorili. Nakoľko ľudia túto pseudobytosť neustále kŕmia energiou, táto entita môže mať aj určitú silu a občas urobiť aj nejaký "zázrak".

Tu si môžete pozrieť aj autentické videá. Každý kto je aspoň trochu nadpriemerne duchovne vyspelý a nie je príliš ľahko hypnotizovateľný a manipulovateľný, musí z týchto kresťanských excesov cítiť negatívne energie. A pripomínam že všetky tie videá, čo robí hudobná skupina eSPe a združenie GODZONE patria oficiálne pod katolícku cirkev. Katolícka cirkev oficiálne toleruje tieto sektárske hnutia vo vnútri seba:
https://www.youtube.com/results?search_query=espe+chvaly
https://www.youtube.com/results?search_query=godzone+svedectvo

Fanatické kázanie šéfa GODZONE, kňaza Jána Buca. GODZONE je najväčšie náboženské akcie na Slovensku
https://www.youtube.com/results?search_query=J%C3%A1n+Buc+godzone

Julo Slovák nie je kňaz, je ženatý, je lídrom goslepovej skupiny skupiny eSPe,je najznámejší rečník na chválach, konferenciách na Slovensku (teda nie je to len nejaký malý okrajový nedôležitý človiečik). Konferencie sú veľmi drahé akcie na ktorých si pán Slovák zarobí ťažké prachy, hoci Ježiš hlásal chudobu. Pán Slovák je aj majiteľom obchodu s náboženskou symbolikou, predáva kričká, bundy, šiltovky, atď, s rôznymi agitačnými evanjelizačnými nadpismi,ktoré hlavne robia reklamu jeho náboženským akciám. Všetky obchodné produkty predáva za astronomicky vysoké ceny. Zo svojej evanjelizačnej činnosti robí ťažký nemorálny biznis a ešte ho k tomu aj ťažkými prachmi podporujú rôzni sponzori.
Zmanipulovaní otroci jeho sekty si za astronomické ceny kupujú produkty z jeho obchodu.
A vedenie Katolíckej cirkvi (biskupi), pod ktorú pán Slovák patrí, mu jeho nemorálnu, manipulačnú a biznis-úžernú činnosťkrásne toleruje. A podľa oficiálnych pravidiel je vedenie Katolíckej cirkvi (konkrétne biskup BB diecézy) plne zodpovedný za náboženskú činnosť pána Slováka, vrátane jeho úžernosti.
https://www.youtube.com/results?search_query=Julo+Slov%C3%A1k

Je veľmi dôležité, aby ste aj vy nenáboženskí ľudia vedeli, ako to v kresťanskom katolíckom náboženskom svete chodí.

Profesionálne náboženské vymývanie mozgov: konkrétne ukážky

Pod katolícku cirkvou oficiálne patria aj tieto náboženské akcie. Ide o profesionálne hypnotizovanie a manipulovanie ľudskou psychikou. Takáto akcie by určite mali byť oficiálne ilegálne a zakázané. Za socializmu by sa s takýmto niečim nemaznali.

Na videách sú vidieť náboženské akcie - vymývanie mozgov - chvály