Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Odhalenie pro-Ruskej propagandy

Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj tento článok iného razenia. 

Tento článok je pokračovaním tohto článku: Mediálna vojna medzi alternatívnymi a mainstreamovými médiami

Ľudia sfanatizovaní proruskou propagandou akúkoľvek kritiku na adresu Ruska zo strany médii hlavného prúdu považujú automaticky za klamstvo, podvrh a propagandu americkej tajnej služby. Ani sa len nezamyslia nad tým, či náhodou v článku kritizujúcom Rusko môže byť aspoň drobný útržok pravdy, ani sa len nezamyslia nad tým, či by náhodou pravda mohla byť iná ako čiernobiela.
Tento primitivizmus je odsúdený aj na tomto videu: Veríte pro-Ruskej propagande? Tu máte odkaz https://vimeo.com/145489174

Silne zapálení ľudia, ktorí naleteli proruskej propagande, nie sú schopní priznať akúkoľvek kritiku Ruska. Proruský človek automaticky bez rozmýšľania považuje akýkoľvek článok kritizujúci Ruskú vládu za klamstvo a ani sa len nezamyslí, či by to mohla byť pravda.

Hoci uznávam všetky pozitívne stránky Ruskej vlády (nepatrím medzi tých primitívnych ľudí, ktorí všetko vidia len čiernobielo), napriek tomu si v tomto článku dovolím Ruskú vládu kritizovať.

Psychotronické manipulačné zbrane Ruskej rozviedky. Totálny brainwashing v Rusku

Zaujímavé video https://vimeo.com/145488475  Propaganda v Rusku zámerne vyvoláva atmosféru nenávisti medzi Rusmi a Američanmi, ohrozenosť Ruska Amerikou sa zámerne nafukuje, aby bol väčší dôvod na nenávisť. Táto atmosféra nenávisti ale potom robí z ľudí primitívov so zvieracím myslením. 

Pôsobí Ruská tajná služba aj na Slovensku?
Podľa môjho osobného názoru Ruská tajná služba pôsobí na Slovensku vo forme psychotronickej manipulácie. Pomocou psychotronickej manipulácie je pôsobené na diaľku hlavne na šéfov alternatívnych médii, aby rozdúchavali nenávisť a vášne medzi proAmerickým a proRuským táborom na Slovensku. Zákerné je to že psychotroniky manipulovaný človek považuje vmanipulované myšlienky za svoje a necíti sa byť nikým manipulovaný, neuvedomuje si že si ho niekto používa pre svoje účely

Zaujímavé je dvojaký meter alternatívnych médii na Rusko. To, že NSA špicľuje internet im veľmi vadí a veľmi to kritizujú, avšak tvrdá cenzúra internetu a politických odporcov v Rusku to im nevadí vôbec. Ľudia majú propagandou úplne vypláchnuté mozgy - umenie manipulovať mysle ľudí je veľká veda.
Prorusky sfanatizovanému človeku veľmi vadí špionáž internetu so strany NSA, ale vôbec mu nevadí tvrdá cenzúra internetu so strany Putinovho režimu, ba dokonca mnohí sa to Putina chvália. To už majú väčšiu inteligenciu aj zvieratá ako prorusky sfanatizovaný človek!!!

Myslím hoci je to kontrovezný názor, že psychotronickú manipuláciu nie je možné robiť len na jednotlivca ale aj na celé masy. Existujú údajne aj psychotronické prístroje pomocou ktorých je možné manipulovať masy, bez ohľadu na vzdialenosť - teda z Ruska môžu byť psychotronicky manipulovaní aj Slováci a Česi.

****************************************************************

Fakty o Rusku:
-v Rusku sú média kontrolované a 95% médii sú provládne orientované. Veľa časť médii ktoré sú navonok neutrálne, sú v skutočnosti plne financované Ruskou vládou, takže ich objektivita je nulová
-internet je v Rusku cenzúrovaný – kritika vlády je prakticky nemožná
-internet je v Rusku špionážne sledovaný a kontrolovaný (od praktík NSA sa to veľmi nelíši)
-ľudia ktorí sú autormi pre vládu nepohodlných článkov alebo nepohodlné články šíria a zdieľajú na sociálnych sietiach sú v Rusku prenasledovaní a často aj väznení. Nepododlné webstránky sú bez diskusie
-Odkazy na tému cenzúra a kontrola internetu v Rusku
http://www.financnytrh.com/sloboda-internetu-je-v-rusku-oficialne-mrtva/a16228
http://technet.idnes.cz/rusko-hrozi-google-facebook-twitter-d78-/sw_internet.aspx?c=A150522_010056_sw_internet_pka
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/snowden-ruska-snaha-kontrolovat-internet-je-zasadne-spatna/r~1048246e53e911e5a705002590604f2e/

Ruská propaganda a vojna na Ukrajine

Samotné proruské zdroje priznali, že vojnu na Ukrajine začala Ruská vláda, hoci v propagande alternatívnych médii sa píše že vojnu začali Ukrajinci. Dôkazy sú uvedené tu. Aké ešte iné dôkazy chcú prorusky sfanatizovaní ľudia ako priamo z proruských zdrojov? http://krestanstvo.czweb.org/clanky/ruska-vlada-je-zodpovedna-za-bezprostredne-vyvolanie-ukrajinskeho-konfliktu
Zástanci pro-Ruskej propagandy argumentujú, že Rusko nemalo inú možnosť ako vojnu začať aby ich Amerika nezlikvidovala. Nevyhnutnosť vyvolať vojnu so strany Ruska je však starý známy mýtus proruskej propagandy - nie je to pravda.
To je ale dosť hlúpy argument, pretože Rusko vojna nielenže neposilnila ale veľmi oslabila a to nielen na výdavky na zbrane ale aj z dôvodu humanitárnej a sociálnej pomoci obyvateľom okupovaných území. Ukrajinská vláda totiž obyvateľom na okupovaných územiach nevypláca žiadne dôchodky ani sociálne dávky a ekonomická situácia je tam hrozná, tak Ruská vláda má veľké výdavky na to, aby obyvateľom východnej Ukrajiny dala aspoň toľko peňazí aby neumreli od hladu. Výdavky na východe Ukrajiny položili ekonomicky na kolená aj samotné Rusko.
A hoci pro-Ruská propaganda hovorí, že vojna na Ukrajine je v záujme Ruska, v skutočnosti ho vojna položila na kolená. Ruská vláda sama začala vojnu na Ukrajine a Rusko to položilo na kolená. Ruské elity (=tieňová vláda) to s Ruskom a Ruskými občanmi nemyslia dobre. Im ide iba o vyvolanie vojny.Taká je pravda. Pravda je iná ako propaganda.

Alternatívne média si neskutočne zastávajú a obdivujú Putina, hoci kvôli vojne na Ukrajine položil Rusko na kolená a spôsobil ľuďom na Ukrajine obrovské utrpenie kvôli vojne, prispel na obrovskú nenávisť a nevraživosť medzi Ukrajincami a Rusmi.
Ak by Putinovi naozaj išlo o mier, už dávno by stiahol svojich vojakov z Ukrajiny a ukončil by vojnu. Putin však ukončiť vojnu nechce hoci by mohol, ak by chcel. Vojna stále pokračuje a Ukrajina sa nachádza v stále väčšej humanitárnej katastrofe.
Je to klamstvo proRuskej propagandy že Putin „kvôli agresívnej Amerike“ nie je schopný vojnu na Ukrajine ukončiť. Totiž tieňová vláda ktorá stojí za Putinom si praje aby vojna pokračovala po dobu neobmedzenú.
Ohrozenosť civilných obyvateľov východnej Ukrajiny so strany Ukrajinskej armády sa propagandisticky so strany Ruska nafukuje, aby mali zámienku vo vojne pokračovať.
Vojna na Ukajine dopadla zle nie len pre Ukrajinu ale aj pre Rusko. Ruskí politici vznik vojny už zrejme obanovali. Keby vedeli dopredu ako vojna dopadne, asi by sa do nej nepúšťali.
*************************************************************
-v Rusku je finančne veľmi silne podporovaná a dotovaná pravoslávna cirkev a islam. Ruská vláda všemožne podporuje náboženské spiatočníctvo čo spôsobuje, že Rusi/Ruská spoločnosť sú myslením najmenej 60 rokov pozadu v porovnaní s Európanmi. Tieto videá to potvrdzujú http://www.mojevideo.sk/video/202dd/ked_sa_stari_pani_pobiju_(rusko).html 

http://www.mojevideo.sk/video/2743d/vysvetlim_ti_to_po_lopate_(najlepsi_kamosi).html
http://www.mojevideo.sk/video/22aa0/dunihlav_ruska_barova_atrakcia.html

****************************************************************
Článok o tom ako po páde socializmu v Rusku sa začalo dariť náboženskému úpadku
http://krestanstvo.czweb.org/clanky/nabozenstvo-vs-pad-socializmu-totalny-mravny-upadok-sucasnej-spolocnosti