Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Autentické odhalenie. Alternatívne média financujú polotajné Ruské mimovládne organizácie. Ide o veľké hry tajných služieb

Upozornenie: všetky informácie v tomto článku sú autentické a pravdivé
 
Podarilo sa mi získať veľmi vzácne informácie od niektorých ľudí, ktorých nemôžem menovať z bezpečnostných dôvodov. Ide autentických ľudí ktorí sa problematike priamo zainteresovaní.
Informácie ktoré som sa dozvedel od istého človeka mi vyrazili dych - zbledol som a triasli sa mi kolená z informácii ktoré som obdržal-bol som zdesený a drvený že takéto niečo je vôbec možné. Pri takto veľkých hrách ruských tajných služieb na Slovensku, má človek pochybnosti, či je vôbec Slovensko suverénna krajina - podľa mňa teda nie.
 
Úvod do tzv. alternatívnych médii
Alternatívne média nie je žiadna novinka. Je to myšlienka stará minimálne od roku 2005, kedy Vladimír Putin prezidentským dekrétom nariadil vznik propagandistickej televízii pôsobiacej v zahraničných štátoch Russian Today, RT. To že je RT priamo vo vlastníctve vlády nie je ani žiadne tajomstvo. Putin prišiel na to, že aj v západných štátoch existujú ľudia nespokojní s demokratickým politickým systémom a šikovne využil týchto užitočných blbcov vo svoj politický prospech, keď budú podkopávať dôveru v demokraciu, podkopávať svoje vlastné štáty, štátne inštitúcie a budú vychvaľovať jeho diktátorský režim.
To bolo ešte v roku 2005. Dnes sa už Kremeľ poučil so svojich chýb a stratégiu propagandy mnohonásobne zdokonalil. Na Slovensko alternatívne média dorazili neskôr a v omnoho rafinovanejšej podobe. Hlavne priame prepojenie alternatívnych médii na Kremeľ sa podarilo dobre zatajiť pred verejnosťou.
 
Polotajné ruské mimovládne organizácie financujú dezinformačné weby
Poznáme aj konkrétne názvy niektorých týchto organizácií, avšak z bezpečnostných dôvodov ich nebudeme menovať. Tieto združenia či mimovládne organizácie, sú síce oficiálne zaregistrované na ministerstve vnútra, avšak to je jediná informácia, ktorú sa môže o nich dozvedieť verejnosť. Neprevádzkujú žiadne webstránky, nemajú žiadne verejné účty na sociálnych sietiach, nevydávajú žiadne výročné správy. Ich činnosť je prakticky tajná. Majú síce zverejnenú nejakú adresu, ale môže ísť o schému tzv. schránkovej firmy.
Ide o predĺženú ruku ruského veľvyslanectva, Kremľu a ruskej tajnej služby. Niektoré dezinformačné weby sú nimi priamo financované, iné sú s nimi v kontakte.
Môžem otvorene povedať, že tzv. alternatívne média nie sú transparentné ani čestné, nakoľko zatajujú existenciu svojich chlebodarcov a navonok sa tvária ako nezávislé financované výlučne z dobrovoľných príspevkov svojich čitateľov a poslucháčov.
Pýtam sa: aké morálne zásady majú alternatívne média keď otvorene klamú svojich vlastných čitateľov?
A pýtam sa aj druhú vec: ak teda z Ruska „údajne“ ide len dobro a pravda, prečo potom mimovládne organizácie patriace Kremľu fungujú v utajení? Ak niekto údajne koná dobro, prečo sa potom bojí vyjsť na svetlo sveta? Na to nech si urobí každý svoj vlastný názor. O transparentnosti tu nemôže byť ani reči.
Kým západne orientované „Sorosovské“ mimovládne organizácie fungujú veľmi transparentne, majú svoje webstránky, verejne sú dostupné mená kľúčových ľudí, sú dostupní na sociálnych sietiach, zverejňujú pravidelné výročné správy často krát aj nad rámec zákona, o polotajných Ruských mimovládnych organizáciach verejnosť nevie nič.
 
Agresívne pokrytectvo alternatívnych médii
Je vrchol arogancie to, ak alternatívne média drsne útočia na „Sorosom platené prostitútky“, kým oni sami sú netransparentne a tajne financovaní Kremľom. Hlavná vec, že sa navonok tvária ako tí nezávislí, ktorých nikto neplatí. Človeku je z toho až na zvracanie, že takéto niečo je vôbec možné.
 
Ďalšie informácie
  • Podarilo sa nám zistiť aj ďalšie veľmi závažné skutočnosti o tom, že financovanie Slobodného vysielača nie je transparentné a výška reálnych peňazí ktoré Slobodný vysielač dostáva sa líši od zverejnených výsledkov
  • Ďalšia alarmujúca skutočnosť je to, že Kotlebovci boli tiež finančne podporení ruskými mimovládnymi organizáciami. (Podpora Kotlebovcov ako polobláznov, ktorí by dokázali zničiť Slovensko ak by sa dostali k moci, je pre Ruskú stranu výhodné. Hlavné nech majú dobrý vzťah k Putinovi)