Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Je možná politická revolúcia z pohľadu šamanizmu?

V poslednom čase je v alternatívnych médiach populárne hovoriť o politickej revolúcii o ideálnom spoločenskom zriadení. A zväčša ide o veľmi hlúpe a nereálne nápady. Z pohľadu šamanizmu nie je politický syst&eac…

Egregor náboženstva: hlboké pochopenie kresťanstva. (Veľmi odporúčam)

Kým kresťania sami nevedia čo je to kresťanstvo, Peruánski šamani to vedia veľmi dobre. Čo je to kresťanstvo podľa učenia pôvodných kmeňových amazonských šamanov? Náboženský egregor je ako magnet, ktorý sa pokúša manipulovať každým človekom (egregor je niečo inteligentné a „živé“). Obrátenie človeka ku kresťanstvu nie je nič iné ako to, že egregor náboženstva vstúpi hlbšie do aury, človek začne mať s ergerogom intenzívnu energetickú výmenu a egregor úplne ovládne a zmanipuluje myseľ daného človeka.

Čo je to šamanizmus? Opúšťanie tela, astrálne cestovanie je základ šamanizmu

O čo ide? Čo to vlastne je? Každý človek, ktorý nemá vyložene ateisticko-materialistické presvedčenie nemá problém veriť v to, že smrťou tela sa život nekončí – teda, že duša opúšťa telo a odchádza do iných svetov. Tiež máme informácie o tom, že ľudia, ktorí sa ocitli na hranici života a smrti, mali tzv. klinickú smrť, mali tzv. mimotelový zážitok, videli ako ich duch opúšťa telo (dívali sa zhora na svoje telo). Opustiť telo je možné za určitých špecifických podmienok niektorými psychoaktívnymi látkami ako je napr. DMT, psylocibín, LSD, DXM.

Sekta Byzantský katolícky patriarchát. Varovanie: Nenechajte sa zmanipulovať sektou so samozvaným pápežom!

Je až desivé, že na českom Svodobnom rádiu je druhá najsledovanejšia relácia práve relácia so spomínanou sektou tzv. Dohnalovcov!! (Samozrejme nie je to len problém v ČR, ale v celej Európe. Aj na Slovensku registrujem nárast úspechu siekt). Doba sa za posledné 2 roky veľmi zmenila. Dnes ak začne hulákať hocijaký sektár, ľudia mu budú veriť.

 Ako kresťania reagujú ak natrafia na túto stránku?

Ak sa kresťan dozvie pravdu, že to pre neho po psychickej stránke ťažké – tak veľa energie dával do tých náboženských sračiek, náboženským sračkám zasvätil celý svoj život, dal sa do nich úplne celý a teraz sa dozvie tak nepríjemnú pravdu, keď narazí na stránku krestanstvo.czweb.org. Kresťania sú zbabelci, ktorí sa boja a utekajú pred pravdou. Táto stránka im naháňa strach – boja sa jej. Kresťania sa boja si vypočuť iný názor. 95% kresťanov má s tejto stránky prečítaných tak maximálne 3 články s celej stránky – viac by psychicky neuniesli. Navyše na to málo čo si prečítali, sa snažia čo najrýchlejšie zabudnúť a vymazať si to z pamäte.

Vznik osvetovej organizácie na šírenie pravdy o kresťanstve

Ak by takáto organizácia mala veľký úspech, tak by sa mohol vytvoriť veľmi silný pozitívny egregor „protikresťanský“ egregor. Slovensku by to prinieslo obrovské svetlo a požehnanie Vesmíru. Došlo by tak ku situácii kedy by obrovské počty a masy kresťanov konvertovalo a zbavili by sa kresťanstva.

„Cirkevná“ škola alebo šialená sekta Koinonia Ján Krstiteľ. Prvá sektárska základná škola na Slovensku

Ako je možné, že ministerstvo školstva schváli akreditáciu základnej školy, ktorej zriaďovateľom je tak šialená sekta ako je Koinonia Ján Krstiteľ? To sa už politici a ľudia na ministerstve načisto zbláznili? Úpadok spoločnosti nepozná hraníc. Zlo je silnejšie ako dobro. Zlo ťahá za dlhší koniec. Čestní, dobrí a spravodliví ľudia sú dnes úplne na posmech a zlo sa im vysmieva. Mám až problémy so spánkom keď sa musím dívať na stav spoločnosti v ktorom sa nachádza.