Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

FSB mind control, psychotronic weapons in Slovakia. Kremlin propaganda. Hybrid war on Slovak area

To čo by sa nám ešte včera zdalo nemožné je dnes realitou. Žiadna iná propaganda nie je v Slovenskej spoločnosti tak silná a vplyvná ako propaganda Kremľu. Slovenské politické strany disponujú veľkými peniazmi na to, aby si mohli urobiť mocnú kampaň, ale žiaden politik nemá tak silne vášnivých a zapálených fanúšikov ako Putin. V Slovenskom informačnom priestore majú ďaleko väčšiu moc propaganda Kremľu ako akákoľvek iná propaganda či politická alebo ideologická kampaň.

Prečo sa takto nenávidíme? Nenávisť a hejt na internete

Psychologické vysvetlenie pôvodu potreby nenávisti. Vyplýva to z komplexu menejcennosti. Človek s pocitom nedocenenosti, s pocitom neuznanosti spoločnosťou. Človek, ktorý je súčasťou nenávistnej propagandy, ktorý má identitu svojej ideológie, si začína o sebe myslieť že je od tých ostatných niečo viac - pre človeka s menejcennosťou je to príjemný pocit sa takto povyšovať nad ostatných. Pocit užitočnosti, že bojujem za dobro a pravdu. Dobrý pocit z toho, že ja som „elitný bojovník“, ktorý drsne vynadá každému, kto má iný názor. Hra na policajta „pravdy“, hra na elitného bojovníka/policajta "dobra" a "pravdy", ktorý na internete robí „poriadok“ - to dodáva človeku dobrý pocit - pocit užitočnosti. Ale prečo sú títo bojovníci "dobra" a "pravdy" tak veľmi agresívni? Agresivita a nenávisť nie je prejavom ani dobra ani pravdy

Kauza Alfie Evans. Emócie ľudí cynicky zneužité na podnecovanie nenávisti voči západu

Žijeme v dobe masového šialenstva. V dnešnej dobe je možné naozaj všetko. Dezinformačné weby sa nezastavia pred ničím. Podstata alternatívnych webov je šírenie nenávisti voči skupinám ľudí, ako napr. celým národom, ktorí sú občania krajiny veľmoci, voči ľuďom s inou orientáciou alebo šírenie nenávisti voči názorovým oponentom jednotlivcom, ktorí majp iný (politický) názor (napr. Juraj Smatana, Ján Benčík).