Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Moje osobné autentické svedectvo o sile negatívnych energií náboženstva: poškodenie zdravia

V tejto reálnej autentickej príhode je vidieť akú veľmi veľkú čiernomagickú silu má náboženstvo. Koľko veľa negatívnej energie dokázala na mňa preniesť moja príbuzná - náboženská fanatička. Toto je autentické príklad toho aké ovocie prináša katolícke náboženstvo, že to človeku dokáže až zničiť zdravie do takej mieri, že si to vyžaduje hospitalizáciu.

"Zázraky" a zázračné "uzdravenia" vo fanatických kresťanských spoločenstvách

V náboženských kresťanských spoločenstvách sa podľa slov niektorých veriacich dejú aj zázraky (aj keď sú to veľmi zriedkavé a vzácne javy). Treba si ale uvedomiť, že démonické bytosti supai, ktoré sú napojené na náboženstvo nič zadarmo nedávajú a s egregoru Boha omnoho viac berú energiu ako dávajú.

Prečo nebyť kresťanom?

Nebyť kresťanom sa oplatí aj s veľmi praktického dôvodu a ním je utrpenie. Hneď po tom ako som sa zriekol kresťanstva, začal som mať aj menej utrpenia. Som autentický svedok toho, ako sa niektorým konkrétnym fanatickým veriacim veľmi významne zlepšil vážny zdravotný stav po tom ako, prestali byť vo fanatickom náboženskom prostredí, prestali byť pod vplyvom a prestali byť súčasťou intenzívnej náboženskej komunity! ..... Ani fanatickí kresťania nie sú lepší ako nenáboženskí ľudia

Celé kresťanstvo je postavené na manipulácii prekladov Biblie - vymazali v Biblii gnostické prvky. Seriózne akademické dôkazy

Každý kto si prečíta tento článok, už nebude ďalej kresťanom. Svätá cirkev Katolícka úmyselne a otvorene klame. Samotná Biblia spochybňuje kresťanstvo v samom základe, spochybňuje hneď prvé prikázanie. Biblia obsahuje ezotericko-gnostický prvok, ktorý cirkev ututlala. Ezoterika je úplnom rozpore s kresťanstvom. V minulosti, keď som sa zaoberal prekladmi Biblie bol toto kľúčový moment na to, aby som sa zriekol kresťanstva.

Odhalenie salámových metód manipulácie siekt patriacich pod Katolícku cirkev. Náboženské chvály, konferencie a Julo Slovák

Chvály, alebo "konferencie" (ako tomu hovoria tiež) sú najsilnejšie náboženské páky manipulácie. Cieľom je nejakým pútavejším spôsobom osloviť mladých ľudí k náboženstvu. Dôležitý prvok manipulácie je tiež samozrejme navodenie pútavej, tranzovej atmosféry, čo najviac posilniť prvok davovej psychózy, funkcia rečníka - hypnotizéra je tiež veľmi dôležitá. A asi najsilnejšia páka je manipulovať ľudí prostredníctvom emócii, navodenie dojímavej atmosféry, aký je Ježiš užaný keď za nás zmorel, akú má k nám Pánbožko lásku, atď.

Náboženská zvrátenosť kresťanstva vs šamanizmus 2

Kresťan je ako úbohý zmanipulovaný naprogramovaný stroj a robot. Kresťan je povinný veriť len na náboženské dogmy (a je aj úprimne presvedčený o ich pravdivosti) a má zakázané mať svoj vlastný názor. V kresťanstve je zakázané používať rozum, je zakázané myslieť. Ja vnímam kresťanov ako v podstate duševne chorých ľudí. Psychiatria oficiálne náboženstva nerieši, ale psychiatrická diagnóza, ktorá je pre kresťanov najbližšia, je bludná porucha, resp. bludná psychóza alebo bludná porucha osobnosti.

Náboženská zvrátenosť kresťanstva vs šamanizmus

Planéta Zem je veľmi úpadková civilizácia na ktorej je zlo ďaleko silnejšie než dobro. Málo kto dokáže byť tak silný aby dokázal kráčať proti prúdu kolektívneho vedomia a náboženskej zvrátenosti. Žijeme v spoločnosti, kde je normálny človek považovaný za blázna, kde normálnosť je považovaná za bláznovstvo (keď to tak trochu expresívne poviem). A hlavne ľudská ľahostajnosť a lenivosť je najväčšou chybou.

Prečo škodí kresťanstvo aj nenáboženským ľuďom? (dlhší článok)

Aj tzv. nepraktizujúci kresťan, človek ktorý má veľmi slabú náboženskú/kresťanskú identitu (teda napr. chodí do kostola len pár krát do roka), je z energetického hľadiska na tom tiež zle ako riadny praktizujúci kresťan. Dokonca aj ľudia, ktorí sa za kresťanov nepovažujú, v skutočnosti kresťanmi sú, pretože dajú si pokrstiť deti, majú náboženské sobášne obrady v kostole, dajú deti v škole na náboženstvo, v prípade smrti si dajú urobiť pohreb s náboženskými kresťanskými obradmi, atď. Tieto veci robia len s úmyslu určitej tradície, avšak to všetko postačí k tomu, aby to človeku energeticky uškodilo

Infiltrácia na náboženské akcie

Úlohou infiltrujúceho človeka (ktorý sa na náboženských akciách zúčastní) je pomocou šamanských energetických techník zabrániť náboženskej manipulácii ľudí, ktoré sa stali obeťami cirkvi. Je našou morálnou a etickou povinnosťou infiltrovať do katolíckych kostolov kde majú omše kňazi so silnou schopnosťou manipulácie. Rovnako je správne infiltrovať do rôznych kresťanských spoločenstiev, kde vymývajú mozgy mladým ľuďom

Ideológie, mediálna propaganda a egregory

Človek, ktorý sa nedal vtiahnuť do nejakej ideológie si až tak veľmi nemyslí že vie kde je pravda, nevidí veci čiernobielo a vie počúvať a vziať do úvahy názory s oboch strán. Ideologicky zapálený človek hoci si myslí že najviac so všetkých vie kde je pravda, v skutočnosti je od pravdy najďalej. (Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj tento politický článok)

Neuveriteľné veci v Katechizme Katolíckej cirkvi. "Bláznivá" konšpiračná teória o Vatikáne s jasnými dôkazmi

Zákulisní ľudia to jest skutočne vplyvní ľudia vo Vatikáne môžu byť "klany" s niekoľko tisíc ročnou tradíciou a veľmi dobre poznajú pravdu a nie sú v nevedomosti - veľmi dobre vedia, že cirkev je len nástroj zotročovania ľudí a že je to nástroj démonických bytostí supai. Títo ľudia vedia že cirkev je zlo a vedome spolupracujú s temnými silami a démonickými bytosťami supai. A títo ľudia sú bezpochyby aj autori katechizmu a preto aj Katechizmus nie je žiadne nudné cirkevné čítanie ale obsahuje aj mnoho naprosto šokujúcich informácii ktoré vyplýva aj z hlbšieho poznania týchto ľudí.