Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Prezidentka Zuzana Čaputová je Ruská agentka. Pomáha Ruskej armáde s predlžovaním vojny

Prezidentka Zuzana Čaputová je Ruská agentka. Pomáha Ruskej armáde s predlžovaním vojny. Cca 2 mesiace dozadu som na webstránke a YouTube kanáli varoval, že mám veľké obavy z toho, že v strane PS môžu byť ruskí agenti, ktorí sú proti Ukrajine. Totižto objavilo sa mnoho informácii, že extrémna ľavica v USA je proti pomoci Ukrajine. Rusi totižto podporujú ako aj extrémnu pravicu tak aj extrémnu ľavicu aby rozdeľovali spoločnosť. Ako aj extrémna ľavica a tak aj extrémna pravica v USA je proti Ukrajine. Vyjadril som obavy, či strana PS nebude nasledovať extrému ľavicu v USA. Áno bohužiaľ stalo sa. Bývalá podpredsedníčka PS Zuzana Čaputová sa ukázala ako ruská agentka. A veľmi zvláštne, že slovenské média o tejto medzinárodne blamáži prakticky neinformovali. Informovali o tom len české média. Už mnoho rokov hovorím o veľmi nízkej kvalite Slovenských médii, ktoré sa nedajú s kvalitou českých médii ani porovnávať. Zrejme a v slovenských médiach je veľa ruských agentov, ktorí podporujú Čaputovú v proruskom postoji a nekritizujú ju. Na Slovensku o tom informoval len jeden denník, ale v ČR o tom informovalo asi 8 médií.
Na jednej strane Čaputovej extrémne vadí budúci minister životného prostredia Rudolf Huliak pretože je za reguláciu medveďov, ale na druhej strane sa správa ako ruská agentka voči Ukrajine. Hanbím sa za Vás pani prezidentka!
                         Väčšiu farizejku ako Čaputovú si neviem predstaviť. Na jednej strane sa objiíma so Zelenským na druhej strne mu napľuje do tváre a podporuje vraždenie Ukrajincov.
                         Obávam sa, že Michal Šimečka alebo prípadne aj ďalší poslanci za stranu PS budú v anti-Ukrajinskom postoji prezidentku nasledovať. Mimochodom, keď som sa s Michalom Šimečkom bavil, tak som ho špeciálne varoval, nech si dá veľký pozor na infiltráciu ruských agentov do stany.
                         Z extrémnej ľavice Ruské tajné služby podporujú najviac fanatických ekológov ale Letzte Generation, Stop Oil a podobne.
Zuzana Čaputová sa tiež ukázala aj fanatická ekologička. Napríklad podporila Budaja v šialených experimentoch s národnými parkami, ktoré boli riadené filozofiou že najviac chránený druh je lykožrút až potom ostatné druhy.
Nepodliehajte panike. Horší minister ako Budaj byť nemôže. Kým Budaj nič iné nerobil iba škodil, Huliak prinesie aj niečo pozitívne.
Čaputová se kvůli volbám postavila proti vojenské pomoci Kyjevu. Ukrajina mluví o ruských agentech https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3619306-caputova-se-kvuli-volbam-postavila-proti-vojenske-pomoci-kyjevu-ukrajina-mluvi-o
Trochu starší článok
Postoj Slovenska k dodaniu kazetovej munície Ukrajine je jasný, povedala prezidentka https://spravy.rtvs.sk/2023/07/postoj-slovenska-k-dodaniu-kazetovej-municie-ukrajine-je-jasny-povedala-prezidentka/
Slovensko ruší vojenskou pomoc Ukrajině. Rusko mezitím ve čtvrtek raketami zabilo 50 lidí https://news.refresher.cz/145925-Slovensko-rusi-vojenskou-pomoc-Ukrajine-Rusko-mezitim-ve-ctvrtek-raketami-zabilo-50-lidi

Súvisiaca téma: Moskva podporuje vojnu medzi Hamásom a Izraelom.Rusko je ríša zla