Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Rudolf Huliak a bláznivé hoaxy Denníka N o ňom

Rudolf Huliak a bláznivé hoaxy Denníka N o ňom
Denník N skončil. Ešte silnejší kompromitujúci materiál na denník N by som nenašiel aký si na seba urobili sami. S hoaxami na adresu Huliaka to naozaj poriadne prestrelili. Buď sa v denníku N zbláznili alebo použili nejakú omamnú látku. Inak si to neviem vysvetliť. Alebo možno korupčné skupiny v ochrane prírody ktoré si zaplatili novinárov podľahli panike, že im kradnutie Huliak zatrhne. To aké hoaxy v Denníku N vymysleli, som schopný aj dokázať a to aj urobím v tomto článku.
                       Navzdory tomu že Denník N má len zanedbateľnú čítanosť, často sa stáva, že aj väčšie média preberajú zavádzajúce informácie z Denníka N bez toho aby si informácie overovali. Žiadam všetkých novinárov a analytikov, aby hoaxy nešírili ďalej.
                      Autori článku sú Soňa Mäkká a Tomáš Grečko. Autorka Soňa Makká sa téme ekológie venuje už roky, preto som si istý že hoaxy šírila naozaj s plným vedomým a nejedná sa o ľudský omyl.
 

Údajné nenávistné vyjadrenia na adresu „ochranára“ Mariána Hletka

V denníku N bol zverejnený článok s nasledovným nadpisom. „Navádzal na obesenie ochranára. Kto je možný minister životného prostredia Rudolf Huliak“.
Tak za prvé Huliak nikoho na nič nenavádzal. Tiež je video veľmi zlomyseľne vytrhnuté z kontextu a je účelovo postrihané. Odporúčam si dohľadať celé video. Huliak navyše nehovorí o Hletkovi ale skôr všeobecne kritizuje korupciu a hovorí o téme treste smrti za korupciu v niektorých krajinách.
Ďalší problém je to, že Marián Hletko je mimoriadne zlomyseľný provokatér psychicky narušený človek. Huliaka je možno chápať, že v návale emócii stratil nervy pri tomto človeku.
Navyše ľutovať kriminálnika Mariána Hletka, ktorý robil špinavú prácu pre organizovanú korupčnú zločineckú skupinu BROZ nie je na mieste. Hletko sa aj mňa ako protikorupčného aktivistu pokúšal šikanovať a vydierať. Problémy z Hletkom má viacero ľudí. Viacerí plánujeme podať trestné oznámenia.
Viac informácii o kriminalite Mariána Hletka si môžete pozrieť na týchto dvoch odkazoch.
Nechápem prečo redaktori Denníka N robia z tohto kriminálnika úbohú obeť. Asi sa už načisto zbláznili. Je len otázka času kedy Hletko skončí v Leopoldove.
 

Nenávistné vyjadrenia na adresu LGBT ľudí

Považujem sa neférové ak novinári z mnoho hodinových videí vytrhnú z kontextu pár sekúnd. Áno je pravda, že mal aj nenávistné vyjadrenia ale ku LGBT ľuďom sa vyjadruje zriedka. Našli by sme mnoho krajne pravicových politikov, ktorí majú na LGBT ľudí oveľa horšie a oveľa častejšie vyjadrenia.
Ak by sme mali Huliaka zhrnúť kto je pár vetami, vystihovali by ho silne proruské a silne antivaxerské názory nie však nenávistné vyjadrenia na LGBT.
 

Hoax: Huliak sa doteraz téme ochrana životného prostredia vôbec nevenoval

Tento hoax ma dostal asi najviac. Novinári z Denníka N to pravdepodobne s omamnými látkami prehnali alebo im niekto dobre zaplatil. Šíriť takéto bláznovstvá úplne diskredituje Denník N. V Denníku N sa doslovne píše že citujem „Huliak sa doteraz téme ochrana životného prostredia vôbec nevenoval“.
Stačí sa na pár sekúnd pozrieť na Facebook stránku Huliaka a uvidíte, že je to lož až sa hory zelenajú. Novinári denníka N si zrejme myslia, že ich čitatelia žerú seno.
Môžem tu napísať veľmi bohatú kariéru Huliaka v oblasti ochrany prírody:
  • Huliak je členom komisie na tému regulácia medveďa, ktorá je organizovaná zamestnancami Štátnej ochrany prírody, v rámci oblasti Poľana. Blázni v Denníku N ho označili za diletanta na medvede, pravda je ale taká že v uvedenej komisii sú aj zamestnanci Štátnej Ochrany Prírody CHKO Poľana a samosprávy.
  • Huliak je predstaviteľ poľovníckej komory, kde sa riešia ekologické témy veľmi intenzívne. Každý odborník vie, že poľovníctvo má veľmi pozitívny vplyv na biodiverzitu a ochranu prírody. V CHKO Poľana je dokonca jeden zamestnanec Štátnej ochrany prírody vyhradený len na tému poľovníctvo!
  • Huliak pred tým ako bol starosta obce Očová bol dlhoročným konateľom obecného pozemkového spoločenstva Očová, ktorého súčasťou sú aj lesy. Takže tému ochrana prírody riešil veľmi intenzívne a rozumie sa zložitej legislatíve.
Ku každému hoaxu sa nebudem vyjadrovať. Je tam veľa informácii vytrhnutých z kontextu.
Čo sa týka odbornosti kotolníka Jána Budaja a jeho tajomníkov, tak tí Huliakovi nesiahajú ani po členky. Učiteľ dejepisu Smatana a vyštudovaný právnik Kiča. Neodbornosť Jána Budaja a jeho ľudí médiam akosi neprekážala.
 
 

Medveď ako biologická zbraň proti vidieku

V Denníku N sa posmievajú Huliakovi za tento výrok. Človek, ktorý sa problematike nevenuje nemusí pochopiť tento výrok, ktorý je vytrhnutý z kontextu. Keď vlci alebo medvede roztrhajú farmárovi na lúke ovce, kravy alebo iné hospodárske zvieratá, tak daný podnikateľ skrachuje a opaltí sa mu žiť viac v meste ako na vidieku. V mnohých dedinách dokonca chodia medvede po dvoroch ľudí kde roztrhajú hospodárske zvieratá. Tento výrok Huliaka je možno trochu prestrelený, je však logický a nie je to žiaden hoax.
 
Odkazy

 

Podivná policajná akcia proti Huliakovi

Na Huliaka bolo podané anonymné trestné oznámenie. Celá policajná akcia vyvoláva ale veľa otázok. Môj názor je ten, že bolo do toho zapletené aj vedenie polície a poviem aj viacero argumentov prečo si to myslím. O veľmi vážnom dôvodnom podozrení, že policajný prezident Hamran je v určitom rozsahu zapletený do organizovanej zločineckej skupiny BROZ som hovoril v iných článkoch a videách. Tiež je podivná expresná rýchlosť ako po zverejnení článku na Denníku N polícia kontaktovala Huliaka. Obávam sa že príkaz aby v tomto prípade konala polícia tak rýchlo dal Hamran alebo jeho námestníci. V predchádzajúcich článkoch som kriticky komentoval a vyjadril svoj názor že polícia stíha ľudí podľa toho ako si to prajú vybrané média. Vyzerá to akoby sa samotní elitní policajti inšpirovali koho majú stíhať podľa toho čo píšu vybrané média. Polícia dodnes transparentne nevysvetlila stíhanie nominantov Sme rodina ani aféru odvolanie exministra Šimka. Policajná akcia na Huliaka to bohužiaľ len potvrdzuje, že polícia sa neprimerane inšpiruje médiami.
Pár minút potom ako policajt NAKA ukončil vypočúvanie Huliaka, pred obecným úradom mu dali zasa ďalší dopravní policajti fúkať, jednalo sa o test na alkohol. Je dosť otázne či tak urobila polícia pred tým alebo potom ako si sadol do auta. Jedná sa o mimoriadne čudný krok polície. Aby sa dopravná polícia správala takto čudným spôsobom, tak na to existuje len jedno vysvetlenie: dal na to príkaz Štefan Hamran. Bežní rádoví policajti by takto určite kontroverzne nekonali sami od seba.
                     Verejne vyzývam Štefana Hamrana nech sa postaví pred média a nech vysvetlí toto čudné správanie polície. Tiež by mal pán Hamran vysvetliť prečo je pre neho vyššia priorita pán Huliak ako Robert Kaliňák, Norbert Bodor, či Tibor Gašpar.
Tiež by si pán Hamran mal uvedomiť, že týmito policajnými akciami robí Huliakovi reklamu a robí z neho martýra.