Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Žijeme v dobe kedy sú ľudia pyšní a hrdí na svoju hlúposť a debilitu a oslavujú ju

Žijeme v dobe kedy sú ľudia pyšní a hrdí na svoju hlúposť a debilitu. Žijeme v dobe kedy sú ľudia pyšní a hrdí na svoje komplexy, komplexy menejcennosti, kedy sú ľudia pyšní na to, že majú vygumovaný mozog, sú pyšní na to, že v hlave nič nemajú. Žijeme v dobe kedy sú ľudia pyšní a hrdí na to, že môžu bojovať s fiktívnym neexistujúcim nepriateľom, ľudia sú pyšní na to, keď si nájdu veľmi hlúpe dôvody a zámienky na to aby mohli nenávidieť.

Dnes môže veriť na tzv. "alternatívne média" už len duševne chorý človek

V poslednej dobe sa udiali veľmi dôležité a veľmi veľké udalosti, ktoré média nemohli ignorovať a pri ktorých aj tieto hlúpe vygumované hlavy, ktoré veria na primitívnu propagandu, museli prísť na to, že boli poriadne oklamaní. Nechajú sa títo úbožiaci dôverčivo klamať ďalej, alebo prehodnotia svoj názor k šíriteľom propagandy, ktorí ich odrbali? Ľudská debilita v poslednej dobe naozaj nepozná hraníc a preto mám obavy, že ľudia, ktorí sa prebudia a prídu na to, že sa nechali odrbať, bude dosť malý.

Reklama na vodku Absolut, rasistická davová psychóza a boj s fiktívnym nepriateľom

Fantastický príklad toho ako si ľudí vytvárajú fiktívneho nepriateľa. Diskutérom trollom - týmto vygumovaným hlavám vadí, že aj černoška môže byť Slovenskou občiankou. Ale to, že má slovenské občianstvo černoch Ibrahim Maiga im nevadí. Na Slovensku sú tiež monimálne dvaja lekári so Slovenským občianstvom a nevidím na tom nič zlé.

Obrovský škandál a trapas: Andor Šándor, bývalý šéf českej vojenskej tajnej služby naletel dezinformačnej Kremeľskej propagande

Žijeme v ťažkej dobe kedy aj tak inteligentní ľudia ako Andor Šándor, bývalý šéf českej vojenskej tajnej služby naletí Kremeľskej propagande. Ako potom môžeme očakávať, že budú odolní proti propagande ostatní menej inteligentní ľudia? Potom ako Britské média zverejnili podrobné informácie a dôkazy o identite páchateľov sa jasne ukázalo že obhájca Ruskej propagandy pán Šándor sa ale poriadne mýlil. Pána Šándora je mi úprimne ľúto – je to obrovský trapas. Teraz bude musieť chodiť Prahou kanálami, a nemôže sa ukazovať od hanby na verejnosti pretože je to veľká ostuda.

Istanbulský dohovor a fakty o ňom. Najúspešnejší hoax v dejinách Slovenska. Hľadanie fiktívneho nepriateľa je silne zafixovaná vlastnosť ľudskej psychiky

V tomto článku budem priamo citovať úseky dohovoru. Bude to asi najviac faktografický článok. Psychológia: prečo hľadáme fiktívneho nepriateľa? Pýtam sa: prečo kresťanskí aktivisti dali tak veľa energie do boja s neexistujúcim fiktívnym nepriateľom? (Išlo napríklad o početné demonštrácie, pochody, viacero slovenskými mestami). V psychológii a v psychiatrii na to existuje aj odborný pojem vzťahovačnosť, čo je niečo veľmi podobné. Z nejakého dôvodu je hľadanie fiktívneho nepriateľa silne zafixované v ľudskej psychike. Propaganda ktorej základom je existencia fiktívneho nepriateľa bude vždy veľmi úspešná.

EU znížila poplatky za platbu kartou o 10 krát. Ekonomické výhody Európskej únie

Človeku je až na zvracanie keď počuje rozvratnú Kremeľskú propagandu, ktoré šíria takzvané. „proruské“ weby a internetové rádia, že aká bude pre nás ekonomická spása a ako sa nám ekonomicky úžasne začne dariť ak vystúpime s EU. Je pre mňa tiež veľmi depresívne, že ani takzvané mainstreamové média túto vec ľuďom nevysvetlia aké veľké ekonomické výhody nám EU prináša. Za takýchto okolností, kedy je dezinformácia a propaganda silnejšia ako fakty by prípadné referendum o zotrvaní EU mohlo dopadnúť veľmi kontroverzne.

Ľudia pravdu o Rusku nikdy nepočuli. Základná charakteristika Ruska

Témy: Otvorená propagácia Stalinizmu ruskými štátom kontrolovanými médiami, Vyvrátenie mýtu: „Zlý západ, zlé NATO sa snaží vojensky napadnúť dobré Rusko“, Vyvrátenie mýtu: „zlý západ si urobil z Ruska nepriateľa. Naopak Rusko nás nevníma ako nepriateľa. Rusko je náš priateľ“ Vyvrátenie mýtu: „obyvatelia Krymu sa chceli pripojiť k Rusku“, Vyvrátenie mýtu: „Putin si poradil s oligarchami, priniesol Rusku stabilitu a ekonomickú prosperitu“, Putin ako cár, cárizmus, samoderžavie, V Rusku je pestovaný modifikovaný, vylepšený nacizmus

Stratégia: ako vyhrať hybridnú vojnu?

Ak chceme vyriešiť nejaký problém, musíme ho najprv správne pomenovať. Ak chce lekár vyliečiť z choroby pacienta musí najprv správne určiť diagnózu. Na Slovensku je situácia veľmi kritická a veľmi neprehľadná. Zatiaľ sme v téme hybridnej vojny problém správne nepomenovali a neurčili sme správne ani diagnózu. Na Slovensku sme na tom horšie ako v Rusku. V Rusku, hoci prebudení ľudia s prístupom k internetu sú v menšine, navzdory tomu títo ľudia pomenúvajú veci pravým menom. Na Slovensku nie.