Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Žijeme v dobe kedy sú ľudia pyšní a hrdí na svoju hlúposť a debilitu a oslavujú ju

Osobne si myslím, že zlo existuje, že existujú aj zlomyseľné temné bytosti, ktoré majú vplyv na určitú časti ľudí a spoločnosť. Z pohľadu temných síl je súčasná situácia na Slovensku obrovské víťazstvo a úspech, kde sa podarilo ľudí presvedčiť že existuje fiktívny nepriateľ / nepriatelia. A ľudia sú ochotní venovať extrémne veľa energie do boja proti fiktívnemu nepriateľovi ako je napr. Istanbulský dohovor. Spoločnosť je extrémne rozdelená rozhádaná a pohnevaná kvôli existencii resp. neexistencii fiktívneho nepriateľa. Podarilo sa enormne úspešne rozdeliť celú spoločnosť.
       Žijeme v dobe kedy ľudia za všetkým vidia nepriateľa, za všetkým vidia „satana“ (=fiktívneho nepriateľa, Soroša, atď.). Kto všade naokolo vidí satana, nepochopil, že skutočný problém je v tom, že ten satan je v ňom samom. Ľudia nepochopili, že problém nie je vonku ale problém je v nich samých – ľudia nepochopili že oni sami sú si nepriateľmi.
Kto neustále maľuje čerta na stenu, teda vymýšľa si fiktívneho nepriateľa, tak skutočný problém je ten, že čert je vo vnútri toho kto toho čerta maľuje.
                      Žijeme v dobe kedy sú ľudia pyšní a hrdí na svoju hlúposť a debilitu.
Žijeme v dobe kedy sú ľudia pyšní a hrdí na svoje komplexy, komplexy menejcennosti, kedy sú ľudia pyšní na to, že majú vygumovaný mozog, sú pyšní na to, že v hlave nič nemajú.
Žijeme v dobe kedy sú ľudia pyšní a hrdí na to, že môžu bojovať s fiktívnym neexistujúcim nepriateľom, ľudia sú pyšní na to, keď si nájdu veľmi hlúpe dôvody a zámienky na to aby mohli nenávidieť.
                      Dôležitý faktor v tejto situácii pravdepodobne zohrávajú aj zlé astrologické vplyvy. Aj vonkajšie manipulatívne vplyvy môžu mať svoj význam.
                      Istý šamanský učenec povedal, že po roku 2012 budú energie prítomnosti a minulosti medzi sebou bojovať. Presne túto vec vidíme aj dnes. Niektorí ľudia dnes doslova vyhľadávajú energie minulosti. Veľká časť populácie má dnes rovnaké myslenie ako ľudia z inkvizičných procesov. Hľadajú fiktívneho nepriateľa a podliehajú davovej psychóze honov na čarodejnice - je to podobné ako keď dav kričal na nevinné dievča "upáliť". Tými novodobými honmi na čarodejnice sú okrem fiktívneho nepriateľa Istanbulského dohovoru napríklad občasné intenzívne nenávistné kampane proti Jurajovi Smatanovi len za to, že si dovolí mať iný názor a za to, že má tú „nehoráznu opovážlivosť“ poukázať na falošné správy, hoaxy. Keď je nenávistný hoax aktuálny, vtedy keď nenávistná kampaň aktuálne prebieha, ľudia sú pod extrémne silným vplyvom davovej psychózy a ľudia sa správajú horšie ako divá zver. Ľudia sú pod tak silným vplyvom emócii, že racionálna diskusia s nimi nemá žiaden význam.
                      Žijeme v dobe kedy kedy ľudia symbolicky vyznávajú niečo ako „satanizmus“. Ľudia dnes uctievajú negatívnu energiu v rôznych skrytých formách. Ľudia sa zbláznili a ešte svoje bláznovstvo, vygumovanosť a debilitu uctievajú akoby to bola cnosť. V dnešnej spoločnosti je oslavované a uctievané to ak má niekto nízku inteligenciu a vygumovaný mozog. Ľudia dekadenciu debilitu vyhľadávajú a uctievajú ju ako boha. Mám pocit akoby vzniklo nové náboženstvo, ktorého hlavným cieľom je uctievať dekadenciu, debilitu a ľudskú hlúposť.
                      Žijeme v dobe, kedy majú ľudia potrebu sa agresívne na internete v komentároch chváliť akí sú vygumovaní imbecili s vygumovanými hlavami a akí sú zakomplexovaní úbožiaci.
                      Nemá zmysel diskutovať s človekom ktorý je vtiahnutý do propagandy, ktorá hľadá fiktívneho nepriateľa. Kto sa raz nechá vtiahnuť do manipulatívneho egregoru, energeticko-informačného poľa propagandy, je egregorom ovládaný, taký človek už nie je slobodný.
                      Mám pocit, že na Slovensku prebieha veľmi intenzívny boj medzi dobrom a zlom, tak ako nikde inde na planéte. Až na to, že proti tomu zlu nemá kto bojovať. Ľudia sa na Slovensku úplne zbláznili. A každého človeka, ktorý si v dnešnej dobe zachoval aspoň trochu zdravého rozumu si nesmierne vážim.
                        Ľudia sú pod obrovským vplyvom vonkajších energií a astrologických vplyvov. Ľudí ktorých ste ešte tri roky dozadu poznali ako normálnych a inteligentných, sa dnes správajú ako zmyslov zbavení blázni, ktorí naletia na hocijakú primitívnu nenávistnú propagandu alebo falošnú správu a agresívne ju šíria ďalej.
                        Je veľmi smutné, že vodcami a hrdinami súčasnej zvrátenej spoločnosti sú psychopati ako Vaský, Daňo, Lichtner, Huďo a podobne.
V dnešnej dobe je bláznovstvo v celej spoločnosti tak masové, že skutočným hrdinom je človek vtedy, ak tomuto masovému bláznovstvu odolá a nebude jeho súčasťou. Musíme čeliť veľmi zlým astrologickým vplyvom a netýka sa to len Kremeľskej propagandy ale má to ďaleko širší rozsah. Kremeľská propaganda len využíva aktuálne astrologické vplyvy ktoré jej prajú.
                        Ľudia, ktorí sú silne sfanatizovaní nenávistnou propagandou mi prídu ako naprogramované roboty. Nie sú to slobodné bytosti ale títo ľudia bežia na programoch manipulácie.
                        Človek by povedal, že aj hoaxy musia mať svoje mantinely, že existujú príliš šialené dezinformácie, ktorým už ľudia nemôžu uveriť. Často krát to vyzerá tak, že opak je pravdou. Čím šialenejšia dezinformácia, tým viac tomu ľudia veria. Som znechutený z tejto zvrátenej spoločnosti.
 

Hejteri a Karma

Diskutéri a iní ľudia, ktorí šíria na sociálnych sietiach nenávisť si neuvedomujú, že tú existuje jedna vec a ňou je karma. Ľudia si neuvedomujú váhu a vážnosť svojich slov. Neuvedomujú si a nepochopili, že také energie, ktoré so seba vysielajú, sa im naspäť vrátia. Je to energetický zákon Vesmíru. Nenávisť okolo seba šíria najmä ľudia, ktorí sú sklamaní a frustrovaní so svojho ťažkého života. Títo ľudia si však neuvedomujú, že za svoj posratý život si môžu oni sami. Nepochopili, že práve preto majú tak posratý život, lebo šíria okolo seba nenávisť. Keď okolo seba vysielajú energiu nenávisti, tak tá istá energia sa im vráti – vráti sa im vo forme utrpenia.
Keby si ľudia uvedomovali karmické princípy, prestali by toľko nenávidieť. Zrieknutím sa nenávisti by v ich živote mali menej utrpenia a Vesmír by tak týchto ľudí viac požehnával.
Človek by mal po správnosti okolo seba žiariť láskou voči všetkým bytostiam a vtedy bude mať aj dobrú karmu. Nie nenávisťou.
 

Devalvácia pravdy a morálny úpadok

Etickou zásadou je mať pravdu ako hodnotu na prvom mieste. Po správnosti by sme si mali za pravdou stáť aj keď to nie je populárne, aj keď nám to môže spôsobiť nepríjemnosti. Po správnosti by sme mali pravdu prijať takú aká je, aj keď nám to nie je príjemné a aj keď nás to bolí.
V dnešnej dobe veľkého morálneho úpadku sa ľudia riadia presne opačnými zásadami. Ak človek upozorní ľudí, že naleteli hoaxu či falošnej správe, na miesto poďakovania a vďačnosti, budú ešte naopak na Vás útočiť ako si to dovoľujete spochybňovať ich videnie sveta, ktoré je im príjemné.
Slovo pravda dnes veľmi zdevalvovalo. Žijeme v dobe, kedy si ľudia sami definujú čo je pravda, tak ako je im to príjemné. Ľudia sa riadna pravidla, pravda je to, čo je môjmu pyšnému a zakomplexovanému egu príjemné veriť.
Objektívna pravda sa stalo čímsi relatívnym a nedoceneným. Akoby objektívna pravda prestala pre ľudí existovať.