Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Je možná politická revolúcia z pohľadu šamanizmu?

V poslednom čase je v alternatívnych médiach populárne hovoriť o politickej revolúcii o ideálnom spoločenskom zriadení. A zväčša ide o veľmi hlúpe a nereálne nápady. Z pohľadu šamanizmu nie je politický syst&eac…

Egregor náboženstva: hlboké pochopenie kresťanstva. (Veľmi odporúčam)

Kým kresťania sami nevedia čo je to kresťanstvo, Peruánski šamani to vedia veľmi dobre. Čo je to kresťanstvo podľa učenia pôvodných kmeňových amazonských šamanov? Náboženský egregor je ako magnet, ktorý sa pokúša manipulovať každým človekom (egregor je niečo inteligentné a „živé“). Obrátenie človeka ku kresťanstvu nie je nič iné ako to, že egregor náboženstva vstúpi hlbšie do aury, človek začne mať s ergerogom intenzívnu energetickú výmenu a egregor úplne ovládne a zmanipuluje myseľ daného človeka.

Čo je to šamanizmus? Opúšťanie tela, astrálne cestovanie je základ šamanizmu

O čo ide? Čo to vlastne je? Každý človek, ktorý nemá vyložene ateisticko-materialistické presvedčenie nemá problém veriť v to, že smrťou tela sa život nekončí – teda, že duša opúšťa telo a odchádza do iných svetov. Tiež máme informácie o tom, že ľudia, ktorí sa ocitli na hranici života a smrti, mali tzv. klinickú smrť, mali tzv. mimotelový zážitok, videli ako ich duch opúšťa telo (dívali sa zhora na svoje telo). Opustiť telo je možné za určitých špecifických podmienok niektorými psychoaktívnymi látkami ako je napr. DMT, psylocibín, LSD, DXM.

Sekta Byzantský katolícky patriarchát. Varovanie: Nenechajte sa zmanipulovať sektou so samozvaným pápežom!

Je až desivé, že na českom Svodobnom rádiu je druhá najsledovanejšia relácia práve relácia so spomínanou sektou tzv. Dohnalovcov!! (Samozrejme nie je to len problém v ČR, ale v celej Európe. Aj na Slovensku registrujem nárast úspechu siekt). Doba sa za posledné 2 roky veľmi zmenila. Dnes ak začne hulákať hocijaký sektár, ľudia mu budú veriť.

 Ako kresťania reagujú ak natrafia na túto stránku?

Ak sa kresťan dozvie pravdu, že to pre neho po psychickej stránke ťažké – tak veľa energie dával do tých náboženských sračiek, náboženským sračkám zasvätil celý svoj život, dal sa do nich úplne celý a teraz sa dozvie tak nepríjemnú pravdu, keď narazí na stránku krestanstvo.czweb.org. Kresťania sú zbabelci, ktorí sa boja a utekajú pred pravdou. Táto stránka im naháňa strach – boja sa jej. Kresťania sa boja si vypočuť iný názor. 95% kresťanov má s tejto stránky prečítaných tak maximálne 3 články s celej stránky – viac by psychicky neuniesli. Navyše na to málo čo si prečítali, sa snažia čo najrýchlejšie zabudnúť a vymazať si to z pamäte.

Vznik osvetovej organizácie na šírenie pravdy o kresťanstve

Ak by takáto organizácia mala veľký úspech, tak by sa mohol vytvoriť veľmi silný pozitívny egregor „protikresťanský“ egregor. Slovensku by to prinieslo obrovské svetlo a požehnanie Vesmíru. Došlo by tak ku situácii kedy by obrovské počty a masy kresťanov konvertovalo a zbavili by sa kresťanstva.

„Cirkevná“ škola alebo šialená sekta Koinonia Ján Krstiteľ. Prvá sektárska základná škola na Slovensku

Ako je možné, že ministerstvo školstva schváli akreditáciu základnej školy, ktorej zriaďovateľom je tak šialená sekta ako je Koinonia Ján Krstiteľ? To sa už politici a ľudia na ministerstve načisto zbláznili? Úpadok spoločnosti nepozná hraníc. Zlo je silnejšie ako dobro. Zlo ťahá za dlhší koniec. Čestní, dobrí a spravodliví ľudia sú dnes úplne na posmech a zlo sa im vysmieva. Mám až problémy so spánkom keď sa musím dívať na stav spoločnosti v ktorom sa nachádza.

Gnosticizmus, gnóza. Základné informácie a fakty. Reálne učenie Krista a skutočné kresťanstvo

Gnosticizmus možno vnímať niečo veľmi podobné tomu čo dnes nazývame ezoterika. Hoci všetci kresťania sú silne presvedčení v to, že ich viera je autentickým učením Ježiša Krista, seriózne vedecké akademické historické fakty hovoria niečo iné. Tu sa znovu dostáva viera do rozporu s vedou. Máme vedecké dôkazy toho, že gnosticizmus bolo od roku 33 až cca po rok 700 ďaleko viac rozšíreným učením, s ďaleko väčším počtom vyznávačov ako kresťanstvo.

Neznáme akademické poznatky o krvavých zločinoch cirkvi: šírenie kresťanstva násilím a genocídou

Keď som sa prvý krát dozvedel o ustašovcoch, tak to čo som počul bolo až tak šialené, že som tomu nedokázal veriť. V škole sme sa o tom neučili. A nikto mi pred tým o tom nehovoril. Ustašovci boli chorvátske katolícke cirkevné milície s podporou pápeža, ktorých cieľom bolo vyhubiť všetkých pravoslávnych veriacich čo boli prevažne susediaci Srbi.

Najväčšia šialenosť Katolíckej cirkvi: „za prerušovanú súlož sa dostanete do pekla“!! Výsledok? Deti umierajúce na podvýživu a populačná explózia

V Katolíckej cirkvi je prísne zakázané, aby mal muž ejakuláciu mimo pošvy ženy!! V Katolíckej cirkvi sa považuje nemanželský/predmanženský sex sám o sebe za menšie previnenie proti Bohu ako prerušovaná súlož! Nie je to cynizmus? Na miesto toho, aby cirkev v rámci charitatívnej činnosti učila miestnych obyvateľov antikoncepcii, na miesto toho aby im rozdávala prezervatívy, ich cirkev straší peklom, že ak budú mať prerušovanú súlož pôjdu do pekla!!! Katolícka cirkev je továreň na utrpenie! Katolícka cirkev je továreň na podviživené deti umierajúce od hladu! Katolícka cirkev je zlo, je to nástroj a zdroj utrpenia na tejto planéte!

Mentalita Rusov a ich spôsob rozmýšľania: kedy už bude konečne tá vojna s USA?

V žiadnej inej krajine sa média netočia okolo témy armády a zbraní tak ako v Rusku. V Ruských televíziách beží nespočetné množstvo seriálov o technických parametroch zbraní o neustálom porovnávanie amerických a ruských zbraní v armáde. Tieto seriály o zbraniach a armáde patria v Rusku medzi najviac sledované. Najviac ruských videí na Youtube je práve o téme zbraní a armády. Videá o tejto téme majú tiež najväčšiu sledovanosť, dokonca viac ako populárni speváci. Bohužiaľ mentalita v Rusku je taká, že prostí Ruskí ľud sa už nevie dočkať, kedy už konečne vypukne tá vojna s Amerikou, keď tak neustále snívajú o vojenských zbraniach: radi by ich aj naostro použili.

Pravoslávny duchovný: Halloween je sviatok diabla! ... alebo ideme upaľovať čarodejnice?

Mnohí ľudia s ezoterickým presvedčením sú veľmi tolerantní a otvorení k cirkevnému kresťanstvu, ale v skutočnosti cirkevné kresťanstvo vôbec nepoznajú. Ak si prečítate tento článok budete úplne šokovaní: a pritom ten duchovný nie je len uletené individuum!: podobní názor na Keltskí sviatok Halloween majú aj väčšina kňazov v Katolíckej cirkvi. Inkvizičný spôsob rozmýšľania ešte s cirkvi nevymizol: človeku to trochu pripomína pozostatky z upaľovania čarodejcíc

Kto je to náboženský kazateľ Walter Veith?

Ide o ultraradikálneho amatérskeho náboženského kazateľa. Povolaním je zoológ. Nemá teologické vzdelanie. Ja ako bývalý katolík, ktorý vyrastal v silne náboženskom prostredí hovorím, že čí…

Absurdnosti kresťanstva

Kresťania považujú astrálne cestovanie za niečo zlé, považujú to za okultizmus. Nič si z toho nerobte čo hovoria kresťania o astrálnom cestovaní. Ich sa nedá brať vážne. Ľudia, ktorí veria na náboženstvo (kresťanstvo) sú t&…

Zaujímavosti z histórie a archeológie

Sedov tiež hovorí o veľkom úpadku Rímskej ríše a celej Európy v 4. storočí - on to vysvetľuje abnormálnym počasím a zatopením poľnohospodárskych/zemědělských plôch. (Len zaujímavé je to, že práve v 4. storočí bolo v Rímskej ríši násilím, pod hrozbou trestu smrti zavedené kresťanstvo, to zrejme aj príroda sa začala búriť proti temnému cirkevnému náboženstvu. Cirkevné "kresťanstvo" prinieslo do Európy úpadok a prekliatie aj vo forme počasia

Katolícka cirkev oficiálne zakazuje antikoncepciu, orálny sex a masturbáciu !!!!

Mnohí aj nenáboženskí ľudia naivne naleteli celej propagande Aliance za rodinu bez toho aby vôbec pochopili o čo vlastne ide náboženským fanatikom, ktorí referendum iniciovali. Náboženského fanatika (resp. praktizujúceho cirkevného kresťana katolíka) ide rozhodiť, ak sa jeho dieťa učí na škole o antikoncepcii, o tom že existuje niečo ako masturbácia, sexuálne polohy, či orálny sex. Toto je skutočný dôvod, prečo sexuálnu výchovu chceli referendoví náboženskí aktivisti zakázať.

Dialóg medzi náboženskými veriacimi a nenáboženskými ľuďmi. Oboznámenie neveriacich (nenáboženských ľudí) s náboženstvom

Predovšetkým si je treba uvedomiť, že kresťania si žijú vo vlastnom svete, vo svete v ktorom patria iné zákony, vo svete ktorí si sami vytvorili s inými zákonmi a pravidlami. Kresťania, komunita kresťanov si žijú v akejsi vlastnej bubline izolovaní od ostatných.. Diskusia s nábožensky fanatickými ľuďmi nemá žiaden význam. Odhovárať náboženského fanatika od náboženstva je to isté ako by ste sa snažili nejakého človeka odhovárať od toho že 1+1=2 a že správny je nejaký iný výsledok. Pre kresťana je náboženská dogma nemenná a na 100% autentická pravda o ktorej sa nediskutuje.

Návrh na vznik organizácie pomáhajúcej obetiam kresťanských spoločenstiev

Navrhujem vznik organizácie pomáhajúcej obetiam kresťanských spoločenstiev, obetiam kresťanského vymývania mozgov. Išlo by o organizáciu pozostávajúci so psychológov, ich cieľom by bola tiež poradenská činnosť. Kresťan považuje náboženstvo za celý zmysel života, ako niečo o čo si opiera pätu a dozvedieť sa nepríjemnú pravdu o kresťanstve je extrémne bolestivé, pretože sa mu zrúti celý svet, stratí celý zmysel života. Psychológ bude mať za úlohou takémuto človeku pomôcť.

Týraní domorodí Indiáni

V katolíckych novinách vyšiel veľmi šokujúci článok o domorodých indiánoch. Tiež svedectvo známeho učenca a článok v Katolíckych novinách sa zhodujú v tom, že indiánov trýznia ozbrojení vojaci. Len v článku mi chýba, len jedna vec: že na tento hrozný stav indiánov prispievajú aj kresťanskí misionári.

Manipulácia prekladov Biblie o téme homosexuality a všeobecne

Je to veľká hanba pre Katolícku cirkev, ktorá sa najviac oháňa pojmom pravda, pravovernosť, neomylnosť, že v jej oficiálnych prekladoch sú chyby a klamstvá. Katolícka cirkev prekrúca Bibliu tak aby to vyhovovalo jej dogmám. Katolícka cirkev prispôsobuje Bibliu svojím dogmám.

Zabudnutá história: Katolícka Cirkev v minulosti vykonávala sobáše aj pre homosexuálov. Megaškandál pre cirkev. Desivá a hrôzostrašná pravda pre konzervatívnych kresťanov

To že v minulosti v Katolíckej cirkvi boli cirkevné sobáše, na to existujú aj seriózne vedecké akademické práce, ktoré si môžete každý dohľadať v angličtine. Katolíci nepoznajú svoju vlastnú históriu. Alternatívne média vymývajú mozgy. Oháňať sa pojmom tradičné hodnoty nemá žiaden význam, pretože v minulosti boli v Katolíckej cirkvi tradičné aj homosexuálne sobáše, ktoré boli inšpirované ešte pred-kresťanskou kultúrou v Európe

Moje osobné autentické svedectvo o sile negatívnych energií náboženstva: poškodenie zdravia

V tejto reálnej autentickej príhode je vidieť akú veľmi veľkú čiernomagickú silu má náboženstvo. Koľko veľa negatívnej energie dokázala na mňa preniesť moja príbuzná - náboženská fanatička. Toto je autentické príklad toho aké ovocie prináša katolícke náboženstvo, že to človeku dokáže až zničiť zdravie do takej mieri, že si to vyžaduje hospitalizáciu.

"Zázraky" a zázračné "uzdravenia" vo fanatických kresťanských spoločenstvách

V náboženských kresťanských spoločenstvách sa podľa slov niektorých veriacich dejú aj zázraky (aj keď sú to veľmi zriedkavé a vzácne javy). Treba si ale uvedomiť, že démonické bytosti supai, ktoré sú napojené na náboženstvo nič zadarmo nedávajú a s egregoru Boha omnoho viac berú energiu ako dávajú.

Prečo nebyť kresťanom?

Nebyť kresťanom sa oplatí aj s veľmi praktického dôvodu a ním je utrpenie. Hneď po tom ako som sa zriekol kresťanstva, začal som mať aj menej utrpenia. Som autentický svedok toho, ako sa niektorým konkrétnym fanatickým veriacim veľmi významne zlepšil vážny zdravotný stav po tom ako, prestali byť vo fanatickom náboženskom prostredí, prestali byť pod vplyvom a prestali byť súčasťou intenzívnej náboženskej komunity! ..... Ani fanatickí kresťania nie sú lepší ako nenáboženskí ľudia

Celé kresťanstvo je postavené na manipulácii prekladov Biblie - vymazali v Biblii gnostické prvky. Seriózne akademické dôkazy

Každý kto si prečíta tento článok, už nebude ďalej kresťanom. Svätá cirkev Katolícka úmyselne a otvorene klame. Samotná Biblia spochybňuje kresťanstvo v samom základe, spochybňuje hneď prvé prikázanie. Biblia obsahuje ezotericko-gnostický prvok, ktorý cirkev ututlala. Ezoterika je úplnom rozpore s kresťanstvom. V minulosti, keď som sa zaoberal prekladmi Biblie bol toto kľúčový moment na to, aby som sa zriekol kresťanstva.

Odhalenie salámových metód manipulácie siekt patriacich pod Katolícku cirkev. Náboženské chvály, konferencie a Julo Slovák

Chvály, alebo "konferencie" (ako tomu hovoria tiež) sú najsilnejšie náboženské páky manipulácie. Cieľom je nejakým pútavejším spôsobom osloviť mladých ľudí k náboženstvu. Dôležitý prvok manipulácie je tiež samozrejme navodenie pútavej, tranzovej atmosféry, čo najviac posilniť prvok davovej psychózy, funkcia rečníka - hypnotizéra je tiež veľmi dôležitá. A asi najsilnejšia páka je manipulovať ľudí prostredníctvom emócii, navodenie dojímavej atmosféry, aký je Ježiš užaný keď za nás zmorel, akú má k nám Pánbožko lásku, atď.

Náboženská zvrátenosť kresťanstva vs šamanizmus 2

Kresťan je ako úbohý zmanipulovaný naprogramovaný stroj a robot. Kresťan je povinný veriť len na náboženské dogmy (a je aj úprimne presvedčený o ich pravdivosti) a má zakázané mať svoj vlastný názor. V kresťanstve je zakázané používať rozum, je zakázané myslieť. Ja vnímam kresťanov ako v podstate duševne chorých ľudí. Psychiatria oficiálne náboženstva nerieši, ale psychiatrická diagnóza, ktorá je pre kresťanov najbližšia, je bludná porucha, resp. bludná psychóza alebo bludná porucha osobnosti.

Náboženská zvrátenosť kresťanstva vs šamanizmus

Planéta Zem je veľmi úpadková civilizácia na ktorej je zlo ďaleko silnejšie než dobro. Málo kto dokáže byť tak silný aby dokázal kráčať proti prúdu kolektívneho vedomia a náboženskej zvrátenosti. Žijeme v spoločnosti, kde je normálny človek považovaný za blázna, kde normálnosť je považovaná za bláznovstvo (keď to tak trochu expresívne poviem). A hlavne ľudská ľahostajnosť a lenivosť je najväčšou chybou.

Prečo škodí kresťanstvo aj nenáboženským ľuďom? (dlhší článok)

Aj tzv. nepraktizujúci kresťan, človek ktorý má veľmi slabú náboženskú/kresťanskú identitu (teda napr. chodí do kostola len pár krát do roka), je z energetického hľadiska na tom tiež zle ako riadny praktizujúci kresťan. Dokonca aj ľudia, ktorí sa za kresťanov nepovažujú, v skutočnosti kresťanmi sú, pretože dajú si pokrstiť deti, majú náboženské sobášne obrady v kostole, dajú deti v škole na náboženstvo, v prípade smrti si dajú urobiť pohreb s náboženskými kresťanskými obradmi, atď. Tieto veci robia len s úmyslu určitej tradície, avšak to všetko postačí k tomu, aby to človeku energeticky uškodilo

Infiltrácia na náboženské akcie

Úlohou infiltrujúceho človeka (ktorý sa na náboženských akciách zúčastní) je pomocou šamanských energetických techník zabrániť náboženskej manipulácii ľudí, ktoré sa stali obeťami cirkvi. Je našou morálnou a etickou povinnosťou infiltrovať do katolíckych kostolov kde majú omše kňazi so silnou schopnosťou manipulácie. Rovnako je správne infiltrovať do rôznych kresťanských spoločenstiev, kde vymývajú mozgy mladým ľuďom

Ideológie, mediálna propaganda a egregory

Človek, ktorý sa nedal vtiahnuť do nejakej ideológie si až tak veľmi nemyslí že vie kde je pravda, nevidí veci čiernobielo a vie počúvať a vziať do úvahy názory s oboch strán. Ideologicky zapálený človek hoci si myslí že najviac so všetkých vie kde je pravda, v skutočnosti je od pravdy najďalej. (Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj tento politický článok)

Neuveriteľné veci v Katechizme Katolíckej cirkvi. "Bláznivá" konšpiračná teória o Vatikáne s jasnými dôkazmi

Zákulisní ľudia to jest skutočne vplyvní ľudia vo Vatikáne môžu byť "klany" s niekoľko tisíc ročnou tradíciou a veľmi dobre poznajú pravdu a nie sú v nevedomosti - veľmi dobre vedia, že cirkev je len nástroj zotročovania ľudí a že je to nástroj démonických bytostí supai. Títo ľudia vedia že cirkev je zlo a vedome spolupracujú s temnými silami a démonickými bytosťami supai. A títo ľudia sú bezpochyby aj autori katechizmu a preto aj Katechizmus nie je žiadne nudné cirkevné čítanie ale obsahuje aj mnoho naprosto šokujúcich informácii ktoré vyplýva aj z hlbšieho poznania týchto ľudí.

Iniciatíva Zmena života

Celá táto stránka by nemalo byť pre vás čitateľov len niečo teoretické, ale malo by to viesť aj ku zmene vášho života. S vedomostí a poznania na tejto stránke vyplýva aj dodržiavať akýsi etický kódex a etické pravidlá v živote, ktoré by sa mali dodržiavať. Nemalo by to byť len tvoje právo, ale aj povinnosť. Pretože nieje dobré byť neúplný, polovičatý a povrchný vo svojich postojoch.

Náboženstvo vs pád socializmu: totálny mravný úpadok súčasnej spoločnosti

Pád socializmu bol obrovskou tragédiou pre Ruskú federáciu a bývalé štáty ZSSR. Socializmus sa stal jediným politickým systémom, ktorý bol aspoň trochu proti náboženstvu - tomuto extrémne nebezpečnému jedu.Vesmír socializmus požehnal a stal sa z neho jediný ako tak fungujúci politický systém.

Neznáme akademické poznatky o krvavých zločinoch cirkvi: šírenie kresťanstva násilím a genocídou 2

Ak niekto spomenie zločiny cirkvi väčšina ľudí si spomenie na inkvizíciu a čarodejnícke procesy. Pravda je ale taká, že cirkev v histórii urobila omnoho väčšie zločiny ako bola inkvizícia. O tom ľudia nevedia - ľudia sú v nevedomosti - nevedomosť je veľmi vážny problém. Preto treba robiť veľkú osvetu o oboznamovať ľudí o zločinoch cirkvi. Každý hovorí ako cirkev šírila vzdelanie, ale nikto už nepovie to, že cirkev musela polovicu ľudí vyhubiť aby sa Európania vôbec stali kresťanmi.

Rok 2015: rok úpadku. Náboženská zvrátenosť na vzostupe. Voľby 2016

Dnešná doba je veľmi ťažká a s Európou aj Slovenskom to ide o všetkých stránkach dole vodou. Túto situáciu ťažkej a nestabilne doby perfektne využíva cirkev. A vidíme, že tá čierna mágia náboženských aktivistov bola naozaj silná a účinná. Kotlebova strana ĽSNS, ktorá sa ku kresťanstvu hlási najviac, poriadne uspela.

Som katolícky kňaz. Čo mám robiť?

Istý nemenovaný kňaz mi napísal nasledovný email + moja odpoveď. Som katolícky kňaz, natrafil som na túto stránku a začínam mať pochybnosti vo viere. Aj by som sa najradšej vzdal a zriekol náboženstva, vzdal by som sa povolania kňaza, ale urobilo by mi to veľmi veľa problémov

O stránke

Stránka je o kritike kresťanstva/náboženstva. Určená je v prvom rade pre kresťanov ale aj pre (sekulárnych) nenáboženských ľudí. Ide o osvetovú stránku, ktorej cieľom je prebudiť kresťanov k pravde. Autor stránky nie je ani ateista ani "satanista", ale eticky založený človek, ktorý zastáva filozofiu pôvodných kmeňových amazonských šamanov.

Viera a rozum. Náboženstvo vs šamanizmus vs ateizmus

Cirkev bola vždy konfrontovaná s tým, že náboženstvo sa dostáva do konfliktu s rozumom. Preto sa moderná cirkev 20. a 21. storočia snaží tento problém vysvetliť a objasniť – ako inak neúspešne. Náboženstvo a viera sú jednoznačne v rozpore s rozumom. Náboženstvo je založené na dogmách a dogmy sú autoritatívne „pravdy“, ktoré jednoducho „sú“ „pravdou“ a neslobodno o nich diskutovať.

Záhadný úspech v šírení kresťanstva a šamanské silové miesta

Je naozaj serióznym historickým faktom, že cirkev stavala kostoly po posvätných miestach našich predkov. Išlo o tzv. silové zóny, alebo svätoháje – stromové porasty, ktorým sa pripisoval obrovský duchovný význam. Všimnite si ten paradox: na jednej strane cirkev považovala svätoháje za niečo diabolské a zlé, ale na druhej na týchto „diabolských“ miestach stavala kostoly. Ako vysvetliť tento paradox?