Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Moje osobné autentické svedectvo o sile negatívnych energií náboženstva: poškodenie zdravia

(upozornenie: tento článok je v niektorých veciach trošku náročnejší na pochopenie, preto ho odporúčam čítať celý pozorne, nie len zbehlo). 
Negatívne energie nie sú len niečo teoretické ale prejavuje sa to aj v praxi. Tento článok vysvetľuje jednak škodlivosť náboženstva ale tiež aj silu negatívnych energií celkovo.

Náboženstvo je systém čiernej mágie, pričom veriaci je obeťou démonických bytostí supai, ktoré z veriaceho čerpá energiu (tak to vysvetľujú pôvodní kmeňoví amazonskí šamani).
Istá moja blízka pokrvná príbuzná je rehoľníčka a teda náboženstvo žije veľmi intenzívne. Nakoľko sa stala obeťou náboženského fanatizmu, veľmi vážne sa jej zhoršilo fyzické a hlavne psychické zdravie. Náboženstvo (naozaj priamo náboženstvo) jej spôsobilo vážnu ujmu na psychickom zdraví - veľmi trpela. (Ona je však tak zotročená náboženstvom, že si neuvedomuje, že to všetko utrpenie jej spôsobuje náboženstvo - náboženskí človek je dokonalý otrok a nedokáže si to uvedomiť)
Raz som s ňou cestoval autom a na zadnom sedadle sme sa tlačili traja (bolo to malé a úzke auto). Sedel som vedľa spomínanej príbuznej a naše plecia sa intenzívne dotýkali a teda aj bola medzi nami intenzívna energetické výmena, čo v praxi znamenalo nasledovné: ona so mňa vysala pozitívnu životodárnu energiu a ja som z nej nasal kopec negatívnej energie. V tom čase som už nebol kresťanom - to že sa táto energeticky pre mňa negatívna vec deje som si plne uvedomoval - žiaľ nedalo sa tejto energetickej výmene v danej situácii z mojej strany zabrániť.
A čo sa začalo diať potom? Tak to je zaujímavé!:
Negatívne energie sa "zhmotnili" a prejavili aj vonkajším spôsobom. Bez akéhokoľvek medicínskeho racionálneho vysvetlenia som o niekoľko hodín dostal veľmi prudkú a veľmi silnú angínu, ktorá sa v nasledujúcich dňoch len zhoršovala a zhoršovala. Ošetrujúci ORL lekár v nemocnici na urgentnej pohotovosti zhodnotil stav mojich krčných mandlí ako extrémne vážny. Nakoniec som skončil hospitalizovaný v nemocnici. Čakala operácia pod riadnou celkovou anestézou - a tú aj urobili.
(Len ako poznámka na okraj, problémy s krčnými mandľami v majú v 97% prípadoch len deti - u dospelých ako ja je to dosť vzácny fenomén).
Celý tento incident sa odohral v roku 2015.

Záverom:
V tejto reálnej autentickej príhode je vidieť akú veľmi veľkú čiernomagickú silu má náboženstvo. Koľko veľa negatívnej energie dokázala na mňa preniesť moja príbuzná - náboženská fanatička. Toto je autentické príklad toho aké ovocie prináša katolícke náboženstvo, že to človeku dokáže až zničiť zdravie do takej mieri, že si to vyžaduje hospitalizáciu.
Zaujímavé je aj to, ako dokáže náboženský človek prenášať negatívne energie na nenáboženského človeka. Mnohí ľudia sú veľmi tolerantní a ľahostajní k náboženstvu, veď nech si každý slobodne vyznáva náboženstvo, mňa sa to netýka. Týka sa ťa to priateľu - aj nenáboženskí človek dokáže na teba preniesť negatívnu energiu - stačí ak si s ním napr. kolega v práci.

Dôvod prečo som takto dopadol bolo okrem už spomenutého aj to, že som energeticky veľmi zraniteľný pred pokrvným príbuzným. Medzi blízkymi pokrvnými príbuznými prebieha energetická výmena v spodných čakrách - hlavne v prvej čakre obzvlášť intenzívne - je tam obzvlášť úzke a intenzívne energetické prepojenie. Preto som bol aj takto viac zraniteľný.

A z tejto mojej skúsenosti vyplýva aj ďalšia vec: to sa netýka zatiaľ mňa ale predovšetkým je to rada pre ostatných: ak sa syn/dcéra rozhodne opatrovať svojich starých chorých rodičov, nie je to dobrý nápad, pretože ten príbuzný ktorý opatruje naťahá veľmi veľa negatívnej energie so svojho chorého rodiča. Chorý človek má vždy silne znečistenú prvú čakru a preto ten príbuzní kto ho opatruje nasaje veľa negatívnej energie od svojho rodiča. Lepší nápad je to, ak opatruje rodiča niekto iný ako pokrvný príbuzný, ten nie je tak zraniteľný.