Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Pád vlády Eduarda Hegera. Kauza Twitter aj Elon Musk. O politike

Obsah videa v stručnosti v texte + tu v texte ešte dopĺňam niektoré veci, ktoré som v podcaste nespomenul.
00:00 už v roku 2020 som po voľbách tvrdil, že táto vláda neprinesie požehnanie z dôvodu náboženských fanatikov – a stalo sa. Protikorupčná politická strana neexistuje. Dá sa len voliť menšie zlo. Aj poslanecký klub strany SaS hlasoval za korupciou v ochrane prírody navzdory tomu, že boli informovaní. Média majú spoluzodpovednosť za marazmus v politike, pretože majú porovnateľnú moc ako politici. Investigatívna žurnalistika od roku 2020 na Slovensku prakticky neexistuje – jedná sa len o pasívne zverejňovanie existujúceho vyšetrovania polície, čo investigatívna žurnalistika nie je – investigatívni novinári prakticky nepracujú, len lenivo zverejňujú informácie, ktoré im prezradí polícia– keď sa aj zverejní nejaká korupčná kauza, je to len dôsledok egoistického vybavovania si účtov medzi vplyvnými skupinami. Niektoré korupčné skupiny si kúpia novinárov aby mlčali o ich korupčných kauzách. Najmenej transparentné sú Aktuality.sk - počas najväčšej ekonomickej recesie medzi rokmi 2020-2022 takmer zdvojnásobili počet zamestnancov, čo je samo o sebe veľmi podozrivé – potom vzniká väčšia závislosť od inzerentov (medzi nimi sú aj korupčníci), ktorí si diktujú podmienky. Inzercie reklamy v podcastoch na Aktuality.sk mala aj smerácka oligarchická skupina J&T – jednalo sa o 365 banku, ktorá v tom čase patrila pod J&T. Aktuality.sk ututlali minimálne jednu kauzu J&T. Lešie by bolo ak by mali Aktuality.sk o polovicu menej zamestnancov, zato, by boli oveľa slobodnejšie a menej závislé od oligarchických skupín. Verejne vyzývam média o transparentnosť a žiadam o vysvetlenie prečo niektorým politikom veľké kauzy cenzurujú a iným vybraným politikom zverejňujú aj malé kauzy
09:30 príliš veľa letničných kresťanov vo vláde – falošní kresťania. Čo je to letničné kresťanstvo? Vyhľadávanie zmenených stavov vedomia. Letniční sú najviac vymleté mozgy.
Korupcia v životnom prostredí: žiaden iný typ korupcie nemá tak silonú podporu v médiach ako práve táto oblasť vrátane šírenia agresívnych hoaxov v prospech korupčných skupín v oblasti ochrany prírody. Denník N už obdržal predžalobnú výzvu od Jozefa Bednára z dôvodu obhajovania korupcie – pred súdom Denník N nemá tento spor šancu vyhrať. Keď sú politici v opozícii majú viac času, sú bližšie k ľuďom, naopak ak sú vo vláde opijú sa mocou a prestanú počúvať občanov – dobrý príklad strana SaS a odhlasovanie v parlamente rozkrádanie eurofondov pre inviromafiu.
Novinárka Aktuality.sk sa od svojho vlastného článku dištancovala, a naznačila, že článok pod ktorý je podpísaná nie je jej. Verejne žiadam šéfredaktora Petra Bárdyho o vysvetlenie.
22:30 Elon Musk a kauza Twitter. V USA sú dve politické strany. Republikáni a Demokrati. Republikáni (od ktorých je aj Donald Trump) majú vo svojich radoch priveľa konšpirátorov a náboženských fundamentalistov. Elon Musk nenávidí demokratov a silne podporuje republikánov. Deziformátori v USA a tiež aj ruská propaganda v Európe hovorí o potláčaní slobody prejavu. Elon Musk aktuálne blokuje. Twitter zablokoval účty několika prominentním novinářům, kteří informovali o majiteli sociální sítě Elonu Muskovi, upozornila stanice BBC.
https://twitter.com/Podolyak_M/status/1603324477319913472
Překvapení od Muska: Ukrajinci se nemohou přihlásit ani zaregistrovat na Twitter https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-prekvapeni-od-muska-ukrajinci-se-nemohou-prihlasit-ani-zaregistrovat-na-twitter-40417391
34:45 sú registrované partnerstvá v rozpore s kresťanskou vierou? Môže sa ne zahlasovať aj kresťanský poslanec? Kresťanstvo rieši len sexualitu. Boj časov – minulosti a budúcnosti. Ako sa na tému budeme dávať o 50-100 rokov? Za monarchie bol trest smrti za homosexualitu - a konzervatívni kresťania stále túžia po návrate cirkevného štátu ako bola monarchia. Egregory a vylaďovanie sa na minulosť. Energetický vplyv minulosti.
40:42 Slovensko je po filozofickej stránke „ideálna“ dualistická krajina, kde bojuje medzi sebou dobro a zlo. Podľa prieskumu verejnej mienky myšlienkovo bojuje polovica ľudí na strane dobra a polovica na strane zla. Polovica ľudí podporuje Putlera.
Osobné vnímam pro ruských dezinformátorov ako ľudí napojení na démonické entity. Neodporúčam ich sledovať ani pre ľudí, ktoré tejto propagande neveria – netreba dávať energiu zlu. O psychologickej pomoci ľuďom, ktorí veria na ruskú propagandu – ako sa odpojiť od egregora propagandy.
Ruské tajné služby sa špeciálne zameriavajú na ezoteriku – cez ezoteriku propagujú Putina a ruské naratívy.