Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Proruská propaganda alternatívnych médii ťahá za dlhší koniec. A politici sú jej naklonení

Doba sa mení. Proruská propaganda alternatívnych médii jednoznačne ťahá za dlhší koniec. Bez ohľadu na to, či sa to niekomu páči alebo nie, alternatívne média už dávno svojou silou prevalcovali média hlavného prúdu.
Väčšina politikov či už z vlády alebo opozície sa vôbec netají väčšou či menšou podporou mnohých ideí z alternatívnych médii.
               Ja osobne si myslím, že je treba hľadať zdravý stred. Žiaden extrém nie je dobrý. Rovnako ako je chyba pozývať na Slovensko ilegálnych migrantov, je chyba vzývať Putina ako boha ako vyrieši všetky problémy na Slovensku a v Európe.
Treba si uvedomiť, že nie je všetko zlato čo sa ligoce, hoci proruská propaganda alternatívnych médii sa zdanlivo vidí ako by mala vo všetkom pravdu.

Štátna moc je alternatívnym médiám veľmi naklonená. Bol som naprosto šokovaný, že televízia INTVnedostala pokutu za mnohonásobné opakované porušovanie zákona, že pri extrémne jednostranných fanatických a radikálnych rusofilných Putino-filných reláciách Lichtnera a Huďa, si nezavolali do relácie protistranu, aby reláciu vyvážili. A som si ako samozrejmosť myslel, že hneď po prvej relácii Lichtnera v INTV príde pokuta. Bol som naprosto šokovaný s ohromnej odvahy Lichtnera, keď fanaticky jednostranné relácie boli bez protistrany!!!

Druhá veľmi kontroverzná kauza bola spolupráca TASR s Ruskou štátnou agentúrou Sputniknews. Ja nie som fanatický rusofób a nemám nič proti tomu, aby TASR spolupracovala s Ruskými médiami ako takými. Háčik je ale v tom, že Ruské štátne média sú najmenej objektívne, sú to média plné totálnych sračiek a primitívnej propagandy. Ruské štátne média nepíšu o ničom inom len ako treba nenávidieť západ, ako západ nerobí nič iné ako to, že chce vojensky napadnúť Rusko. Naproti tomu neštátne Ruské média sú omnoho viac objektívne a je v nich aj nejaký priestor pre drobnú kritiku vlády a ich informovanie je aj o niečom inom ako fanatickom glorifikovaní Putina.
Prečo sa TASR rozhodla spolupracovať s najmenej objektívnym Ruským médiom? Prečo TASR sa nerozhodla spolupracovať radšej s viac objektívnymi neštátnymi ruskými médiami?
Zaujímavé, že aj samotnéalternatívne médiaúmyselneveľmi poctivo cenzúrujú a ignorujú neštátne Ruské média, pretože to sa nehodí do ich fanaticky Putino-filnej propagandy, ale čerpajú informácie výlučne zo štátnych médii.