Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Výzva pre trollov a ľudí veriacich na Kremeľskú propagandu

Navzdory tomu by si ale aj takto zaslepený človek mal byť schopný uvedomiť, že Kremeľská propaganda psychicky na neho dobre nevplýva. Cieľom Kremeľskej propagandy je človeka psychicky paralyzovať, človeka a psychicky zničiť. Plniť človeka strachom a fiktívnym nepriateľom. Poštvávať ľudí proti sebe len kvôli odlišnému názoru. Cieľom tohto článku je takýmto ľuďom úprimne pomôcť. Chápem, že človek môže byť veľmi zaslepený propagandou a môže ju považovať za pravdu.

Význam trollingu: Psychologický efekt väčšiny. (A ako to súvisí s náboženským fanatizmom)

V ľudskej psychike je silne zafixované, že názor väčšiny je správny. Človek rýchlo prispôsobí svoj politický názor názoru väčšiny. Človek je v tejto veci veľmi ľahko manipulovateľný. Na sociálnych sietiach vidíme 95%-nú prevahu názorov podporujúcich Kremeľskú propagandu. V ľudskej psychike je veľký strach byť v menšine, byť súčasťou menšiny. Je to ako ísť jeden proti všetkým. Pohodlnejšie je zmeniť svoj názor a prispôsobiť ho názoru väčšiny.

Porovnanie kvality českých a slovenských médii. Rozdiely sú obrovské

Často sa zamýšľam nad tým, prečo je Slovensko krajina, kde ľudia najviac veria falošným správam, hoaxom a Kremeľskej propagande. Čo je tou hlavnou príčinou? Čím ďalej tým viac si uvedomujem, že problém nie sú samotné takzvané „alternatívne média“. Ani Ruská vláda nie je vôbec nejaká geniálna. Skutočný problém sú takzvané „mainstreamové média“. Na Slovenskú jednoducho nefungujú média a Kremeľská propaganda len jednoducho využíva toto slabé miesto Slovenskej republiky.