Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Svetonázor: ateizmus vs náboženstvo

Budha sa k tejto problematike vyjadruje veľmi správne: „zlatá stredná cesta“. To znamená, že ani ateizmus ani náboženstvo nie sú správne a oboje sú cestou otroctva. Ateizmus: predovšetkým si treba uvedomiť, že každ&yac…

Pesimizmus a negativizmus: to je choroba Slovenského národa

Ak sa opýtate cudzinca čo je pre Slovákov typické, odpovie Vám, že pesimizmus a negativizmus. Za túto našu duševnú chorobu sa máme prečo pred cudzincami hanbiť. Je to veľký a vážny hriech Slovákov a Slovenskéh…

Emil Páleš sa takmer rozplakal, keď mu poslucháč povedal pravdu

Teraz už Emil Páleš stratil aj tých posledných priaznivcov, ktorých mal. Môže za to jeho posledná relácia na Slobodnom vysielači. Emil Páleš posledné 4 relácie nehovoril o ničom inom len o svojej obhajobe, len sa výlučne samoľúbo a trápne obhajoval pred svojimi oponentmi.

Emil Páleš je úmyselný podvodník a ezoterický vymývač mozgov

Emil Páleš v relácii vlastne verejne priznal, že autorka knihy Večné zákony Natália Makedonová ho označila za čarodejníka. Kto by však v dnešnej dobe veril na čary a čarodejníkov, že? Stačí si však vygúgliť niečo o psychotronike najmä vzhľadom na zbrane, a človek odrazu stráca istotu. Ak náš nenápadný angelológ čisto náhodou pokročil v tejto oblasti, potom jeho tvrdenie, že predpovedal smrť tej ženy, vyznieva v trochu inom svetle

Emil Páleš – kritika 2

Posledné tri relácie výlučne hovoril len o sebe a ničomu inému sa nevenoval len kritike svojich názorových odporcov – už to samé vyznalo dosť prehnane egocentricky, narcisticky a samoľúbo.

Emil Páleš – kritika

Páleš sa tiež zaoberá historickými periódami (opakovaniami) v dejinách. O Pálešovi sa zatiaľ nevyjadril žiaden historik. A pochybujem, že by jeho špekulácie obstáli pred historikmi, ktorí ho navyše považujú za takého tmára, že ani nevidia zmysel kontrolovať pravdivosť jeho pohľadu na históriu.

Odhalenie pro-Ruskej propagandy

Ľudia sfanatizovaní proruskou propagandou akúkoľvek kritiku na adresu Ruska zo strany médii hlavného prúdu považujú automaticky za klamstvo, podvrh a propagandu americkej tajnej služby. Ani sa len nezamyslia nad tým, či náhodou v článku kritizujúcom Rusko môže byť aspoň drobný útržok pravdy, ani sa len nezamyslia nad tým, či by náhodou pravda mohla byť iná ako čiernobiela. (Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj tento politický článok)

Šírenie paranoje a nenávisti!! Darebák Smatana zničí všetky alternatívne weby!!!

Paranoja v alternatívnych médiach je niečo naprosto úbohé a psychopatické. Na tieto paranoidné dezinformácie naletelo státisíce ľudí. Ľudská hlúposť nepozná hraníc. Je to obrovská moc davovej psychózy. Ľudia sú plní nenávisti ale informácie si vôbec neoverujú. (Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj tento politický článok)

Ukrajinský konflikt. Boj pro-ruskej informačnej vojny

Článok obsahuje žiadne ideologické keci, ale seriózne dôkazy, dôkazy, ktoré nie je možné ničím vyvrátiť. Článok hovorí o naprostej nezmyselnosti a primitívnosti pro-ruskej a proamerickej informačnej vojny, nakoľko pravda je niečo tretie. (Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj tento politický článok)