Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Pseudoanalytik Eduard Chmelár: užitočný idiot alternatívnych médii a podvodník. Človek s nulovým etickým kreditom

(Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj článok z iného súdka)
 
Video obsahuje len čistú pravdu a fakty. Vo videu okrajovo spomínam úprimne vyjadrenie svojho názoru, že pán Chmelár mi nie je sympatický čo do vonkajšieho vzhľadu, pričom sám hovorím, že vonkajší vzhľad na na Chmelárovi to najmenej.
Človek ktorý v ruskom jazyku nikdy žiadne Ruské média nečítal, človek ktorý o Rusku nič nevie, sa pasuje do role "nezávislého analytika". Mnohé meinstreamové média tohoto užitočného blbca Kremľu prizývajú do relácii, hoci o Rusku nič nevie
 
Eduard Chmelár je človek, ktorý má fanatické slniečkárske názory, je silným a radikálnym podporovateľom ilegálnej a neregulovanej imigrácie. Každý, kto ho za jeho šialené názory na Facebookovej stránke kritizoval, bol okamžite bez diskusie zablokovaný a jeho komentár bol zmazaný. Neskôr prišiel na to, že so svojimi švihnutými názormi neobstojí, tak prestal tieto svoje názory prezentovať verejne. To neznamená, že by svoj názor zmenil. https://europskenoviny.sk/2015/06/18/eduard-chmelar-normalizacia-nenavisti/
 
Chmelár je v alternatívnych médiach snáď najviac citovaným človekom, v alternatívnych médiach je to celebrita. Alternatíva cituje hlavne jeho fanatické rusofilné názory.
Kým včera bol Chmelár verejný radikálny slniečkár (=propagátor nelegálnej imigrácie), dnes poslúži alternatívnym médiam ako užitočný idiot vo fanaticky jednostrannom rusofilnom informovaní alternatívnych médii. Alternatívnym médiám Chmelár pomáha byť ešte viac fanaticky jednostrannými a neobjektívnymi.
 
Na jednej strane alternatívne média veľmi bojujú za slobodu prejavu, na druhej strane im nevadí, že Chmelár je v cenzurovaní jednotka: každý nesúhlasný názor je na jeho FB zmazaný a užívateľ zablokovaný.
 

Eduard Chmelár je podvodník

Eduard Chmelár si pri pri zberaní podpisov pre svoju stranu falšoval podpisy a pridával neexistujúcich ľudí na podpisové hárky. Podvodník ako vyšitý
Zlostný Chmelár si ešte sám vymýšľa konšpiračné teórie, že ide o sprisahanie proti nemu a arogantne útočí na ministerstvo vnútra na miesto toho aby sa ospravedlnil.
 
Pýtam sa: ako môže byť v alternatívnych médiach „analytik“ číslo jedna takýto podvodník s nulovým etickým kreditom? Ja by som neveril Chmelárovi ani nos medzi očami, nieto ešte v jeho „analýzy“.
 
Ďalej som počul o Chmelárovi autentické svedectvá, že ho poznajú ako arogantného človeka s prchkou povahou.
 
Samozvaný analytik Chmelár je vyštudovaný historik, takže jeho vzdelanie k jeho politickým „analýzam“ nie je moc k veci.