Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Za všetko zlo môžu politici. Kritika alternatívnych médii. Racionálna argumentácia

(Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj článok z iného súdka)

Za všetko zlo môžu politici. Kritika alternatívnych médii. Racionálna argumentácia
Ľudia síce veľmi radi silne nadávajú na politiku, korupciu, ibaže si neuvedomujú, že oni sami sú príčinou. Nie je potrebná žiadna bombastická politická revolúcia – to čo je treba je zmene zdola – zmena so strany ostatných ľudí.
Na jednej strane alternatívne média nadávajú na mimovládne organizácie financované zahraničím, na druhej strane si ľudia sami nezaložia domáce mimovládne organizácie, ktoré by dohliadali na korupciu. My Slovenský národ sme takí neschopný, že si nedokážeme založiť vlastnú mimovládnu organizáciu, ktoré by monitorovala a odhaľovala korupciu.
Na jednej strane ľudia nadávajú na korupciu v zdravotníctve, na druhej strane neexistuje žiadna organizácia, ktorá by sa zaoberala výskumom, kde tečú v zdravotníctve peniaze a tak by odhaľovala korupciu.
Ako môžeme riešiť korupciu v zdravotníctve, keď ani sami nevieme kde konkrétne sa strácajú peniaze?
Korupcia v zdravotníctve by mala najviac mrzieť a zaujímať predovšetkým samotných zamestnávateľov (vlastníkov firiem), ktorí za zamestnancov odvádzajú zdravotné odvody – ich sa to najviac týka. (Zamestnanca sa to až tak priamo netýka). Zamestnávatelia-vlastníci firiem by mali peniaze na založenie takejto mimovládnej organizácie, ale neurobia tak.
A zrazu prichádzame na to, že tu vôbec nepotrebujeme žiadnu bombastickú politickú revolúciu – všetko je len o zmene zdola. Hlavne bežní ľudia sa musia zmeniť – nie politici.
Na jednej strane ľudia nadávajú na finančnú skupinu Penta (oligarchov), nadávajú na korupcie v zdravotníctve, a na druhej strane sú tí istí ľudia sami poistení v zdravotnej poisťovni Dôvera, ktorej vlastníkom je Penta.
Hoci ľudia radi kritizujú korupčnú a s vládou previazanú podvodnú finančnú skupinu Penta, na druhej strane tí istí ľudia si kupujú lieky v korporátnej lekárni Dr. Max, ktorú m v úplnom vlastníctve Penta, hoci existujú na okolí aj iné lekárne.
Záverom: Alternatívne média ľuďom vymývajú mozgy, klamú ich a narobia viac škody ako úžitku