Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Vznik osvetovej organizácie na šírenie pravdy o kresťanstve

Je veľmi dôležité aby vznikla takáto organizácia. Cieľom osvetovej organizácie šírenia pravdy o kresťanstve by bolo nasledovné:

  • -akumulácia poznatkov pravdy o kresťanstve (s podobnou orientáciou ako je táto stránka)
  • -spolupráca s alternatívnymi a prípadne aj mainstreamovými médiami. Šéfovia tých médii, ktorí by boli ochotní spolupracovať, by mohli dať vo svojich médiach dať priestor takým názorom ako sú na tejto stránke
  • -ako nezávislá kultúrna organizácia je reálne aby dostala priestor takáto osveta aj v školách – v rámci školských akcií, prednášok. Prednášky by boli orientované na prevenciu proti sektám, fundamentalistickým kresťanským spoločenstvám a na odhalenie pravdivej akademickej histórii o Katolíckej cirkvi. Riaditelia škôl, ktorí sami nie sú obeťami úpadku náboženskej indoktrinizácie, nebudú mať najmenší problém pustiť na školu takúto organizáciu. Táto organizácie by nebude mať najmenší problém získať aj akreditáciu ministerstva školstva (hoci samo o sebe to myslím nie je nutné), ak tam nebudú pracovať nejakí náboženskí zmagorení ľudia
  • -vznik aspoň jednej strednej alebo základnej školy s ezoterickou orientáciou, kde budú deti oboznamované s témami na tejto stránke a kde tiež budú deti robiť aj spoločné meditácie. Keď existujú cirkevné školy, kde deti povinne násilne naverbujú na omše, o čo skôr by nemal byť problém so školou s ezoterickou orientáciou. Keď ministerstvo schválilo a dalo akreditáciu základnej školy, ktorej zriaďovateľom je šialená, katolícka, fundamentalistická sekta Koinonia Ján Krstiteľ (pre pozorumenie si môžete pozrieť články z tejto stránky o sektách patriacich pod Katolícku cirkev), o čo skôr by bolo rozumné a racionálne, aby ministerstvo schválilo základnú školu s orientáciou na ezoteriku. (len ako poznámka na okraj: až nohy sa mi podlamujú so smútku a frustrácie, keď sa dívam, na to ako ministerstvo školstva schváli a dá akreditáciu škole, ktorej zriaďovateľom je šialená radikálna sekta Koinonia Ján Krstiteľ. Je to veľmi smutné. Úpadok spoločnosti nepozná hraníc. Všade sa argumentuje slobodou náboženského vyznania a je veľmi ťažko podať nejakú sťažnosť na ministerstvo školstva, ktorá bys právnickéhohľadiskabola silným argumentom)
  • -oboznamovanie ľudí s filozofiou, učením a meditačnými technikami pôvodných kmeňových amazonských šamanov
  • -zjednocovanie ľudí, ktorí sú v poznaní pravdy o náboženstve a ktorých spája spoločné „šamansko“- „ezoterické“ presvedčenie. Robiť spoločné akcie a stretávky pre týchto ľudí 
  • -založenie politického hnutia a pokus presadiť sa v politike. Bojovať za oddelenie cirkvi od štátu, prísny zákaz vstupu siekt a cirkví na školskú pôdu, zákaz vyučovania náboženstva, zákaz univerzitných pastoračných centier, zákaz indoktrinizácie detí kresťanskými spoločenstvami

Ak by takáto organizácia mala veľký úspech, tak by sa mohol vytvoriť veľmi silný pozitívny egregor „protikresťanský“ egregor. Slovensku by to prinieslo obrovské svetlo a požehnanie Vesmíru. Došlo by tak ku situácii kedy by obrovské počty a masy kresťanov konvertovalo a zbavili by sa kresťanstva.
             Keď sa nemožné stane možným:hoci teraz by sa to mohlo zdať nemožné urobiť tak veľmi pozitívnu vec akosom tu spomenul (že masy ľudí by sa zbavili jedu kresťanstva a vrátili by s ku prastarým koreňom šamanizmu), ale možné to v skutočnosti je. Kto by ešte pár rokov dozadu povedal, že alternatívne média budú mať väčší vplyv ako mainstreamové média – a dnes je to realita – nemožné sa stalo možným. Ak by všetky alternatívne médii začali šíriť pravdu nielen o politike ale aj o kresťanstve, tak to by úplne postačilo aby nastala táto spomenutá situácia.
 
Teória versus realita v realizácii tohto projektu
Celý tento projekt – jeho realizácia sa stretne s dvoma zásadnými problémami: financie (treba zohnať sponzorov) a personálne obsadenie. Pričom ten druhý problém je omnoho väčší. Bez financií sa nepohnete a nie je ich jednoduché zohnať. Ale ak už aj máte konečne peniaze, potrebujete ľudí a to je dosť veľký problém. Darmo máte peniaze, keď nemáte ľudí, ktorí by boli ochotní na projekte pracovať.
             Táto stránka je príliš nadčasová. Úpadok spoločnosti je na vrchole. Verím že spoločnosť sa o nejakých 30-50 rokov posunie ďalej a založenie takejto organizácie bude ďaleko viac aktuálne, že spoločnosť bude pre takúto organizáciu ďaleko viac zrelá.
             Člen organizácie na osvetu v oblasti kresťanstva potrebuje byť ozajstný hrdina – človek ktorý dokáže kráčať proti prúdu, človek ktorého neodradia ani nepríjemné tvrdé útoky očierňujúcej kampane agresívnych fundamentalistických kresťanov alebo iných darebáckych ľudí, ktorí sú vyslanci z temných svetov. Statočných ľudí je málo – dnes sú ľudia hedonisti, myslia len na seba a svoje pohodlie, čo je veľká chyba. Člen tejto organizácie nemôže byť hedonista a preto sa extrémne ťažko hľadajú ľudia, ktorí by boli ochotní pracovať pre takúto organizáciu. Hrdinov, ktorí vedia kráčať proti prúdu je málo. 

Spolupráca s ateisticko-humanistickými organizáciami

Osvetová organizácia na šírenie pravdy o kresťanstve, hoci jej základná filozofia bude šamanizmus, bude spolupracovať aj s ateisticko humanistickými organizáciami. Aj napriek odlišným názorom treba spolupracovať aj s ateistickými organizáciami, pretože je veľa vecí ktoré nás spájajú. Napr. s obsahom tohto článku od ateistu sa dá úplne súhlasiť a niet čo namietať http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Krestanum-nejde-o-to-zastavit-islam-Ve-skutecnosti-totiz-chteji-Cesky-ateista-varovne-promluvil-470483
Ateisticko - humanistické organizácie sú známe tiež silne kritickým pohľadom na náboženstvo.
Ľudia s organizácie na osvetu o kresťanstve by mohli mať spoločné prednášky zamerané na kritický pohľad na kresťanstvo. Na prednáške sa bude hovoriť len o témach ktoré oboje názorové tábory spájajú a nie rozdeľujú. Človek so šamanským presvedčením bude celú prednášku hovoriť len o veciach s ktorými ateisti nebudú mať žiaden problém.
Keď katolíci a protestanti majú napriek rôznym názorom spoločný tzv. ekumenický dialóg a mávajú spoločné akcie, hoci ešte prednedávnom sa nenávideli a také niečo bolo nepredstaviteľné, o čo skôr by mala vedieť spolupracovať šamanská organizácia s ateistickou organizáciou.
Katolícka cirkev dokonca organizuje aj ekumenický dialóg medzi moslimami a kresťanmi.
 

Projekt Poľsko

Poľsko je veľmi silne náboženská krajina, krajina náboženského fanatizmu. V Poľsku vidím veľmi silný potenciál. Ak by sa Poliaci zbavili kresťanstva, spôsobilo by to velikánsky príjem pozitívnej energie do celej Európy. Už dosť bolo náboženského spiatočníctva v Poľsku. Už dosť bolo váľania sa v náboženských sračkách, už dosť bolo fanatických kresťanských hnutí, ktoré sa ničím nelíšia od siekt. „Šamanská“ organizácia by mohla uzavrieť určitú spoluprácu so ateisticko-humanistickými organizáciami v Poľsku, ktoré by šírili osvetu o kresťanstve v Poľsku. Je nevyhnutné, aby sa informácie z tejto stránky dostali všetkým Poliakom.
 

Projekt USA

V USA je velikánsky potenciál. Ide o krajinu technologického pokroku, krajinu technológii. Avšak najväčší problém USA je totálne spiatočníctvo o oblasti náboženstva. USA je najviac nábožensky spiatočnícka krajina na svete. Asi nikde inde nie je tak veľa siekt a náboženského kresťanského fanatizmu ako v USA. Kiež by sa našli obetaví, oddaní a silní ľudia z Európy, akísi „misionári svetla“, ktorí by boli ochotní pôsobiť v USA, ktorí by šírili pravdu a osvetu v oblasti kresťanstva. Dobré by bolo ak by v USA vzniklí osvetové organizácie a oblastné centrá, ktoré by sa nebáli hlásať pravdu na verejnosti. Musia to byť hrdinovia, ktorí by sa nedali odradiť pľuvancami a kritikou náboženských fanatikov.
Spojené štáty sú terorizované náboženským fanatizmom, je to krajina trpiaca náboženstvom. Američana sú chudáci, ktorým je treba veľmi pomôcť a vyslobodiť ich z tohto zajatia.

Takého šialenosti a úbohosti náboženských fanatikov sú možné len v USA
VIDEO Vymetanie diabla na americký spôsob. Proti kandidátovi na prezidenta vytiahli kríž a zrkadlo http://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/VIDEO-Vymetanie-diabla-na-americky-sposob-Proti-kandidatovi-na-prezidenta-vytiahli-kriz-a-zrkadlo-262103