Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Videá: Putinov podriadený Čečenský politik je tvrdý islamista: vyzýva na svätú vojnu proti Európe

(Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj článok z iného súdka)

Treba si uvedomiť, že Čečensko je súčasťou Ruska, súčasťou Ruskej federácie. Všetci Čečenskí politici vrátane Čečenského prezidenta Ramzana Kadyrova sú Putinovi podriadení a podriadení Moskve.
Čečenský prezident ako ultra-ordodoxný moslim má aj bradu ako kážu moslimské tradície, čím aj navonok prezentuje svoj náboženský fanatizmus
Čečenský minister, Putinov podriadený má tvrdý islamistický verejný prejav. Jeho prejavu sa zúčastnil aj Čečenský prezident, ktorého vidíte aj na videu https://www.youtube.com/watch?v=Qwpghe2iYME.

Čečenský prezident hovorí, že gayovia sú satani, (takže najradšej by im udelil asi trest smrti). Myslenie Ramzana Kadyrova je asi na rovnakej úrovni ako u inkvizítorov, ktorí organizovali hony na čarodejnice
https://www.youtube.com/watch?v=8mkJ_gcZdLU

Nechce byť hlavou Čečenska, Putin ho aj tak poveril https://aktualne.centrum.sk/zahranicie/azia/putin-poveril-kadyrova-vykonom-funkcie-hlavy-cecenskej-republiky.html

Islam v Rusku. Čo ste nevedeli. Mýtus o umiernených mohamedánoch https://www.youtube.com/watch?v=mBZsp2md_oA

Žijeme v dobe obrovského morálneho úpadku, kde tí ľudia, ktorí úmyselne klamú a zavádzajú (=redaktori alternatívnych médii) sú obdivovaní akí sú hrdinovia a ľudia ktorí hlásajú pravdu sú na posmech a sú úmyselne ignorovaní.
Prispievatelia (novinári) alternatívnych médii sa vysmievajú pravde a smejú do očí ľuďom ktorí na pravdu upozorňujú.
                 Na jednej strane alternatívne média kritizujú islamizáciu západnej Európy a kritizujú islam ako ideológiu (čo je samo o sebe správne a s tým len súhlasím), na druhej strane obdivujú a velebia Rusko ako ideálny vzor pre nás. Často je Rusko v dezinformačných weboch spomínané ako to, krajina s konzervatívnymi kresťanskými hodnotami (v kontraste s homosexuálnym skazeným západom), ktorá nás raz pred islamizáciou Európy zachráni.
                 Alternatívnymmédiámnikdy o nič iné ako o klamanie nešlo. Vždy budú alternatívne média cenzurovať akékoľvek negatívne informácie o Rusku (alebo pokrytecky raz za pol roka zdieľajú na sociálnych sietiach jeden kritický článok a potom sa tvária akí sú úžasne objektívni a vyvážení).
Keby budú alternatívne média na miesto tisícov zavádzajúcich a klamlivých správ/článkov/relácii o Rusku, ako zlý západ nerobí nič iné ako sa snaží zničiť Rusko, budú hovoriť aj o tom, ako je Rusko ničené islamizmom zvnútra?
                 Božie mlyny melú pomaly ale isto. Karma existuje. Za úmyselné klamanie ľudí, najneskôr po smrti dopadnú ľudia z alternatívnych médii v pekelných dimenziách. https://www.youtube.com/watch?v=cPayddijLK0 A možno ešte za tohto pozemského života dopadnú títo ľudia veľmi špatne.
Ľudia z alternatívnych médii sú veľmi zlí, ľudia a majú veľmi zlú karmu. Vesmír im to všetko spočíta.
                 Nie len alternatívne média sú problémom. Média tzv. hlavného prúdu si tiež vôbec neplnia svoje základné povinnosť. Ak by som aj žiadal média hlavného prúdu, aby raz za čas zverejnili aj niečo o probléme islamizmu v Rusku, zas by sa to len dočkalo krásnej ignorancie. Pravda je v dnešnej spoločnosti veľmi slabá hodnota. Podľa môjho názoru aj samotní novinári z hlavného prúdu sú veľmi silne infikovaní dezinformačnou propagandou Kremľu.

Ale aj mainstreamový novinári budú pykať za svoju karmu, keď úmyselne nechajú ľudí dezinformovaných. Karma človeku veľmi prudko zráta nielen to čo urobil ale aj to čo neurobil, alebo odmietol urobiť.