Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Video: Záhadní sponzori dezinformačných webov 2

Toto video má osnovu. Nakoľko je video dlhé veľmi to sprehľadní. Tiež má tento popis ten význam, že doplním, čo som zabudol spomenúť. 00:00 hlavná téma videa je pozadie netransparentného financovania tzv. alternatívnych dez…

Škandál: novinár Dag Daniš z Aktualít sa prezradil, že jeho hlavným zdrojom informácii sú dezinfoweby

Nočných vlkoch dozvedeli, že títo chlapíci bojovali na Kryme a Juhovýchode Ukrajiny a preto označenie nočných vlkov ako „Putinovoa paramilitárna avantgarda“ nie je ani trochu prehnaný. Len výlučne dezinformačné weby šíria nenávisť a očierňujúce dezinformácie o kritikoch Nočných vlkov, že údajne tvrdia, že pán Hambálek s tankami obsadí jadrovú elektráreň a Bratislavu, čo je samozrejme veľká hlúposť. Juraj Smatana nikdy takéto nič v tomto zmysle nepovedal.

Sú vrahovia Janka Kuciaka sponzori Slobodného vysielača? Ruské peniaze pre SV

Ovečky SV: Boris Koroni vám klame do očí!! Slobodný vysielač disponuje čiernym finančným rozpočtom, ktorý zatajuje. V skutočnosti Slobodný vysielač disponuje podstatne viac peniazmi ako oficiálne navonok prezentuje / priznáva. Verejne vyzývam Borisa Koroniho nech podá na mňa trestné oznámenie za ohováranie. Veľmi sa teším na súdny spor ako ukáže súdu výpis svojho bankového účtu za posledných niekoľko rokov, výpis bankových účtov ľudí ktorí pracujú pre SV.

Poslanec Ľuboš Blaha vo svojej vulgárnosti predbehol aj radikálnych kotlebovcov

To, že sa už keď sa dokonca aj užitočný idiot Kremľu, ktorý tiež šíri mnoho nenávisti, Eduard Chmelár pohoršuje na Blahovi, že je príliš vulgárny, tak to je už naozaj čo povedať!! Sám Blaha nie je najväčší problém. Väčší problém je to, že takýto darebák je dávaná nemalej časti spoločnosti za vzor. Spoločnosť zažíva veľkú krízu kedy ľudia doslova vyhľadávajú takýchto idiotov a považujú ich za hrdinov.

Eduard Chmelár je psychicky narušený. Prečo dostáva v médiach tak veľký priestor?

Nepoznám viac zakomplexovaného a kontroverzného človeka ako Eduard Chmelár. Na sociálnych sietiach sa ľudia na neho obzvlášť sťažujú, že zablokuje na svojom Facebooku každého, kto s ním čo i len trochu nesúhlasí. Pýtam sa: ako môže byť človek až tak extrémne narcistický, že neznesie ani len kozmetickú kritiku alebo vyjadrenie čo i len drobného nesúhlasu z jeho názormi?