Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Škandál: novinár Dag Daniš z Aktualít sa prezradil, že jeho hlavným zdrojom informácii sú dezinfoweby

Je veľmi smutné, že namiesto toho, aby boli mainstreamové média opozíciou k proruským dezinfowebom, naopak sa k nim pridávajú.
Je to obrovský trapas a škandál, keď Dag Daniš vo svojom článku prebral rétoriku proruských dezinformačných webov. Veľmi ostro kriticky sa pustil do kritikov Nočných vlkov, keď prekrútil ich slová a označil ich citujem „za zmes konšpirácií, hystérie a mýtov, minimum faktov a kopa emócií“.
Vážený pán Dag Daniš: ak by ste okrem proruských webov študovali aj serióznych novinárov, tak by ste sa o Nočných vlkoch dozvedeli, že títo chlapíci bojovali na Kryme a Juhovýchode Ukrajiny a preto označenie nočných vlkov ako „Putinovoa paramilitárna avantgarda“ nie je ani trochu prehnaný.
Len výlučne dezinformačné weby šíria nenávisť a očierňujúce dezinformácie o kritikoch Nočných vlkov, že údajne tvrdia, že pán Hambálek s tankami obsadí jadrovú elektráreň a Bratislavu, čo je samozrejme veľká hlúposť. Juraj Smatana nikdy takéto nič v tomto zmysle nepovedal.
Dag Daniš sa prezradil, že jeho hlavným zdrojom jeho informácii sú dezinfoweby. Tento človek vôbec nie je v realite. Daniš šíri nenávisť voči ľuďom s iným názorom a prekrúca informácie rovnako ako dezinfoweby.
 
Článok Daga Daniša je veľkou jednou veľkou obhajobou (resp. hoaxové očierňovanie kritikov) Jozefa Hambálka, podozrivého z vraždy Jána Kuciaka. Slovami generálneho prokurátora, podozrivý z objednania vraždy Jána Kuciaka je každý, o kom Kuciak písal.
Vážený pán Dag Daniš nehanbíte sa takto obhajovať potencionálneho vraha Jána Kuciaka vášho blízkeho kolegu z Aktualít?
 
Kebyže som ja nadriadený Daga Daniša, tak okamžite má tento človek padáka!! Bez diskusie!!!
 
 
Ja teda z tejto tlačovej konferencie nevidím žiadnu „zmes konšpirácií, hystérie a mýtov, minimum faktov a kopa emócií“.
Ale pán Daniš a proruské dezinfoweby áno
 
A to ako sú Noční vlci neškodní, dokazuje aj ich uctievanie Stalina / Stalinizmus, čo je nelegálne podľa zákonov SR. Sú tam aj Slovenské titulky https://youtu.be/mAoU1Faf1NE?t=9m51s