Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Hrobové ticho alternatívnych médii o kauze Rostas. Mašinéria fungujúca na nenávisti dostala na frak

(Aj napriek tomu, že tento portál sa špecializuje na tému kresťanstva, zverejním tu aj článok z iného súdka)

Článok pána Benčíka
https://dennikn.sk/blog/1094549/statny-teror-a-obludne-sikanovanie-tibora-rostasa/
Tibor Eliot Rostas má kriminálnu minulosť. V žrebčinci v Topoľčiankach na spoločenskej akcii akcii sa opitý zo zbraňou vyhrážal ľuďom. Zbrojný preukaz stratil ale zbrane nie, pretože prepísal ich na manželku.
Hrobové ticho alternatívnych médii o tejto kauze.
Tak predsa až také hrobové ticho nie je. Necelý deň po nahrávaní tohto videa sa pán Rostas sám na FB stránke Zem a veku nepriamo priznal k týmto deliktom. Je už definitívne potvrdené, že pán Benčík napísal 100%nú pravdu. O žiadne výmysli sa nejedná.
Podstata, základná filozofia alternatívnych médii je nenávisť k názorovým oponentom. Preto som rád, že táto nenávistná mašinéria utrpela drobnú porážkou touto kauzou.
Sám Rostas sa verejne priznal, že v Moskve oficiálne rokoval s Ruskou vládou o finančných dotáciách pre alternatívne média. Napriek tomu pán Rostas pokrytecky kritizuje mimovládne organizácie, že sú financované zo zahraničia, kým sám robí to isté.
13:55 dvojaké metre alternatívnych médii na slobodu prejavu
15:00 priaznivci alternatívnych médii by si mali sami medzi sebou poupratovať a oddeliť agresívnych hulvátov od slušných ľudí v tejto komunite
16:00 to čo sa alternatívnym médiám podarilo, sa nepodarilo nikomu. Vytiahli a zaktivizovali v ľuďoch tie najhoršie vlastnosti, zaktivizovali tých najhorších ľudí v spoločnosti. Nenávisť voči názorovým oponentom.
16:40 pokračovanie dvojaké metre alternatívnych médii na slobodu prejavu
Je mi veľmi ľúto, že ani slušní ľudia sa nahlas neozvú, že nesúhlasia s tým, že ľudia sa tak veľmi nenávidia len kvôli inému názoru
*******
Aktualálne informácie
18:50 Hoaxy v kauze novičok, Sergej Skripaľ
23:25 je smutné že v televízii dostane viac priestoru diletant, neodborník a fanatický obdivovateľ Putina Eduard Chmelár, ktorý o Rusku nič nevie ako seriózny nezávislý analytik Alexander Duleba. Za veľmi záhadných a netransparentných okolností má pán Chlmelár Obrovský priestor v médiach
- čím menej vedomostí má daný človek o Rusku, čím je slabší odborník, tým agresívnejšiu propagandu takýto človek šíri (napr. Ľubomír Huďo).
25:03 Kauza vojenská akcia USA na Sýriu. Alternatívne média v rámci agresívnyje propagandy nezohľadnili širšie súvislosti ako Erdogan s podporou Putina vojensky napadol Afrín, kurdskú enklávu http://krestanstvo.czweb.org/clanky/erdogan-s-podporou-putina-vojensky-napadol-afrin
Putin sa spojil s čertom aby za každú cenu oslabili vplyv USA v Sýrii. Putin si z Ergoganom urobili s najviac odhodlaných bojovníkov proti ISIS rukojemníkov a obetných baránkov v rámci studenej vojny proti USA.
Kto sú to Kurdi.
Skutočný dôvod vojenskej akcie USA v Sýrii mohol byť úplne iný ako prezentujú média.
Trump aby argumentačne presvedčil senátorov k stiahnutiu amerických vojakov zo Sýrie, musel prezentovať tvrdší postoj k Assadovi.
17. 04. 2018 Trump trvá na stiahnutí amerických vojakov zo Sýrie: Tešíme sa na ten deň. Donald Trump pri oznamovaní sobotňajšieho vojenského zákroku na území Sýrie vyhlásil, že "Amerika za žiadnych okolností nezostane v Sýrii na neurčito. https://hnonline.sk/svet/1728926-trump-trva-na-stiahnuti-americkych-vojakov-zo-syrie-tesime-sa-na-ten-den
32:30 základ alternatívnych médii stojí na agresívnej nenávisti voči západu, západnej Európe a USA. Ide o verné kopírovanie propagandy v Rusku. Odhalenie skutočného dôvodu takejto propagandy. Po sankciách západu to Rusko veľmi nepríjemne pocítilo. Putinovi aby nestratil popularitu, neostáva nič iné ako zhodiť všetky jeho ekonomicko-politické neúspechy na západ.
Agresívna nenávistná propaganda proti západu začala v Rusku presne od roku 2014. Dovtedy sa štátom kontrolované média držali aspoň základných etických zásad