Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Poslanec Ľuboš Blaha vo svojej vulgárnosti predbehol aj radikálnych kotlebovcov

 Bohužiaľ veľmi pravdivý a veľmi trefný článok o takmer psychiatrickom prípade poslancovi Ľubošovi Blahovi.
Blaha sa stal symbolom hulvátstva a žumpy. Tento človek by si jednoznačne zaslúžil titul/cenu „najviac vulgárny poslanec“. Aj najradikálnejší Kotlebovci-poslanci sú v porovnaní s Blahom distingvovaní diplomati. Novinár Arpád Soltész bez servítky na ústa veľmi presne trafil klinček po hlavičke
 
Pán Blaha, nepochopili ste že karma existuje? Doplatili ste na svoju aroganciu!!
(Len malá ukážka Blahovej úbohosti ako reagoval na udalosť na pohode).
 
Prišiel som na to, že nie sex je vec, ktorá robí zakomplexovanému úbožiakovi najväčšiu radosť v živote. Ešte väčšiu radosť mu robí neustále niekoho urážať.
 
Blahove hulvátstvo už začína nadobúdať skutkovú podstatu trestného činu – to čo on robí je už cez čiaru. Má veľké šťastie, že ho chráni poslanecká imunita. § 421 trestného zákona http://www.zakonypreludi.sk/zz/2005-300#f3206948
Jeho útoky na názorových oponentov sú priveľké.
Ale ani Blaha nebude politikom večne a poslanecká imunita mu vyprší. Raz dopadne ako expolitik Ján Slota, ktorý bol práve nedávno odsúdený na niekoľko rokov.
Navrhoval by som mu súdom nariadenú ochrannú liečbu, nech mu psychiatri, psychológovia a psychoatrapeuti vyliečia jeho zakomplexovanú a z detstva zranenú dušu, ktorá má neustále potrebu niekoho urážať.
 
To, že sa už keď sa dokonca aj užitočný idiot Kremľu, ktorý tiež šíri mnoho nenávisti, Eduard Chmelár pohoršuje na Blahovi, že je príliš vulgárny, tak to je už naozaj čo povedať!!
 
Dezinformačné weby s veľkou eufóriou a radosťou zdieľajú Blahové odpady, pretože základná filozofia dezinfowebov je nenávisť.
 
Kríza v spoločnosti je žiaľ priveľká. Na miesto toho aby spoločnosť jednoznačne odsúdila Blahu, naopak jeho priaznivci mu na FB pochlebujú a povzbudzujú ho v jeho úbohosti.
 
Sám Blaha nie je najväčší problém. Väčší problém je to, že takýto darebák je dávaná nemalej časti spoločnosti za vzor. Spoločnosť zažíva veľkú krízu kedy ľudia doslova vyhľadávajú takýchto idiotov a považujú ich za hrdinov.