Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Eduard Chmelár je psychicky narušený. Prečo dostáva v médiach tak veľký priestor?

Chmelár na Facebooku blokuje každého, kto s ním čo i len trochu nesúhlasí

Nepoznám viac zakomplexovaného a kontroverzného človeka ako Eduard Chmelár. Na sociálnych sietiach sa ľudia na neho obzvlášť sťažujú, že zablokuje na svojom Facebooku každého, kto s ním čo i len trochu nesúhlasí. Pýtam sa: ako môže byť človek až tak extrémne narcistický, že neznesie ani len kozmetickú kritiku alebo vyjadrenie čo i len drobného nesúhlasu z jeho názormi?
Ako môže byť niekto až takou psychickou troskou, že neznesie ani len kozmetickú kritiku?
Aby toho nebolo málo, sťažujú sa na neho aj jeho vlastní fanúšikovia, ktorí mu položia nepríjemnú otázku, alebo napíšu komentár, ktorý si jeho veľké ego vzťahovačne interpretuje a „urážku“. Neuraziť pána Chmelára je teda dosť veľké umenie, pretože uraziť ho dokáže naozaj všetko.
Stačí ak sa Chmelára veľmi slušne opýtate na jeho silne tabuizovaný etnický pôvod a jediná komunikácia a reakcia pána Chmelára bude bloknutie.
 
Nevyžívam sa v tom aby som kohokoľvek kompromitoval a nerád ľudí kritizujem, ale pán Chmelár je už príliš arogantný a zlostný človek na to, aby som mohol mlčať. Celý tento príspevok je prejav úcty všetkým ľuďom, ktorí sa stali obeťami Chmelárovej drzosti. Chmelár si neuvedomuje, že bloknutím daného užívateľa, užívateľ neprestane existovať ale môže ho na sociálnych sietiach kritizovať ďalej a ešte omnoho ráznejším tónom.
 
Odhadom asi 75% ľudí, ktorí už niekedy niečo Chmelárovi napísali na Facebookový profil, boli už bloknutí. Pýtam sa: je toto normálne?
V prvom rade odporúčam pánovi Chmelárovi aby si našiel psychológov a psychoterapeutov, ktorí vyliečia jeho pyšné ego a jeho zakomplexovanú a zranenú dušu.
 

Chmelár nie je žiaden politický analytik

Chmelár je profesor histórie, nie je politológ. Napriek tomu tohto úbožiaka označujú média ako „politického analytika“. Neviem akým právom.
Vyzývam všetky média: nehovorte mu „politický analytik“!
Chmelár je tiež vášnivým a fanatickým obdivovateľom Putinovej politiky. Jediný zdroj Chmelárových zahraničných „politických analýz“ sú dezinformačné weby v službách Kremľu.
Ako môže mať pseudo-analytik Chmelár v médiach tak veľa priestoru, keď nikdy v živote si neprečítal ani jeden článok z nejakého Ruského média v Ruštine?
Pýtam sa: ako môže byť Chmelár legitímnym „analytikom“, keď sám sa stal obeťou propagandy dezinformačných webov? Ako môže byť tento užitočný blbec propagandy Kremľu serióznym analytikom?
 

Drsné útoky Chmelára na názorových oponentov

Chmelár je zlý človek, má veľmi zlú karmu.
Hnusne útočil na prezidentského kandidáta Mistríka, či názorového oponenta Smatanu, len za to, že si dovolil povedať svoj názor o referende v Katlánsku (podrobnejšie informácie si môžete vygoogliť).
Cynické dezinformačné weby s obrovskou eufóriou a virálnosťou začali túto Chmelárovi nenávisť zdieľať. Dezinfoweby vždy šíria nenávisť kedykoľvek keď majú príležitosť – veď to je ich základná filozofia.
Chmelár je tiež odporca toho aby ľudia mohli mať svoj vlastný názor. Veľmi drsne a nechutne útočil na kritikov pomerov v RTVS. Výborne pán Chmelár: keď vám tak veľmi vadia iné názory, tak zaveďme aj na Slovensku rovnakú diktatúru ako v Rusku, kde sú ľudia za slobodu prejavu zatváraní.
 

Blázon Chmelár útočí: ľudí kritických k Putinovej politike prirovnal k neonacistom

Výborne pán Chmelár. Len robte zo seba debila a blázna, keď vám tak strašne vadí, že nejaký novinár si dovolil vyjadriť svoj osobný názor. Podľa Chmelárovej logiky je potrebné zaviesť cenzúru a ľudí ako novinár Ivan Štampach pozatvárajme do basy.
 
Citujem Chmelára: O tom, že antiruským šovinistom už načisto preskočilo a že v konšpiráciách často úspešne konkurujú aj nepríčetným postavičkám z ultranacionalistickej scény, svedčí aj tento článok“ https://www.facebook.com/ChmelarEduard/posts/1928451797186703
 
Moja pripomienka: novinár Ivan Štampach kritizoval putinizmus, nenapísal tam nič šovinistické ani antiruské a to ani len v náznakoch. Imbecil Chmelár to ale nepochopí.
Je mi až na zvracanie koľko nenávisti ide z pána Chmelára, až to začína hraničiť s trestným činom. Ako môže takýto poloblázon dostať tak veľa priestoru v médiach?
*******************************************
Súdruh Chmelár je populárnym šíriteľom falošných správ. Veľmi zlomyseľne vytrhol z kontextu a prekrútil slová prezidenta. Chmelár prerazil svoje dno
Chmelár k vyjadreniam Kisku na Pohode: Doslova povedal, že „treba prevziať moc“, čo je citát ako z Leninovho spisu Štát a revolúcia.
https://www.hlavnespravy.sk/chmelar-k-vyjadreniam-kisku-na-pohode-doslova-povedal-ze-treba-prevziat-moc-co-je-citat-ako-z-leninovho-spisu-stat-revolucia/1456942
*******************************************
Nechutný útok Eduarda Chmelára na matku zavraždenej snúbenice Janka Kuciaka. To či nasledovnú vetu naozaj povedal Eduard Chmelár nie je isté, nepodarilo sa mi to overiť, na FB ani v Google som nič také nenašiel. Ak si danú správu Boris Koroni vymyslel, znamenalo by to úmyselné šírenie vyfabrikovanej falošnej správy. Text napísaný na FB webstránke Slobodného vysielača: "Eduard Chmelár: Prirovnávať Janka a Martinku k obetiam holokaustu... Zastavte tú ženu už niekto, keď ju nevedia zastaviť tí, ktorí ju zneužívajú... "
https://www.facebook.com/SlobodnyVysielac/posts/1747552401997575
 

Karma všetko vráti: Chmelár vs. Magát. Vtipný konflikt

Niekedy aj tak zlých a cynických ľudí ako je Chmelár dobehne karma. To že sa Chmelár pustil do extrémistu Magáta, bola pre neho veľká chyba a a stalo sa mu to osudné. V tomto kontexte nie je podstatné kto s týchto dvoch pánov mal alebo nemal pravdu, podstatné že si ho Magát rozobral na cimp-campr. Chmelár to bude musieť rozdýchavať ešte pol roka.
(pravda je taká, že o Chmelárovom etnickom pôvode nevie naozaj nikto nič a Chmelár reálne nejaké pro-Palestínske občianske aktivity skutočne mal)
 

Záverom

Pýtam sa: akým právom dostáva poloblázon a zakomplexvaná psychická troska Chmelár tak veľa priestoru v médiach? Tohoto človeka je treba ľutovať, nie je pchať do médii.
Súčasná doba je extrémne zvrátená. Všetko je stojí hore nohami. Jediný relevantný odborník na Rusko a Ukrajinu na Slovensku je Alexander Duleba (v ČR je takýchto odborníkov niekoľko desiatok). Prečo dostáva pán Duleba tak málo priestoru v médiach a na miesto neho pozvú do relácie Chmelára ako užitočného blbca rozvratnej Kremeľskej propagandy?
 
Žijeme v dobe kedy sa klamstvo a zlo cynicky vysmieva pravde a dobru. Byť na strane dobra a pravdy je dnes symbolom slabosti a stávate sa terčom posmechu.