Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Už aj extrémista Kotleba pochopil, že Putin je darebák

Kotleba mal k Putinovi vždy veľmi pozitívny názor, videl za ním symbol Slovanstva, nacionalizmu a symbol dobra. Kotlebu prebudila až návšteva Sýrie, kde mu bolo vysvetlené, že Putin tam má vypočítavé, egoistické a propagandistické ciele.
Dobrá ráno Kotleba: ak by si sledoval Ruské nezávislé média a Ruských nezávislých analytikov, už dávno by si vedel, že Rusko nemá v Sýrii čisté úmysly (preklady Ruských nezávislých analytikov do češtiny si môžete nájsť napr. na webstránke http://tapolitika.cz/).
Všetká česť Kotlebovi a Morovi, že boli dostatočne pokorní na to, aby zmenili názor.
Ako je možné, že Slovenskí novinári nedokážu ľuďom vysvetliť, že Putin je darebák, ale musí to vysvetliť ľuďom Kotleba? Ako je možné, že Kotleba má viac rozumu ako Slovenskí novinári? Páni novinári, nemali by ste sa náhodou za seba hanbiť? Nemali by ste náhodou skvalitniť zahraničné spravodajstvo o Rusku?
Rozdiel v informovaní Slovenských a českých médii o Rusku je asi tak veľký ako je rozdiel medzi dobrom a zlom. Hanba vám Slovenskí novinári, že ste klesli až takto hlboko!
K lepšiemu pochopeniu rozdielu v kvalite žurnalisticky na Slovensku a Česku viac na nasledujúcom videu https://www.youtube.com/watch?v=dsXo7gt27s0
Je veľmi smutné, že my Slováci, sme tak hlúpy národ, tak naivne veríme propagande, že nám musí extrémista Kotleba vysvetľovať, aby sme neverili Putinovi.
 
Pôvodné video s ktorého som to strihal. V relácii hovoria Kotleba a poslanec za jeho stranu Ján Mora o svojej návšteve v Sýrii