Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Katolícka cirkev oficiálne zakazuje antikoncepciu, orálny sex a masturbáciu !!!!

Mnohí aj nenáboženskí ľudia naivne naleteli celej propagande Aliance za rodinu bez toho aby vôbec pochopili o čo vlastne ide náboženským fanatikom, ktorí referendum iniciovali. Náboženského fanatika (resp. praktizujúceho cirkevného kresťana katolíka) ide rozhodiť, ak sa jeho dieťa učí na škole o antikoncepcii, o tom že existuje niečo ako masturbácia, sexuálne polohy, či orálny sex. Toto je skutočný dôvod, prečo sexuálnu výchovu chceli referendoví náboženskí aktivisti zakázať.

Dialóg medzi náboženskými veriacimi a nenáboženskými ľuďmi. Oboznámenie neveriacich (nenáboženských ľudí) s náboženstvom

Predovšetkým si je treba uvedomiť, že kresťania si žijú vo vlastnom svete, vo svete v ktorom patria iné zákony, vo svete ktorí si sami vytvorili s inými zákonmi a pravidlami. Kresťania, komunita kresťanov si žijú v akejsi vlastnej bubline izolovaní od ostatných.. Diskusia s nábožensky fanatickými ľuďmi nemá žiaden význam. Odhovárať náboženského fanatika od náboženstva je to isté ako by ste sa snažili nejakého človeka odhovárať od toho že 1+1=2 a že správny je nejaký iný výsledok. Pre kresťana je náboženská dogma nemenná a na 100% autentická pravda o ktorej sa nediskutuje.

Návrh na vznik organizácie pomáhajúcej obetiam kresťanských spoločenstiev

Navrhujem vznik organizácie pomáhajúcej obetiam kresťanských spoločenstiev, obetiam kresťanského vymývania mozgov. Išlo by o organizáciu pozostávajúci so psychológov, ich cieľom by bola tiež poradenská činnosť. Kresťan považuje náboženstvo za celý zmysel života, ako niečo o čo si opiera pätu a dozvedieť sa nepríjemnú pravdu o kresťanstve je extrémne bolestivé, pretože sa mu zrúti celý svet, stratí celý zmysel života. Psychológ bude mať za úlohou takémuto človeku pomôcť.

Týraní domorodí Indiáni

V katolíckych novinách vyšiel veľmi šokujúci článok o domorodých indiánoch. Tiež svedectvo známeho učenca a článok v Katolíckych novinách sa zhodujú v tom, že indiánov trýznia ozbrojení vojaci. Len v článku mi chýba, len jedna vec: že na tento hrozný stav indiánov prispievajú aj kresťanskí misionári.

Manipulácia prekladov Biblie o téme homosexuality a všeobecne

Je to veľká hanba pre Katolícku cirkev, ktorá sa najviac oháňa pojmom pravda, pravovernosť, neomylnosť, že v jej oficiálnych prekladoch sú chyby a klamstvá. Katolícka cirkev prekrúca Bibliu tak aby to vyhovovalo jej dogmám. Katolícka cirkev prispôsobuje Bibliu svojím dogmám.

Zabudnutá história: Katolícka Cirkev v minulosti vykonávala sobáše aj pre homosexuálov. Megaškandál pre cirkev. Desivá a hrôzostrašná pravda pre konzervatívnych kresťanov

To že v minulosti v Katolíckej cirkvi boli cirkevné sobáše, na to existujú aj seriózne vedecké akademické práce, ktoré si môžete každý dohľadať v angličtine. Katolíci nepoznajú svoju vlastnú históriu. Alternatívne média vymývajú mozgy. Oháňať sa pojmom tradičné hodnoty nemá žiaden význam, pretože v minulosti boli v Katolíckej cirkvi tradičné aj homosexuálne sobáše, ktoré boli inšpirované ešte pred-kresťanskou kultúrou v Európe