Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Najväčšia šialenosť Katolíckej cirkvi: „za prerušovanú súlož sa dostanete do pekla“!! Výsledok? Deti umierajúce na podvýživu a populačná explózia

{{toc}}

Prerušovaná súlož (lat. coitus interruptus) je antikoncepčná metóda, ktorá je založená na vytiahnutí pohlavného údu tesne pred ejakuláciou.
 
Podľa oficiálneho učenia Katolíckej cirkvi je dovolený pohlavný styk len výlučne za cieľom rozmnožovania a všetko mimo toho chlípnosť a hriech. V najvyššom autoritatívnom učení Katolíckej cirkvi v Katechizme katolíckej cirkvi sa píše nasledovné: 
PREVINENIA PROTI ČISTOTE 
2351 Chlipnosť (luxuria)je nezriadená túžba po pohlavnej rozkoši alebo nezriadený pôžitok z nej. Pohlavná rozkoš je morálne nezriadená, ak sa vyhľadáva pre ňu samu, oddelene od jej cieľov plodenia a spojenia, ktoré sú vlastné manželskej láske. 
 
Ďalej katolícka cirkev argumentuje proti prerušovanej súloži na základe Biblického príbehu starého zákona o Onanovi, ktorého Boh potrestal/usmrtil kvôli tomu, že odmietal splodiť dieťa so ženou a používal prerušovanú súlož. Samozrejme ide o zlú interpretáciu Biblického textu cirkvou.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Onan
https://en.wikipedia.org/wiki/Onan
S Onanom súvisí aj téma masturbácie. Mnohí poprední katolícki velikáni, cirkevní učitelia, ako napr. svätý Augustín, považovali masturbáciu za väčšie previnenie ako predmanženský sex alebo prostitúciu (zdroj anglická wikipédia o masturbácii a prostitucii). Dobre počujete: prostitúcia je menšie previnenie ako masturbácia!!! A toto povedomie sa viacmenej udržuje v Katolíckej cirkvi doteraz.
 
Ale vráťme sa znovu k prerušovanej súloži. V Katolíckej cirkvi je prísne zakázané, aby mal muž ejakuláciu mimo pošvy ženy!!
V Katolíckej cirkvi sa považuje nemanželský/predmanženský sex sám o sebe za menšie previnenie proti Bohu ako prerušovaná súlož!!! Aký je výsledok tohto učenia?
Mnoho ľudí chváli Katolícku cirkev, že je to organizácia, ktoré má najviac charitatívnych projektov v chudobných/chudých rozvojových krajinách. Nie je pekná fotografia, ako rehoľníčka zachraňuje život umierajúcemu podviživenému dieťaťu v Afrike? Ale aká je realita? Najprv cirkevná charitatívna organizácia straší peklom a Božím hnevom miestnych obyvateľov, že za antikoncepciu vo forme prerušovanej súlože sa dostanú do pekla. Potom miestni obyvatelia nekontrolovateľne plodia veľa detí, čo je ale katastrofa. Potom sa katolícka cirkev chváli, ako zachraňuje život podviživeným deťom. Nie je to cynizmus? Na miesto toho, aby cirkev v rámci charitatívnej činnosti učila miestnych obyvateľov antikoncepcii, na miesto toho aby im rozdávala prezervatívy, ich cirkev straší peklom, že ak budú mať prerušovanú súlož pôjdu do pekla!!! Katolícka cirkev je továreň na utrpenie! Katolícka cirkev je továreň na podviživené deti umierajúce od hladu! Katolícka cirkev je zlo, je to nástroj a zdroj utrpenia na tejto planéte!
 
Ešte sem dávam zaujímavé odkazy. Ale pozor – toto nie sú stránky nejakej malej sekty!!! Táto stránka prezentuje oficiálne učenie katolíckej cirkvi o sexualite!! Budete zdesení!!!:
Prečo nie prerušovaná súlož v manželstve? http://www.lpp.sk/component/content/article?id=595%3Cimg%20src=
Prerušovaný styk už nie, čo ďalej? http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=594:prerusovany-styk-uz-nie-co-dalej&catid=16015&Itemid=414
Toto je oficiálna príučka Katolíckej cirkvi prípravy páru na sobášne obrady. Katolícky kňaz nikdy nezosobáši pár bez predchádzajúceho vymývania mozgov o tom, ako sa dostanú do pekla ak použijú prerušovanú súlož http://www.lpp.sk/hikashop-menu-for-module-192/produkt/19-mravne-aspekty
 
Prerušovaná súlož
https://sk.wikipedia.org/wiki/Preru%C5%A1ovan%C3%A1_s%C3%BAlo%C5%BE
 
Náboženská aktivistka Jana Tutková propaguje učenie Katolíckej cirkvi o antikoncepcii aj za cenu klamstiev a podvrhov
Katolícka cirkev zakazuje antikoncepciu, orálny sex a masturbáciu !!!!
Katolícka cirkev má o sexualite stredoveké učenie, v mnohom ešte prísnejšie ako islam