Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Neznáme akademické poznatky o krvavých zločinoch cirkvi: šírenie kresťanstva násilím a genocídou

V poslednom čase sa veľmi hovorí o reforme školstva na Slovensku. Súhlasím – reforma je veľmi dôležitá: a ako s prvou vecou by sme mali začať s tým, aby sa deti na základných a stredných školách na hodinách dejepisu učili pravdivú, neskreslenú a necenzúrovanú históriu o Katolíckej cirkvi, ale aj pravdu o kresťanstve. Celý tento článok bude len výlučne o serióznych historických akademických faktoch – všetky tieto informácie môže potvrdiť každý akademický profesor/docent histórie.
             Tento článok je síce veľmi dlhý ale aj napriek tomu Vám ho odporúčam prečítať – uvidíte, že to bude stáť za to.

Neznáme zločiny cirkvi: cirkevná milícia ustašovci: najväčšie zločiny za II. svetovej vojny

Keď som sa prvý krát dozvedel o ustašovcoch, tak to čo som počul bolo až tak šialené, že som tomu nedokázal veriť. V škole sme sa o tom neučili. A nikto mi pred tým o tom nehovoril. Mnohokrát som si overoval z mnoho nezávislých informačných zdrojov, či je to naozaj pravda: ukázalo sa že zločiny ustašovcov nie sú mýtus ale sú naprosto reálny a skutočný fakt. Je neuveriteľné akú obrovskú silu má zlo=cirkev, keď sa jej podarilo ututlať a cenzúrovať tieto najväčšie hrôzy svetovej vojny. Slovensko je religiózna diktatúra a preto sa v školách statočne cenzúrujú reálne fakty – reálne zločiny Katolíckej cirkvi. Je to veľmi smutné, keď sa takto potláča pravda: mávam problém zo spánkom, keď sa musím dívať ako zlo ťahá za dlhší koniec. Pýtam sa: ako je možné, že takto dôležitý fakt z histórie je v našom fanaticky náboženskom a cirkevnom štáte tak veľmi cenzúrovaný?Má katolícka cirkev nástroj manipulácie mysle na celú spoločnosť?

             Kto to bolivlastneustašovci? Napíšem to tu len veľmi stručne. Ustašovci boli chorvátske katolícke cirkevné milície s podporou pápeža, ktorých cieľom bolo vyhubiť všetkých pravoslávnych veriacich čo boli prevažne susediaci Srbi. Pravoslávnym boli v kostoloch odrezávané hlavy nožmi takýmto stredovekým brutálnym spôsobom a žijúci ľudia sa museli pozerať na to ako odrezávajú hlavy druhým – museli sa dívať na hrôzu kedy príde rad na nich – bola to extrémne nehumánna smrť: ďaleko horšia ako v Osvemčimskom koncentračnom tábore. Nemeckí nacisti boli v porovnaní s ustašovcami ešte veľkí humanisti, keď zabezpečili bezbolestnú smrť plynom.
Nad extrémnou brutalitou ustašovcov sa pohoršoval dokonca aj sám Adolf Hitler!!
Ďalší dôležitý fakt o ustašovcoch bolo to, že cirkev a Vatikán všemožne kryla a všemožne pomáhala utiecť pred spravodlivosťou vojnovým zločincom-ustašovcom po tom ako nacisti vojnu prehrali. Ustašovským zločincom poskytla cirkev útočisko či už v kláštoroch po celej Európe (napr. v Španielsku), alebo im Vatikán pomohol utiecť do Južnej Ameriky. Katolícka cirkev a Vatikán dali plnú podporu a uznanie najväčším zločincom z II. svetovej vojny. Ešte do šesťdesiatych rokov minulého storočia týchto vojnových zločincov cirkev kryla a ukrývala v kláštoroch.
Veľmi odporúčam aby ste si pozreli tieto videá, dokumenty:
https://www.youtube.com/watch?v=nBN1sdJr8tA
https://www.youtube.com/watch?v=coPJoG8KYB0
Tiež o tejto téme je výborná kniha S Bohem a s fašisty, Karlheinz Deschner https://www.kosmas.cz/knihy/195864/s-bohem-a-s-fasisty/
Kňazi a fanatickí katolícki veriaci pri inkvizícii cirkev obhajujú tak, že to je už príliš dávna história a preto by sme sa tým nemali zaoberať. Ale desivé je, že zločiny ustašovcov sa udiali nedávno!!
             Katolícka cirkev nie je o nič lepšia ako Islamský štát – aj oni rovnako odrezávajú hlavy, ako to robili cirkevní ustašovci. Ako môžeme vzývať na pomoc Katolícku cirkev, aby nás zachránila pred islamizáciou Európy? Nemali by sme sa skôr vrátiť k spirituálne vyspelému a racionálnemu ezoterickému presvedčeniu Starých Slovanov?

Krvavý proces pokresťančovania Slovanov

Fascinujúci článok Ruského doktora historických vied https://rg.ru/2015/07/09/rodina-knyazya.html. Článok je možné citovať v diplomových prácach. Hoci náboženská propaganda hovorí ako ľahko a s radosťou prijímali kresťanstvo primitívni pohania to „vyspelé“ a „pokrokové“ kresťanstvo, akademickí historici hovoria niečo iné. To čo Svätá Cirkev robila, bola drsná genocída a vyvražďovanie. Slovania ktorí mali ezoterické presvedčenie, mali silný odpor k úpadku primitivizmu dekadentného kresťanského cirkevného náboženstva. Hoci v Rusku na vysokých školách sa tieto témy rozoberajú v celku podrobne (zdroj), my tu na Slovensku sme ešte zaostalá kresťanská diktatúra, kde sa to v učebných osnovách cenzúruje.
Je neuveriteľné akú slabú pamäť majú Poliaci – kým v minulosti zabíjali katolíckych biskupov, kňazov a mučili ich, dnes je to najkatolíckejšia krajina v Európe.

Viaceré články a pohanských povstaniach a procese kristianizácie Slovanov (=Venetov)
https://en.wikipedia.org/wiki/Wendish_Crusade
https://ru.wikipedia.org/wiki/Крестовый_поход_против_славян

https://en.wikipedia.org/wiki/Pagan_reaction_in_Poland
https://ru.wikipedia.org/wiki/Языческие_восстания_в_Польше

Pohanské povstania v Českej republike
https://ru.wikipedia.org/wiki/Языческие_восстания_в_Чехии

Genocída Polabských slovanských kmeňov Veletov a Luticov (Venetov)

Ide o to, že Germánski panovníci na príkaz pápeža, v mene poslušnosti pápežovi, pokresťančovali Polabských Slovanov (čo bolo územie súčasného východného Nemecka) extrémne násilne. Pojem genocída určite nie je prehnaný. Dokonca aj kresťanský univerzitný archeológ Peter Ivanič sa pohoršuje nad násilnosťami cirkvi. V jeho knihe sú aj perfektné referencie na knihy/ univerzitné publikácie, kde sa genocída Vetetov rozoberá podrobnejšie. Je veľmi smutné, že na univerzitách archeológie a histórie na Slovensku, nie je táto genocída vôbec zaradená v učebných osnovách!!!! Je to veľmi bolestivé, že cirkev na Slovensku má až taký silný vplyv, že táto téma je na vysokých školách cenzúrová – neučí sa o tom – tvárime sa akoby sa to nestalo. zapadni_slovania-v-rannom-stredoveku-Peter-Ivanic.pdf

Cyril a Metod: historické mýty a prekrútené dejiny

Úpadok spoločnosti nepozná hraníc. Zabudli sme na svoju históriu a nechali sme sa uniesť cirkevnou propagandou klamstva. Cyril a Metod nám nielenže nepriniesli žiaden pokrok ale priniesli úpadok, zlo, násilie. Cyril a Metod nás pokresťančili násilím. Sme kresťanmi len kvôli tomu, že naším predkom násilím nanútili kresťanstvo. Za odmietnutie kresťanstva (kto sa odmietol dať pokrstiť), išiel človek do otroctva: Pre predstavu bolo to isté ako nacistický koncentračný tábor, alebo gulag so Stalinovej éry. Za odmietnutie kresťanstva bol naším predkom udelený trest mrzačenia, odrezania nosu. To všetko sú reálne akademické fakty o ktorých existujú seriózne vedecké práce. Pravdivá história je ale cenzúrovaná, zatajovaná a prekrúcaná: deti sa na základných alebo stredných školách pravdu nedozvedia.
K cirkevným dejinách sa v médiach najčastejšie vyjadrujú čisto cirkevní historici a to je chyba: na Slovensku existuje veľmi veľa historikov, ktorí sú zároveň katolíckymi kňazmi (jedným z nich je dokonca aj nitriansky biskup Judák, ktorý sa aktívne angažuje v oblasti histórie). Tí budú ale vždy klamať. Väčší priestor je treba dať necirkevným, nenáboženským, nezávislým, nezaujatým historikom.
http://www.hradiska.sk/2011/04/zakonnik-velkwj-moravy-zakon-sudnyj.html

Svätý Štefan: Uhorský kráľ: masový vrah

Neomylná Svätá Cirkev Katolícka vyhlásila kráľa Štefana za Svätého. Nuž ďakujem pekne: historici svätému Štefanovi vyčítajú, že to bol masový vrah, ktorý násilím a vraždami vnútil kresťanstvo na našom území. Toto je seriózny fakt, ktorý sa na hodinách dejepisu deti neučia. Slovensko je cirkevná diktatúra – pravdu učiť na školách je zakázané. Krviprelievanie za kráľa Štefana bolo ďaleko viac intenzívne ako za éry Cyrila a Metóda. Okrem toho svätý Štefan priniesol zmenu politického systému: kým Slovania mali demokratické snemy, Štefan nanútil vládu jedného percenta šľachty, nanútil otrocký úpadkový feudálny systém diktatúry cirkvi.
V Maďarsku je tento masový vrah uctievaný ako symbol štátnosti, kresťanstva a základ histórie Uhorska.
             Celkovo Cirkevná feudálna diktatúra vrátila Európu vývojovo, technologicky 1000 rokov dozadu!

80 ročná vojna: vojna medzi katolíkmi a reformátormi

O tejto téme sa síce na školách učí, ale takým spôsobom, aby tomu žiaci/študenti nerozumeli a nepochopili podstatu, takže tak či onak je to k ničomu. Všetci videli ako prináša feudálny politický systém Katolíckej cirkvi, na čele s pápežom ako najvyššieho panovníka totálnu zaostalosť a úpadok. Protestantské hnutie chcelo priniesť aspoň trochu zdravého rozumu do cirkvi.
Najväčšie vojny boli/sú kvôli náboženstvu. Kvôli Katolíckej cirkvi vznikol najväčší, najdlhšie trvajúci a najkrvavejší konflikt v histórii celej Európy, ktorý nemal obdobu. Protestantský politický systém priniesol do Európy pokrok a prvok parlamentnej demokracie ako prvý v histórii. Bez protestantov, ktorí hrdinsky bojovali proti úpadkovému politickému systému Katolíckej cirkvi, by sme tu doteraz mali feudalizmus a nie parlamentnú zastupiteľskú demokraciu. Zdroj

Inkvizícia a čarodejnícke procesy

Cirkev najsilnejším je nástrojom temných síl. Klamlivá cirkevná propaganda o inkvizícii vo svetských/nenáboženských médiach je veľmi častá. Napr. tento dokumentárny seriál https://www.youtube.com/watch?v=jef-hpFVclA
Dokument je už len so samotného princípu neobjektívny pretože prakticky nedáva priestor serióznym nezávislým svetským historikom – v drvivej väčšine sa ku problematike vyjadrujú len samotní ľudia z vnútra cirkvi.
Starý známy argument obhajoby Katolíckej cirkvi je to, že väčšina čarodejníckych procesov bolo so strany inkvizície patriacej pod svetských panovníkov, teda my-cirkev s tým nemáme nič spoločné. Takýto populárny argument predstaviteľov cirkvi je ale klamstvo a vytŕhanie z kontextu, je to úmyselná zavádzanie verejnosti. Pravda je taká, že v minulosti bol pápež najvyšší panovník a jemu boli podriadení všetci svetskí panovníci. Mnohí pápeži vydávali buly záväzné pre panovníkov, ktoré im nariaďovali robiť čarodejnícke procesy. Takže aj za zločiny inkvizície patriacej pod panovníkov, má 100%-nú zodpovednosť cirkev – panovník nerobil nič iné len poslúchal pápeža. A aj túto svetskú inkvizíciu koordinoval miestny biskup.

Krížové výpravy na Slovanov a Pobalťanov

Treba si uvedomiť, že podľa súčasných historikov sa pojem „krížové výpravy“ nespája len výlučne s dobýjaním tzv. svätej zeme (čo je súčasné územie Palestíny a Izraela), ale ide aj o násilný, krvavý vojenský proces pokresťančovania ešte nepokresťančeného obyvateľstva vo viacero oblastiach Európy (medzi nimi boli napr. aj Slovania a Pobalťania). Mnohí cirkevne orientovaní historici obhajujú cirkev, že pri krížových výpravách nebola len náboženská ale tiež politická motivácia panovníkov – takouto argumentáciou chcú niektorí historici oddeliť cirkevné veci od vecí politických. Pravda je ale taká, že cirkevne orientovaní historici klamú – všetky krížové výpravy boli organizované priamo pápežom teda Katolíckou cirkvou. Panovníci nerobili nič iné iba poslúchali pápeža, pretože pápež bol vtedy hierarchicky najvyšším panovníkom.
So serióznych historických prameňov vieme, že keď sa pápež v 11. alebo 12. storočí dozvedel že ešte nejaká časť Európy nie je pokresťančená, niektorým lokálnym panovníkom prikázal aby zorganizovali krížovú výpravu – to jest vojakov pripravených vraždiť ľudí, ktorí sa odmietnu dať pokrstiť. Špecifická udalosť nastala pri prvej krížovej výprave zorganizovanej na súčasné územie Palestíny: križiaci zo západnej Európy postupovali na východ aj cez Slovanské územia. Boli nehorázne šokovaní z toho, ako je možné, že Slovania ešte nie sú kresťanmi. Preto sa ich postupovanie do Palestíny zastavilo a začali vyvražďovať Slovanov len za to, že sa odmietli dať pokrstiť.
Kedy sa bude Svätá Cirkev Katolícka Neomylná zodpovedať, za tieto hrozné zločiny?

Katolícka cirkev je plne zodpovedná za súčasnú migračnú krízu kvôli „karmickému zákonu“ Krížových výprav na moslimov na súčasné územia Sýrie a Palestíny?

Prejavila sa karma Európy po cca jednom tisícročí? Niekto môže povedať, že je to už príliš dávna história. Avšak z pohľadu pôvodných kmeňových Juhoamerických šamanov je 1000 rokov ako jeden deň. (Šamani sa zaoberajú aj vecami ako bude naša planéte vyzerať o 10000 rokov).
Seriózne historické fakty hovoria o to, že križiaci vyvraždili na území súčasnej Palestíny možno aj polovicu celkového obyvateľstva. Krutosť križiakov bola neuveriteľná.
Kedy sa bude Svätá Cirkev Katolícka Neomylná zodpovedať, za tieto hrozné zločiny? Čo môžeme urobiť preto my aby sme urobili zadosťučenenie za zločiny Katolíckej cirkvi? Odpoveď je jednoduchá: Musíme urobiť všetko preto, aby smed postavili Katolícku cirkev mimo zákona. Ak sa nám podarí zlikvidovať Katolícku cirkev, potom sa migrácia úplne zastaví
Prvá križiacka výprava1095 na rozkaz pápeža Urbana II.
V Semline (Maďarsko) zabitých tisícky (24/6/1096), Wieselburg (Maďarsko) :ďalšie tisíce (12/.6./1096) 9./9./ 1096 až 12.9. 1096. za 4 niNikaia,Xerigordon (v tom čase turecké –veľa tisíc zabitých. Až po pápeža Jana (1098) celkovo 40 hlavných miest a 200 hradov dobytých. Počty vyvraždených neznáme. 3/6./1098 potom dobytá Antiochia (vtedy turecká) správy o zabitých sa líšia od 10,000 do 60,000- .Neskôr 28./6./1098 100,000 Turkov( vrátane žien a detí) V tomto prípade Kresťaniainak neublížili ženám, ktoré našli v nepriateľských stanoch, iba prebodli im bruchá svojimi kopiami“(citát: podľa kresťanského kronikára Fulchera z Chartres) . V Maraatan-numan 11./12./1098 tisícky zabitých.. V dôsledku nasledujúceho hladu „ už zapáchajúce mŕtvoly nepriateľa boli požierané kresťanmi“ ako napísal kronikár Albert Aquensis.
Jeruzalém bol dobytý 5./7./1099. Viac než 60,000 obetí (židov, moslimov –mužov, žien a detí) Podľa slov očitého svedka:: „Pred Šalamúnovým chrámom bol taký masaker, ženaši ľudia sa brodili v krvi nepriateľov až po členky“a potom naši ľudia „šťastní a s výkrikmi radosti kráčali k hrobu SPASITEĽA, aby si ho uctili a vzdali mu vďaku“. Arcibiskup z Tyru, ktorý bol očitým svedkom napísal: „Nebolo možné sa ani pozerať na obrovský počet zabitých bez hrôzy; všade ležali kusy ľudských tiel, a celá zem bola pokrytá krvou zabitých., nehovoriac o množstve bezhlavých tiel a množstva zohavených ľudských údov pohádzaných na všetkých miestach, čo vzbudzovalo hrôzu divákov. Ešte hroznejšie bolo pozerať na samotných víťazov, z ktorých odkvapkávala krv od hlavy až po päty – strašný pohľad pre každého. Bolo hlásené, že vo vnútri chrámu zahynulo asi 10,000 obetí.
Kresťanský kronikár Eckerhard z Aury zaznamenal, že dokonca v lete čo nasledovalo v celej Palestíne bol skazený vzduch od zápachu rozkladajúcich sa tiel.
Jeden milión obetí na životoch v prvej križiackej výprave.Bitka u Askalonu (12./ 8./ 1099) 200,000 „ pohanov“ zabitých v mene Našeho Pána Ježiša Krista“

Záverom

Situácia v politike je veľmi smutná. Jeden politik sa pred druhým predbieha ako sa čo najviac vopchať do zadku cirkvi, jeden politik sa pred druhým predbieha kto je väčší kresťan. Ani jedna politická strana nie je ochotná čo i len trošku obmedziť vplyv cirkvi, ani jedna politická strana nie je za to, aby sa na školách učila pravda o dejinách cirkvi. Finančná odluka cirkvi od štátu je medvedia služba, pretože v praxi by cirkev získala ešte viac peňazí ako doteraz a mala by ešte väčšiu moc.
             Ľudia sú veľmi oklamaní a žijú vo veľkej nevedomosti. Zabudli sme na vlastnú históriu. Národ, ktorý si nepamätá na svoju históriu si ju musí ešte raz zopakovať. Je to veľmi smutné. Katolícka cirkev má dejiny plné zločinov. Ale zlo je silnejšie ako dobro – zlo ťahá za dlhší koniec: katolíckej cirkvi sa podarilo mnohé historické fakty ututlať. Cirkev je nástroj temných síl, ktoré dokážu manipulovať mysľou ľudí, tak aby sme zabudli na mnohé historické fakty v dejinách Cirkvi.
             Ľudia sú veľmi oklamaní: neustále je spoločnosť bombardovaná len pozitívnymi informáciami o Katolíckej cirkvi, neustále sa hovorí a zvýrazňuje len o tom 1% pozitívneho čo cirkev priniesla, ale ostatných 99% negatívnych informácii sa zatajuje. Rôzne katolícke evanjelizačné sekty a spoločenstvá sa veľmi usilovne snažia ľudí prehovoriť na svoju vieru, neustále hovoria aká je úžasná cirkev a viera v cirkvi ale pravdu o cirkvi a histórii nikdy nepovedia, aké zločiny má cirkev za sebou. Prežívame obrovskú krízu a úpadok spoločnosti. Ako ochranu pred migračnou krízou a islamizáciou Európy vzývame Katolícku cirkev: v alternatívnych médiach je veľmi populárna výzva, aby sme sa údajne „vrátili ku kresťanským koreňom“: sme v nevedomosti - vzývame na pomoc zlo – nepamätáme si na vlastnú históriu, ktorej cirkev bola súčasťou.