Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Prečo sa kresťanstvo tak úspešne šírilo? Prelievanie krvi

Významný rannokresťanský teológ Tertulián povedal slávnu a veľmi známu vetu:„Krv mučeníkov je semenom nových kresťanov“.
Zo šamanského hľadiska, čím viac získajú dravčie démonické bytosti preliatej krvi od ľudí, tým majú väčšiu moc a tým lepšie dokážu ľudí manipulovať aby prijali kresťanskú vieru.
Čo je to za zvrátenú vieru, kde je prelievanie krvi považované za niečo pozitívne? Veď krv milujú len démonické bytosti, hovoria šamani.
A takto sa vlastne celý čas čírilo kresťanstvo. Najprv boli prenasledovaní kresťania a pretieklo veľa krvi, potom keď sa štátna moc stala kresťanskou, zasa ona prelievala krv na tých, čo boli neochotní konvertovať. Pre dravčie bytosti je úplne jedno akým spôsobom sa prelieva krv, či niekto masakruje kresťanov alebo kresťania masakrujú iných – pre dravčie bytosti je dôležité len jedno – aby sa preliavala krv a to akýmkoľvek spôsobom.
          Zaujímavé, že že ajkrutovládca Stalin povedal niečo také, že je doslova smädný po krvi ľudí a že ho prelievanie krvi nejakým spôsobom uspokojuje (počul som to v nejakom dokumentárnom filme o Stalinovi). Za jeho vlády bol každý deň popravených presne stanovený počet ľudí, aby mal pravidelnú „potravu“ rovnomerne na každý deň
Viac o prelievaní krvi zo šamanského uhľa pohľadu píšem tu
Pozri viac v článku „Amazonskí šamani: Jahve je démon“