Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Náboženstvo vs pád socializmu: totálny mravný úpadok súčasnej spoločnosti

Čo sa týka súčasnej doby, tak ako najväčšia a najviac závažné nebezpečenstvo vnímam existenciu kresťanských spoločenstiev a kňazov, ktorí majú špeciálnu charizmu ľudí hypnoticky manipulovať.
Komunisti aj napriek tomu, že cirkev neprenasledovali ale podporovali (kňazov platili a nevyžadovali od nich ďalšiu prácu), predsa určili náboženstvu aspoň určitú hranicu, mantinely a obmedzenia: kresťanské spoločenstvá boli vtedy zakázané úplne a kňazi s obzvlášť veľkou schopnosťou manipulácie mali zákaz štátneho súhlasu na činnosť kňaza (to znamená, že daný kňaz nemohol verejne slúžiť omše, spovedať, atď. a musel by riadne zamestnaný v práci).

Socializmus sa stal jediným politickým systémom, ktorý bol aspoň trochu proti náboženstvu - tomuto extrémne nebezpečnému jedu.Vesmír socializmus požehnal a stal sa z neho jediný ako tak fungujúci politický systém. Porovnajme si to so súčasným politickým systémom, v ktorom nefunguje takmer nič: bezodná korupcia, extrémne rozdiely medzi bohatými a chudobnými, nezodpovednosť politikov.
Vesmír nemôže požehnať túto spoločnosť, ktorá toleruje a ktorej neprekáža táto obrovská náboženská zvrátenosť kresťanských spoločenstiev (siekt) a manipulujúcich kňazov. Preto v tejto spoločnosti nič nefunguje.
Ľudia neustále nadávajú na politikov, pričom si ale neuvedomujú, že politici sú len následkom a nie príčinou úpadku spoločnosti. Skutočnou príčinou úpadku spoločnosti je prekliatie kvôli rozmáhajúcej sa rakoviny náboženstva.


Rusko, Pravoslávna cirkev a Islam
Pád socializmu bol obrovskou tragédiou pre Ruskú federáciu a bývalé štáty ZSSR. V súčastnosti je Ruská federácia v naprostom rozklade a naprostom úpadku. Putin je veľmi silným podporovateľom Pravoslávnej cirkvi, veľmi silne podporuje túto náboženské zvrátenosť. V Rusku sa čím ďalej tým viac rozmáha psychopatické a veľmi nebezpečné náboženstvu islam podporované Putinom. Pozrite sa na toto video: Moskva nie je sekulárnou ale islamskou krajinou https://www.youtube.com/watch?v=xfKq57aBqac Milióny moslimov sa modlí na uliciach Moskvy. Neskutočný úpadok Ruska. To všetko kvôli pádu socializmu, kvôli tejto obrovskej tragédii.
Viacero národov Ruskej federácie sú čisto moslimské (napr. Čečenci či Tatári).
Aj bývalé štáty ZSSR ako napr. Uzbekistan sú čisto moslimské národy a kým tam bol socializmus, tak aspoň trochu bola zvrátenosť islamu potláčaná. Teraz vôbec: je to ovocie totálneho úpadku.

Ako poraziť náboženstvo? Silou alebo osvetou?
V súvislosti s touto témou je rozumné sa zamyslieť, že ako poraziť náboženstvo. Poraziť náboženstvo je základom - bez toho nemôžeme zastaviť úpadok spoločnosti.
Poraziť náboženstvo silou? To by nebolo rozumné, lebo čím viac by bola cirkev politickým systémom prenasledovaná, tým by bola silnejšia a tým viac by temné sily dali cirkvi energie.
Najsilnejší spôsob ako poraziť cirkev je robiť intenzívnu osvetu, informovať ľudí a vyslobodzovať ich z nevedomosti. To si ale vyžaduje aj aktívnych, neľahostajných, obetavých dobrovoľníkov, ktorí sú ochotní obetovať svoje osobné pohodlie a venovať svoju drahocennú energiu na záchranu spoločnosti.

Dôležitá poznámka: hoci to z článku mohlo tak vyznieť, že som silným zástancom komunizmu, nie je to pravda. Nie som zástancom ani odporcom kapitalizmu ani socializmu: každý politický systém je dobrý, ak sa po všetkých stránkach riadi šamanskou filozofiou