Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Výzva pre trollov a ľudí veriacich na Kremeľskú propagandu

Cieľom Kremeľskej propagandy je človeka psychicky paralyzovať, človeka a psychicky zničiť. Plniť človeka strachom a fiktívnym nepriateľom. Poštvávať ľudí proti sebe len kvôli odlišnému názoru.
Cieľom tohto článku je takýmto ľuďom úprimne pomôcť.
Chápem, že človek môže byť veľmi zaslepený propagandou a môže ju považovať za pravdu. Navzdory tomu by si ale aj takto zaslepený človek mal byť schopný uvedomiť, že Kremeľská propaganda psychicky na neho dobre nevplýva.
Podľa učenia juhoamerického šamanizmu sa strachy a negatívne myšlienky zhmotnia do osudu, do nenáhodných náhod, človek v živote nebude mať šťastie a bude neúspešný.
 
Uvedomil som si že základ Kremeľskej propagandy je pôsobiť na ľudské emócie. Dráždiť v ľuďoch ich emócie. Vyvolávať a dráždiť v ľuďoch vášne nech v spravodlivom hneve idú robiť diskutérskych bojovníkov trollov. Takto cez emócie sa ľudia znovu a znovu nechávajú oklamať a neuvedomia si, že ich ťahajú za nos. Ak je človek vydráždený emóciami a vášňami stráca slobodnú vôľu. Emócie a vášne ho úplne ovládajú.
 
Ako riešenie by som ľuďom veriacim na Kremeľskú propagandu navrhoval nasledovné:
- dať si predsavzatie: prestať sledovať dezinformačné média a zrušiť odbery na ich články na sociálnych sietiach
- dať si predsavzatie: prestať trollovať a zapájať sa do diskusii
- dobré riešene je si prípadne aj úplne zrušiť účet na Facebooku, aby človek nebol dráždený vášňami ideológie
 
Jedna vec je to aby človek mal silu vôbec si dať predsavzatie. Druhá vec je aby mal človek silu toto predsavzatie dodržať. Dodržať to nie je také jednoduché, pretože dezinformačné weby sú ako droga. Je to závislosť. Človek stráca slobodnú vôľu. Je dobré aby človek, ktorý si dá toto predsavzatie tento životný cieľ oznámil a dal vedieť aj svojím najbližším rodinným príslušníkom a najbližším priateľom, nech ho psychicky povzbudzujú a kontrolujú v dodržiavaní tohto predsavzatia.
 
Ľuďom, ktorí sa stali obete propagandy odporúčam nasledovné otázky a v tichu a samote nad nimi meditovali:
Naozaj slobodne verím na propagandu a nechám sa uniesť vášňami, alebo ma niečo ovláda? Skutočne toto moje Ja naozaj chce?