Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Politické strany 2020, liberáli vs konzervatívci. Ekologizmus

00:00 O čom bude toto video? O politike a politických stranách. Liberalizmus vs konzervativizmus. Téma ekológie
01:48 PS Spolu vs Erik Baláž a ekologickí aktivisti. Bývalý extrémista-pankáč. Pankáči sú typickí extrémne radikálnym ekologických aktivizmom. Bezzásahovosť v národných parkoch. Už aj Nemci prišli, že to nefunguje. Ekologickí aktivisti kritizujú sami čo spôsobili: najprv si vypestovali lykožrúta, a potom kritizujú lesníkov, že pília odumreté stromy.
Poznámka na okraj: najprv tvrdili ekologické aktivisti, že príroda si s lykožrútom poradí, neskôr keď sa ukázalo, že si neporadí, tak zmenili rétoriku a začali tvrdiť, že aj spustošená príroda lykožrútom je vlastne „krásna“.
Je veľmi smutné, že sa široká verejnosť nezaujíma o tému ekológia lesa – záujem o túto tému je veľmi nízky. Verejnosť je k tejto téme ľahostajná. Preto sa potom dostanú k slovu pseudo-ochranárske sekty ako Erik Baláž a spol. Na Slovensku by ste nenašli ani 5 ľudí s lesníckym vzdelaním ktorí by súhlasili s formou „ochrany prírody“ ako si to predstavuje Erik Baláž a spol – jedná sa o extrémistické teórie.
07:51 Keď ekologický zelený aktivizmus a zelené politika urobí viac škody ako úžitku. V Nemecku odstavenie jadrových elektrárni dopadlo tragicky. Nemci jadrové elektrárne nahradili elektrárňami na uhlie, čím sa Nemecko stalo najväčším znečisťovateľom a producentom skleníkových plynov v Európe. Jadrové elektrárne neprodukujú CO2. Ekologická aktivizmus neustále bojuje PROTI niečomu, ale nemajú žiadnu alternatívu.
Mladí Zelení z ČR – sami sa nerozumejú za čo a proti čomu bojujú. Ide o mladých ľudí, ktorí žijú s peňazí rodičov. Nie sú živiteľmi rodiny. Neuvedomujú si, že nielen ekologická ale aj ekonomické stránka je dosť dôležitá.
Technicky nie je možné
11:51 jadrová fúzia = 100% ekologická a 100% bezpečná, nevyčerpateľná forma jadrovej energie. O tomto fantastickom riešení však politici nehovoria. Štátom by sa veľmi oplatilo sa na vývoj a výstavbu takéhoto projektu oplatilo zadĺžiť v miliardách EUR, pretože dlh by bol veľmi rýchlo splatený
15:43 vtipná diskusia medzi rakúskymi politikmi a Babišom. Vtip falošnej ekologistickej ideológie. Rakúski politici zazlievali ČR jadrovú energiu. Babiš ich uzemnil tým, že samotní Rakúšania si vo veľkom množstve kupujú energie z jadrových elektrárni.
19:46 PS Spolu vs Erik Baláž. To že ho dali na 3. miesto v kandidátke ma negatívne zaskočilo. Prečo tam nemohol byť niekto iný?
Michal Treba: fantastický človek, s výbornou karmou, ktorý mnoho ľuďom pomohol
25:58 Istanbulský dohovor. Progresívne Slovensko vs liberalizmus. Istanbulský dohovor. Najúspešnejší hoax v dejinách Slovenska. Registrované partnerstvá by v praxi využívali viac heterosexuálne páry – je chybou že sa spájajú výlučne len z homosexuálmi. Katolícka cirkev a dezinformačné média, tieto dve ideológie sa vzájomne povzbudzujú v nenávisti voči sexuálnym menšinám.
32:31 liberálne témy: transsexualizmus. SR a ČR sú jedni z mála krajín na svete ktoré neumožňujú zmeniť pohlavie na občianskom preukaze, čím je výrazne strpčovaný živom transsexuálnym ľuďom. Štát by po správnosti mal pomáhať znevýhodneným skupinám obyvateľstva, bez ohľadu na to, či ide o telesne postihnutého človeka alebo transsexuála. Zaujímavá logika: Keď pomáhajú politici vozičkárom/telesne postihnutým, vtedy s tým nemá nikto problém, nikto sa nesťažuje. Ale ak by sa politici rozhodli pomôcť transexuálom, to by bol obrovský výbuch v dezinformačných médiach a šírili by sa hoaxy, ako chcú politici robiť z ľudí transsexuálov.
37:27 Istanbulský dohovor. Podrobne rozobrané dejiny, postupnosť v dejinách ako sa tento hoax postupne presadzoval v spoločnosti. Hoax bol legitimizovaný najprv zo strany KBS, presadil ho už dnes odvolaný generálny sekretár Kotlebovec kňaz Anton Ziolkovský
44:33 Kiska a Matovič. Záhadná zmena názoru týchto dvoch pánov na tému registrované partnerstvá. Extrémne tvrdý bo politických strán o konzervatívneho voliča. Kiska má v strane náboženskú fanatičku Remišovú. Matovič má najbližšieho spolupracovníka náboženského fanatika poslanca Eduarda Hegera. Zaujímavé, že Kiska a Matovič nezvolili zlatú strednú cestu: „voľná ruka“ v hlasovaní o tejto téme
48:05 strana SaS. Budem voliť. Negatívna stránka Sulíka je nekritický postoj k Rusku a ku Kotlebovi. Nezabúdajme!!!: Konflikt na Ukrajine začal / velil mu vysoký dôstojník Ruskej tajnej služby Igor Girkin Strelkov. Separatisti sú priamo podriadení Kremľu.
55:44 O Kiskovej strane Za ľudí. Veľa ľudí kvôli jeho podnikaniu skončilo na ulici. Kiska menší Bašternák. Keď niekto kradne v malo, potom bude kradnúť aj vo veľkom keď bude pri korite. Od Kiskovych ministrom predpokladám korupčné škandály. Kiskova manželka mamonárka. Vzhľadom k tomu, že je Kiska zaťažení aférami, je ľahko vydierateľný napríklad stranou Smer. Kiska: menšia zlo od Smeru. Mám problém aj s Kiskovým vonkajším vzhľadom – najmenej sympatický politik, slizúň. Niekedy sa vnútorné vlastnosti prejavujú aj navonok. Netransparentné prezidentovanie Kisku: na tlačovkách médiám neodpovedal, s médiami nerobil žiadne rozhovory. Chcel sa tak zrejme vyhnúť nepríjemným otázkam. Minimálny kontakt s verejnosťou.
1:04:35 mierne odbočenie od hlavnej témy: prezidentka Čaputova. Súkromné informácie o nej. Jej pracovný výkon je oslabený súkromnými problémami.
1:08:00 Kiska a jeho strana. Trubana by som si vedel predstaviť ako premiéra. Kiska: ako funguje Dobrý Anjel? Ako je pravda? Kiska nerobí žiadnu charitatívnu činnosť.
Strana OLANO – náboženský fanatici Vašečka a Heger.
Strana KDH: nebezpečná strana plná zúrivých náboženských fanatikov. Táto strana nie je len o Hlinovi!!! Veľmi oceňujem Hlinovu aktivitu v Slovenskej Ľupči, kde sa postavil proti Kotlebovcom - nestotožňujem sa s kritikmi Hlinu, že jeho aktivita v Slovenskej Ľupči boli „komédie“. Na to aby sa zlo presadilo, stačí aby dobrí ľudia neurobili nič. https://www.mojevideo.sk/video/313e2/kotlebovci_vraj_urobili_oslavy_nacistickym_zlocinom.html
1:15:27 Boris Kollár Sme rodina. Najväčší úchylák má najviac rečí o tradičnej rodine. Po afére croissanty Kollár veľmi zatrpkol proti strane PS. Neprimerané útoky na adresu budúcich kolegov a prezidentku. Zdieľanie hoaxov a štvavej nenávistnej dezinformačnej propagandy. Účasť
1:24:53 Popularitu tejto strane vybudovali z veľkej časti aj média. Keď sa zlo nepomenuje pravým menom, potom to môže mať opačný efekt. Ide o politickú stranu plnú bláznov. Ich voliči si neuvedomujú, že odovzdávajú moc bláznom. LSNS je odpadkový kôš. Ich voličom nedocvakne čo by nastalo ak by sa títo blázni dostali reálne k moci. Bolo by rozpustenie strany riešenie? Preferencie mu aktuálne pribúdajú od ľudí, ktorí ho poznajú s televízie – ľudia, ktorí sledujú internet tam je to na stabilných úrovniach. Sú situácie kedy má Kollár či Danko vulgárnejšie vyjadrovanie ako Kotleba.
Harabin.

Ilustračná foto
https://inkiwspominki.blogspot.com/2016/08/grodziska-i-kurhany-czyli-podlasie.html?m=1&fbclid=IwAR0dhyQg-QXS1FQA2PC8xLMpBIYgcsagXpcncChqZPnTXPRTyeRwsbCja80