Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

O aktuálnej politickej situácii z pohľadu filozofie. Prognózy

00:00 o čom bude toto video. O aktuálnej politickej situácii a to aj z pohľadu filozofie a spirituality. Prognózy. O šamanských rituáloch a meditáciách o téme politika – o tom ako tieto rituály fungovali.
Stal sa zázrak. Stalo sa niečo čo by sme považovali pred tým za nemožné. 100 káuz a korupčných afér média Budajovi cenzurovali a bojkotovali to zverejniť. V poradí stoprvú kauzu sa však média rozhodli zverejniť, ktorá ani vôbec nebola najväčšia. Bez podpory šamanských rituálov by to možno nebolo. Naprek extrémne silnej snahe veľkej časti darebných novinárov sa kauzu nepodarilo ututlať.
Zlým novinárom sa vrátila karma a ocitli sa v ponižujúcej situácii za to že klamali o Budajovi. Nielenže ich chránenec Budaj musel odstúpiť ako minister ale kvôli nemu padla celá vláda. Ich zlomyseľná snaha v podpore korupcie bola márna.
Oszkár Világi vplyvný oligarcha, ktorí si kúpil viacero novinárov a zakázal im zverejniť korupčné kauzy Budaja?
Úradnícka vláda je lepšia ako vláda plná kresťanských fundamentalistov – každý druhý minister kresťanský fundamentalista – a práve táto vláda padla najviac ponižujúcim spôsobom v dejinách SR.
12:00 z Hegera som za posledné 4 mesiace cítil veľmi zlé energie. Kresťanský fundamentalista Heger bol odvolaný z dôvodu korupčného škandálu, čo je mimoriadne ponižujúce. Heger bude mať veľký problém s predvolebnou kampaňou – mal by chodiť kanálami – je veľmi ponižujúce sa ukázať na verejnosti pred ľuďmi po tom ako bol takto ponižujúco zosadený z trónu.
V niektorých oblastiach bola Hegerova politika absolútne nekresťanská, absolútne proti ľuďom. Ignoroval všetky sťažnosti na Budaja.
Novinári z Bratislavy sú odtrhnutí od reality a nechápu regióny – Budajova polarizácia spoločnosti a ničenie prírody bude mať silný vplyv na volebné výsledky.
Eduard Heger sa ocitol v extrémne ponižujúcej situácii – do svojej strany Demokrati prijal Budaja – človeka, ktorý mu najviac uškodil a zosadil ho z trónu kvôli svojej korupčnej afére.
24:00 Hegerovi ľudia Stančík, Čekovský, Šeliga, Kiča. Odpad politiky
Súčasná situácia má mnohé spojitosti s obdobím druhej svetovej vojny. Vojna na Ukrajine. Novodobí židia LGBT.
Parlament je psychiatria – radikálne obmedzenie a regulovanie sexuálnej výchovy – návrh kresťanského fundamentalistu Vašečku – v praxi by to mohlo znamenať, že na polovici školách vy sa sexuálna výchova nevyučovala – stane sa Slovensko klérofašistický štát? Richard Vašečka vie veľmi dobre manipulovať čo do komunikácie PR. Útoky na sexuálnu výchovu v parlamente. Považujem za extrémne čudné a iracionálne, že to má tak silnú podporu aj u sekulárnych poslancov.
Kresťanské cirkevné rituály sú silná a účinná čierna mágia, ktorá pomáha manipulovať a hacknúť myseľ aj sekulárnym poslancom, ktorí hlasujú za takého bláznovstvá. Vašečkovi korupcia nevadí, zato mu vadí sexuálna výchova – zvláštne dvojaké metre kresťanského fundamentalistu.
44:44 cirkev / psychológia vs psychológia vonkajšieho nepriateľa
Problém strany PS – extrémne ľavicové témy – napríklad feminizmus. Prognóza: na Slovensku nastane podobne šialená situácia ako v USA – extrémne rozdelenie spoločnosti na politickú extrémnu ľavicu a pravicu – kultúrno etické vojny.
Význam slova politická ľavica.
56:30 O strane Sme rodina. Korupcia vs národné parky.
Vážny problém – Saska nie je protikorupčná strana – v niektorých parametroch korupcie predbehli stranu Smer – téma reforma národných parkov. SaS a OĽANO sľúbili voličom protikorupčnú politiku a nakoniec mali tak vážnu korupčnú aféru, ktorá sa nepodarilo ani Smeru.
Novinári spôsobili agóniu, hnev a rozdelenie spoločnosti kvôli tomu, že túto politickú mŕtvolu umelo držali pri živote cenzurovaním škandálov a korupcie.
Situácia je zložitá – čo sa týka politických strán neexistuje menšie zlo
01:12:55 Remišová – zakomplexovaná osoba a kresťanská fundamentalistka.
Veľmi zaujímavý psychologický a sociologický fenomén - v niektorých toxickým ľavicovo extrémistických napríklad feministických témach nájde zhodu aj kresťanskí fundamentalisti ako extrémna pravica. Vymenovanie príkladov. V českých médiach som čítal tiež niečo podobné, že pomoc Ukrajine najviac ohrozujú extrémne pravicoví a extrémne ľavicoví kongresmani.
O extrémnom feministickom hnutí – o návrhu exministerky Kolíkovej – kontroverzná definícia znásilnenia.
01:26:00 o téme zlé nálady a frustrácie v celej spoločnosti na Slovensku.
O zákone Sme rodina v prospech developerov
O konkrétnych výsledkoch šampanských rituálov.
Ilustračná fotka: R.M.R.