Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Prečo polícia uväznila šéfa tajnej služby? Čo je za tým? (Vladimír Pčolinský)

00:00 úvod
02:07 prečo zatkla polícia šéfa tajnej služby Vladimíra Pčolinského? Kde urobil Boris Kollár chybu? Kollár urobil kroky, ktoré mu vytvorili obrovskú karmickú záťaž a teraz sa mu to zosypáva na hlavu. Kollár sa postavil na stranu zla v súvislosti s odvolaním Mareka Krajčího. Veľmi ťažká havária nehoda Borisa Kollára na aute bola na 100% dielom čiernych mágov. Vízia jedného dievčaťa v stave astrálneho cestovania o tom, prečo sa na Kollára lepí smola: spoločne s Matovičom si objednali nesprávnych mágov na to aby si posilnili moc, a teraz sa to obracia proti nim. Vesmír sa nám nám cez utrpenie snaží povedať, ale my to ignorujeme – toto je problém Kollára.
https://www.aktuality.sk/clanok/873299/prokurator-podal-na-sud-navrh-na-vazobne-stihanie-riaditela-sis/
16:09 kým ja si pod pojmom Boh predstavím svetlo a zdroj Bytia, naopak kresťan si pod pojmom Boh predstaví mŕtve telo na kríži čo je symbol nešťastia a prekliatia. ………..
Ja ako znalec kresťanských siekt som v prechádzajúcom videu správne povedal/predpovedal, prečo Marek Krajčí nechcel odstúpiť dobrovoľne napriek obrovským tlakom. Krajčí neskôr moje slová sám potvrdil, že najväčší vplyv mali na neho členovia kresťanských siekt, ktorí sa za neho modlili a psychicky ho podporovali. Pre kresťanské sekty a kresťanských fundamentalistov je to obrovskú prehra a poníženie a prehra, že ich "Boží"minister odstúpil kvôli totálnemu zlyhaniu. Pre Krajčího je to tiež extrémne ponižujúce, že ako veľký "hrdina"-vodca sekty bol vystavený takémuto poníženiu. https://www.youtube.com/watch?v=oRuF-W_8V10
https://www.youtube.com/watch?v=n3_zf7K3zPo
18:47 ako vnímam politikov energeticky? Za Sulíkom vidím pozitívne sily svetla, za Matovičom a Kollárom temnotu. Matovičovi sa dá paradoxne ľahšie pomôcť ako Kollárovi. Matovič v jadre dobrý človek, ale ovládajú je negatívne energetické programy. Meditačné techniky: ako pomôcť Matovičovi špeciálnymi meditačnými technikami. Matovič nekoná slobodne. Aj ja keď som bol ešte kresťan bol som podobne zakomplexovaný so zlou povahou ako Matovič – keď som sa oslobodil od kresťanstva, moja osobnosť sa radikálne zlepšila. Meditačné techniky energetického čistenia by veľmi pomohli aj Matovičovi aby sa stal slobodnou bytosťou.
22:25 sexuálne škandály Borisa Kollára. Veľký homofób je bisexuál. Homofóbia a homosexualita majú k sebe blízko.
24:18 možné riešenia vládnej krízy. Nestranícky premiér, ktorý bude rozhádzaných politikov spájať. Vzbura polovice Matovičovych poslancov, ktorí budú hlasovať nezávislo od vôle Matoviča. Ak by psychologicky mohol riešiť situáciu Sulík.
26:20 Matovičova strana by sa po skončení volebného obdobia nedostala ani do parlamentu ale 3% kresťanských siekt túto stranu podržia
28:55 praktizujúci kresťan nie je slobodná bytosť, je to zúbožený a zotročený človek, ktorý beží na programoch náboženstva. Egregor náboženstva preprogramuje myseľ človeka ako ma myslieť a cítiť. Kresťan, má v sebe nainštalovaný škodlivý softvér.
32:44 ľudia s neuvedomia že nenávisťou proti politikom idú sami proti sebe, posielajú mu negatívnu energiu a robia na ňom čiernu mágiu. Prejaví sa to tak, že v Matovič potom robí úplne sprostosti. Kresťanské modlitby sú tiež čierna mágia na politikoch.
34:17 teologická úvaha: protestanti tvrdia, že my sa len Bibliou riadime. Nikde v Biblii nie je napísané, že sa treba modliť ku Kristovi a nikto v Biblii sa nespomína, že by sa ku Kristovi modlil. Biblia je najviac protikresťanská kniha.
37:53 je desivé, že sa stal ministrom zdravotníctva Krajčí, ktorý je ochotný z každého druhého človeka vyháňať Satana – svedectvá ľudí. Krajčí má známe video, kde hovorí že vyháňal Satana z človeka, ktorý sa venoval joge. Faktom je že všetci konzervatívni kresťania a takmer všetci katolícki kňazi majú presvedčenie, že ezoterika je „satanizmus“. Na jednej strane kresťania kritizujú Islamský štát (vahábistov) prečo zabíjajú jezídov (jezídi sú ľudia z ezoterickým presvedčením – jedná sa o pozostatok gnostikov). Kresťania majú na rukách viac krvi ako moslimovia – kým v moslimskom zvete gnostici-jezíci prežili dodnes, v Európe gnostikov-bogomilov vyhladili úplne. Kresťania nech sa nepovyšujú nad moslimov čo sa týka tolerancie a mierumilovnosti. 80 ročná vojna medzi katolíkmi a protestantami. Katolíci a protestanti 500 rokov dozadu neboli tolerantní ani sami k sebe, niečo ešte aby boli tolerantní ku gnostikom-bogomilom-ezoterikom – tým považovali za „satanistov“, tých vyhladili genocídou úplne. V moslimskom svete sa deje presne to isté ako to čo sa dialo 500 rokov dozadu v Európe – vojna medzi umiernenou a radikálnou formou náboženstva. Aký je rozdiel medzi moslimom a kresťanom? Kým kresťan Vás ako človeka s ezoterickým presvedčením zabíja vo svojej myslí, moslim berie do ruky zbraň a zabíja Vás fyzicky – veľký rozdiel tam nie je. Prečo sú kresťania v politike extrémne nebezpeční? Ako môžu byť v parlamente ľudia s takto deštruktívnym a nenávistným myslením?
47:25 v minulosti bol za neoprávnené vlastnenie Biblie trest smrti. Prečo asi? Ľudia by sa cirkvi pýtali prečo nás nútite modliť sa k Ježišovi, keď v Biblii sa nikde modlitba ku Kristovi nespomína?