Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Vážna korupčná aféra Eduarda Hegera. Vodcovi kresťanskej sekty vybavil veľkú štátnu zákazku. Nové informácie. Čo dodnes medializované ešte nebolo. Heger vodu káže a víno pije

Vážna korupčná aféra Eduarda Hegera. Vodcovi kresťanskej sekty vybavil veľkú štátnu zákazku. Nové informácie. Čo dodnes medializované ešte nebolo. Heger vodu káže a víno pije
                     Nasledovný článok má vysokú hodnotu, pretože informácie medializované dodnes neboli. Zdroj informácii menovať nebudem, jedná sa ale o maximálne spoľahlivý zdroj.
Podľa už metalizovaných informácii firma Júliusa Slováka robila pre stranu OLANO služby ozvučenie catering v rámci predvolebnej kampene. Vodca kresťanskej sekty Július Slovák je tiež blízky priateľ Eduarda Hegera.
Náboženský vodca Július Slovák síce robí svoju náboženskú činnosť pod krídlami katolíckej cirkvi, ale aj pod krídlami katolíckej cirkvi existuje letničná, fanatická a manipulatívna odnož, ktorá sa čo do manipulácie nijak nelíši od sekty. Takto to vidím ja ako človek, ktorý sa dlhodobo zaoberá kresťanskými sektami a náboženským fundamentalizmom.
                     Eduard Heger a Roman Mikulec sa obhajovali, že firma Slováka v žiadnom prípade nedostala zákazku na základe vybavovania a známosti s Eduardom Hegerom. Tvrdili, že Roman Mikulec len na hraniciach s Ukrajinou stretol dobrovoľníkov okolo Slováka, dali sa do reči, situácia bola akútna, nebol čas na výberové konanie, tak dali zákazku napriamo Slovákovi, aby vyriešili migračnú krízu.
                     Čo už veľmi prekvapilo aj mňa a z čoho ma zdvihlo zo stoličky, mám vysoko spoľahlivé informácie, že bol to práve Eduard Heger ktorý priamo vybavoval zákazku pre Slováka. Smerom na Mikulca teda išiel príkaz od Hegera aby dostal vodca sekty Slovák zákazku. S takouto verziou sa zdelil sám Július Slovák so svojimi najbližšími spolupracovníkmi.
To ale znamená že náboženský vodca a politik Heger pred médiami klamal, keď povedal, že od sa v zákazke pre Slováka nijak neangažoval a o zákazke pre Slováka sa dozvedel z médii.
Hodnota zákazky pre Slováka bola 2,5 milióna.
                     Slovák sa tiež pred svojim bližšími spolupracovníkmi ľutoval, že od štátu dostáva tak málo peňazí, že nestačí ani vyplatiť dobrovoľníkov za ich činnosť. Obávam sa, že pravda bude skôr opak, môj názor je že Slovák si hromadil pre seba peniaze pre svoj vlastný prospech a manipulatívny náboženský vodca zneužíval svoje ovečky aby pre neho pracovali zadarmo.
Bolo by dobré ak by pri tomto trestnom čine Hegera a Slováka prehovorili svedkovia pre orgány čine v trestnom konaní, avšak zmanipulované ovečky ich sektárskym vodcom asi nebudú ochotné prehovoriť.
                     Ďalší problém vidím vo veľkej časti médii a mimovládnych organizácii, ktoré robia totálne zmanipulované spravodajstvo. Keby som Aktualitám, Denníku N, Denníku SME a nadácie Zastavme korupciu dal aj priame dôkazy o korupcii, určite by o tom mlčali a zverejnili to ďalej. Spriaznené média svojich spriaznených politikov nikdy nekritizujú. V súvislosti s Budajom som dôkazov zverejnil veľmi veľa. Média sa síce dohodli, že Matoviča za jeho psychopatické sklony kritizovať budú, avšak na druhej strane média sa dohodli aj na tom, že všetku korupciu strany OLANO budú cenzúrovať a budú aj naďalej živiť naratív o údajne protikorupčnosti tejto strany.
                     Záverom: Heger a Matovič sľubovali, že oni budú politiku robiť inak ako strana Smer. Sľub sa im ale nepodarilo dodržať. Rovnako ako strana Smer tak aj strana OĽANO dávala podozrivé predražené zákazky svojim kamošom. Nový minister Šutaj Eštok tiež tvrdil, že zákazka pre Slováka bola predražená.
Nehovoriac o tom, že ak sa korupčný škandál stane Eduardovi Hegerovi ako náboženskému vodcovi a konzervatívnemu kresťanovi katolíkovi, tak je to extrémne pohoršujúce. Od náboženských ľudí sa očakáva vyššia etika ako od sekulárnych ľudí. Prax ale ukazuje skôr opak. Všetci náboženskí fanatici vodu kážu a víno pijú.