Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Ani ľudia, ktorí sa hlásia k liberalizmu už nie sú to čo bývali. Za posledné cca dva roky došlo ku obrovským zmenám v tejto komunite smerom ku horšiemu

Žijeme v prudko a rýchlo meniacej sa spoločnosti. Kým v donedávna agresivita išla len zo strany čitateľov alternatívnych médii podporovaných z Ruska, dnes vidíme najviac agresívne prejavy práve zo strany mnohých voličov strany PS.
„Slovensko na nacistická a komunistická krajina“, píše istý diskutér z najviac extrémisticky ľavicovo zradikalizovanej sociálnej siete Reddit. Takúto krčmovú úroveň vyjadrovania má Slovenský občan, ktorý píše po anglicky. Najviac slovenské média ale aj politici umelo rozdeľujú spoločnosť na Slovensku a vedú ju ku agresivite a šialenstvu. Potom sa môžeme čudovať, prečo zahraničná tlač inšpirovaná takýmito frustrovanými dezolátmi ako tento v komentári píšu absurdné hoaxy o politickej situácii na Slovensku. …. Podobne bláznivých komentárov človek nájde mnoho na spomínanej sociálnej sieti.
Podobná situácia ako v USA je aj na Slovensku. Spoločnosť je rozdelená na extrémne zradikalizované dva názorové tábory, ktoré sa vzájomne obviňujú, že sú zlo. Extrémna pravica a extrémna ľavica.Umiernený novinár Ján Markoš z krajne ľavicového Denníka N, ktorý je najviac kritický ku vláde, sa snažil svojim článkom skrotiť najradikálnejšieho kolegu Martina Šimečku (otec predsedu strany PS)