Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Novinky zo sveta médii. Zrušenie relácie Na telo a ďalšie

Najsledovanejšia relácia na telo sa ruší z dôvodu, že TV Markíza obhajovala moderátorku Törökovú v zlomyseľnom šikanovaní a provokovaní ministra za to, že sa riadil pravidla "na prvom mieste zdravie a život človeka, až potom medveďa". Töröková šírila propagandu proti regulácii medveďov. V dôsledku toho začali reláciu vládni politici bojkotovať. Vyvrcholilo to až úplným zrušením relácie Na Telo.
         Je opovrhnutia hodné, že Michal Kovačič šíri ľahko vyvrátiteľné hoaxy.
Rovnako opovrhnutia hodné je že časť médii mu jeho vyjadrenia bez štipky kritiky zdieľa bez toho aby upozornili, že šíri hoax. Michal Kovačič chcel závažný spôsobom porušiť zákon o vysielaní a retransmisií, čím si zaslúži oprávnenú kritiku. Mať v relácii Michala Šimečku samotného bez oponenta je ilegálne a sankcionovaný je oprávnene.
Ďalej Kovačič zatajil, že hlavným dôvodom dôvodom rušenia jeho relácie je  Martina Töröková, nie majiteľ.
Podľa všetkého hoaxom je aj to, že  Töröková obdržala po konflikte s Tarabom vyhrážky.
         Obrovská vzbura v priamom prenose!! Michal Kovačič klame a je nahnevaný na nového českého majiteľa TV Markíza PPF Group, ktorý robí poriadky! Skutočná príčina skončenia relácie je redaktorka TV Markíza Martina Töröková a téma medvede. Pán Kovačič môže poďakovať Martine Törökovej, ktorá mu „zrušila“ reláciu. Viac informácii sa dozviete vo videu a článkoch s nasledovnými nadpismi:
    • Taraba poriadne naložil redaktorke Markízy Törökovej
    • Taraba sa obul do redaktorky Markízy. Chodia jej vyhrážky, televízia zareagovala 
    • Koalícia sa dohodla, že nebude odpovedať televízii Markíza. Môže za to nedávny konflikt ministra Tarabu s jej redaktorkou
         Dag Daniš reaguje na TVRDÝ verdikt Markízy pre moderátora Michala Kovačiča: STRATILI TRPEZLIVOSŤ!  https://www.youtube.com/watch?v=VzBFiS2OmmI
 
Kto je to Kostolného redaktor Martin Šimečka, ktorého Kostolný najviac podporuje? Som hlboko znepokojený nad tým ako novinár Martin Šimečka šíri nenávisť a prispieva na polarizáciu a rozdeľovanie spoločnosti. Šimečka by z prehľadom vyhral cenu najviac nenávistný článok za posledných 35 rokov. Jedná sa o článok s názvom „Nenávidia medvede aj umelcov z rovnakého dôvodu: lebo sú to slobodné bytosti“. Najsilnejšie a najhrubšie slová, ktoré použil Šimečka je veta v ktorej používa terminológiu nemeckých nacistov slovné spojenie „konečné riešenie“. Takéto extrémne slová sú tak hrubé, že je neprípustné ich použiť aj v prípade ak by sa jednalo o metaforu či hyperbolu. Medveďov prirovnáva k Židom, ktorých by si voliči koaličných strán priali vyhubiť na nulu. Vážený pán Šimečka vážte slová, pretože toto ste naozaj prestrelili.
 
Mimoriadne poburujúcim spôsobom sa vyjadril redaktor denníka Postoj Lukáš Krivošík na adresu kňaza Mariána Kuffu. Krivošík tvrdí, že schvaľuje to ako sa kňaz Kuffa vyjadruje na adresu LGBT ľudí. Pán Krivošík na naozaj schvaľujete tie agresívne krčmové hulvátske nenávistné vyjadrenia kňaza Kuffu, ktoré pripomínajú skôr nejakého človeka z blázninca? Áno žiaľ kňaz Kuffa sa úplne pomiatol. Dokonca som počul ako sa stažovali viacerí kresťanskí fundamentalisti, že Kuffa je už aj na nich prisilná káva a že poškodzuje dobré meno katolíckej cirkvi. Pán Krivošík je prívržencom ešte viac extrémistického smeru ako kresťanský fundamentalizmus. Na redaktora Krivošíka nemám slov.
 
Veľmi zaujímavý článok o tom ako je v Európe rozdelená spoločnosť na extrémnu pravicu a extrémnu ľavicu. Obe prúdy sú extrémisti. Neviem si predstaviť ešte lepšiu reklamu pre AfD ako zorganizovať takúto demonštráciu proti nim. Demonštrantov bolo 100-tisíc, takže určite demonštrantov zmobilizovali média. Veľmi podobná situácia je aj na Slovensku, kde tiež existujú extrémne ľavicové média. Špeciálne je toho veľa spoločného čo a deje na Slovensku a v Nemecku,
Nepokoje v Německu. Mohutný dav progresivistů se násilím snaží zabránit sjezdu AfD v Essenu https://echo24.cz/a/HvX8e/svet-zpravy-nepokoje-v-nemecku-mohutny-dav-progresivistu-nasilim-snazi-zabranit-konferenci-afd-essen
 

České média

Tak toto je priam až neuveriteľné, že české média sú ochotné zájsť až do takéhoto šialenstva a extrémov. Tak toto je už ale poriadne drsná psychiatria. Chlapík mudruje o tých najviac bláznivých konšpiráciách, hoaxov a dokonca zaobalene schvaľuje aj atentát na premiéra. Konšpirácie na asi takej úrovni, že vakcínami proti covidu vás Bill Gates začipuje. Svoje bláznivé blúznenie a psychotické interpretácie politického diania prezentuje ako fakty. Český Reflex zašiel ešte do väčších extrémov, karikatúra ktorá defacto oslavovala atentát. České média robia všetko preto, aby sa vzťahy medzi Slovákmi a Čechmi sa čo najviac zhoršili. Českí novinári si žijú vo svoje vlastnej bubline, sú úplne odtrhnutí od reality a sami si vytvárajú iné Slovensko ako v skutočnosti je. Snažia sa byť pápežskejší ako pápež a extrémistickejší ako extrémisti. Jedná sa o extrémnu ľavicu.
 
 
Český reflex vs nenávistné extrémistické články
 
Negatívne tendencie sa zo Slovenska prenášajú aj do Česka. Neschopnosť sa zmieriť s výsledkom volieb. Filip Turek mal druhý najviac hlasov. Agresívne a hulvátske vyjadrovanie nielen u slovenských ale aj u českých novinárov. Ani ja nejako Turka neobdivujem, avšak neprimerane agresívna reakcia extrémnej ľavice v Česku nie je v poriadku. Nálepkovať Turka ako neonacistu na základe 15 rokov starých FB statusov považujem tiež za hejt zo strany médii. Turek skôr robil čierny humor na tému neonacizmu akoby bol presvedčený neonacista - české média si to ale interpretujú po svojom. V každom prípade od Turka nemám veľké očakávania, že by priniesol nejaký pozitívny prínos do politiky - na strane druhej ani totálne démonizovanie nie je v poriadku.
KOMENTÁŘ: Neonacista, anebo debil? Kdo je nová politická hvězda Filip Turek Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/filip-turek-europoslanec-prisaha-motoriste-nacismus.A240616_170556_domaci_stud
 

Ani atentát na premiéra neinšpiroval českých novinárov informovať objektívnejšie. Práve naopak. Ako fungujú české média čo do komentovania politiky na Slovensku?

Českí novinári si najprv vyhľadajú tie najviac extrémne krajne ľavicové média na Slovensku ako napríklad Denník N. Z tých najviac extrémnych Slovenských médii si vyberú politické komentáre články toho najviac extrémistického novinára a inšpirujú sa týmto novinárom. Český novinár chce byť ale ešte viac pápežskejší ako pápež a ešte viac pritvrdí ako najviac extrémistický slovenský novinár. Následne sa českí novinári vzájomne inšpirujú a vzájomne hecujú v čo najväčšom extrémizme. Informácie si neoverujú. A výsledok? Výsledok je totálne fiasko. Českí novinári si vymysleli úplne iné Slovensko aké v skutočnosti je. Novinár Bohumil Pečinka a jemu podobní sú tak extrémne odtrhnutí od reality, sú takí extrémisti, že už aj v Denníku N by boli na smiech, považovali by ich za bláznov a odmietli by s nimi spolupracovať. Je až tragikomické, že v akej uzavretej bubline a vlastnom myšlienkovom svete si žijú českí novinári.
Keď človek číta české média má pocit akoby Slovensko bola banánovníková krajina alebo nejaká diktatúra ako v Bielorusku.
Faktom je ale to, že Česko má tiež veľké vnútorné politické problémy a nemyslím si, že situácia na Slovensku je horšia ako v Česku. Ja som veľký kritik slovenských novinárov, ale keď vidí človek českých novinárov, tak zrazu vidím, že Slovensko na tom nie je tak zle.
                        Len ako príklad, že v niektorých parametroch je slovenská politika na lepšej úrovni je to, že premiér Fiala má slúžiť občanom a nie písať a prezentovať knihu počas premiérskeho mandátu. Stovky hodín času na písanie knihy mal radšej venovať službe ľudu. Na Slovensku našťastie takýchto arogantných politikov nemáme.
 
Vzťahy medzi Slovákmi a Čechmi čelia najväčšej kríze od 2. svetovej vojny. Môže za to časť českých médii a novinárov, ktorí šíria o Slovensku tie najbláznivejšie hoaxy, ktoré zaváňajú skrytým rasizmom a šovinizmom. Časť českej populácie môžu byť touto propagandou ovplyvnení, čo môže reálne viesť ku rasistickým predsudkom a slovným útokom na adresu Slovenských občanov. Autor Reflex.cz Jiří Sezemský tvrdí, že Slovenská vláda sa chystá prevziať úplnú kontrolu nad súkromnými médiami a že to chce vláda robiť radikálnejšie a rýchlejšie ako v Maďarsku. Ministra obvinil, že je členom predstavenstva v TV Markíza, teda že vládny politik priamo riadi súkromnú televíziu. Jednalo sa o vytrhnutú jednu vetu z hodinovej tlačovky a zlomyseľne falošne interpretovanú. Novinári z Reflex.cz nemajú právo kritizovať alternatívne média, pretože sami robia to isté – sami klesli na ich úroveň čo do propagandy a hoaxov.
 
Český rozhlas závažným spôsobom porušuje zákon. Zákon zakazuje do pořadov pozývať jednostranných hostí. Matúš Kostolný zastupuje len veľmi malú časť slovenskej verejnosti. Denník N je extrémna ľavica a má na Slovensku len minimálny vplyv, číta ho len asi 25000 odberateľov. To čo je na Slovensku úplný okraj a extrém, sa v Česku vysiela ako mainstream. Na Slovensku je možné nájsť aj umiernených stredových novinárov. Tých je väčšina. Prípade pre vyváženie informácii zavolať do pořadu zástupcu Slovenskej vlády. Ďalší problém je to, že existujú veľmi silné dôkazy, že Denník N je neoficiálnym propagandistickým tlačovým oddelením strany PS. Jeden z najaktívnejších redaktorov denníka N Martin Šimečka, ktorý píše najviac nenávistné články, je otcom predsedu strany PS Michala Šimečku