Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Manipulácia verejnej mienky v kauze Boris Kollár a konflikt s jeho ex-partnerkou

Navzdory tomu, že som kritik Borisa Kollára, na svojom YouTube kanáli a FB stránke som mu adresoval nemalú kritiku, takže nikto ma nemôže obviňovať, že by som bol zaujatý v prospech tohto politika, považujem poslednú mediálnu kauzu Kollára ako otvorenú manipuláciu verejnej mienky. Rozhodne nie som za to, aby Borisa za túto kauzu média chválili, avšak s mediálnym lynčom to média naozaj prehnali. Novinári zašli priďaleko.
 
V každom normálnom človeku vyvolá silné negatívne emócie, ak sa v nadpisoch článkov objavuje, že sa nejaký politik priznal k násiliu na ženách a urobil by to znovu a podobne. Až na to, že ja som si pozrel tlačovú konferenciu Borisa Kollára celú a ukázalo sa, že sa jednalo o mimoriadne zlomyseľne vytrhnuté informácie z kontextu. Práve preto odporúčam aby ste si tlačovku pozreli celú bez zostrihania.
Je dosť možné, že mnohé média viacmenej kopírovali články s Denníka N, bez toho aby si pozreli celú tlačovku.
Média sa rozhodli manipulovať emóciami a zobraziť Kollára ako bezcitného tyrana žien. Média sa neprimeraným spôsobom zapájajú do predvolebnej kampane a správajú sa ako politici. Chápem, že niektorí novinári pociťujú osobné animozity voči Kollárovi, ale všetko by malo mať svoju mieru. Novinári prekročili červenú líniu.
Novinári akosi zabudli, že ich úlohou je informovať a nie dezinformovať a že úloha novinára je hovoriť pravdu a dodržovať aspoň nejaké základné etické pravidlá. Zlomyseľný a cielený mediálny lynč určite tieto podmienky nespĺňa.
V médiach sa spustil akýsi domino efekt akási davová psychóza, ktorá sa už začala vymykať racionalite.
Na jednej strane sa extrémistické ľavicové feministické novinárky tvária ako veľmi im ide o práva žien, hovoria o tom, že Kollár sa dopustil a obhajuje domáce násilie, na strane druhej veľmi necitlivo a cynicky ignorujú práva dieťaťa, ktoré na to doplatilo najviac. Pýtam sa, prečo majú novinári takéto dvojaké metre?
Špinavá práca médii je hrubou a necitlivou urážkou skutočne týraných žien, ktoré skutočne podliehajú domácemu násiliu. Priemerná žena, ktorá čelí domácemu násiliu sa nachádza vo finančne komplikovanej situácii, ktoré jej znemožňujú si kúpiť alebo prenajať byt aby mohla žiť oddelene od muža tyrana. Richterová dostáva od Kollára 3000 eur mesačne na alimentoch a kúpil jej vlastný byt. Média si zastávajú vypočítavú zlatokopku.
Nehovoriac o tom, že verzia Borisa Kollára pôsobí oveľa viac dôveryhodne.
Médiám nie je podozrivé ani to, že Richterová 12 rokov o kauze mlčala, 12 rokov nepodala trestné oznámenie ale akosi záhadne po 12 rokoch presne v obdodí predvolebnej kampane si spomenie, že jej Boris dal pár faciek.
Tiež médiám vôbec nevadí, že v konflikte bola zjavne viac na vine Richterová ako Boris. Tvária sa, že hodiť batoľa o zem je úplne v poriadku.
Tiež novinári Borisovi vyčítajú prečo nepodal trestné oznámenie na Richterovú, nevadí im , že by dieťa vyrastalo bez matky, čo by bol ešte väčší problém. Novinárom vadí, že Kollár nebol zlomyseľný a pomstychtivý k Richterovej, že na ňu nepodal trestné oznámenie. Novinári si sami protirečia a prekrúcajú si informácie ako im to najviac vyhovuje.
Špinavú prácu médii možno označiť ako démonické besnenie.
Novinárom vôbec nevadí, že zrejme ťahajú za jeden povraz s mafiánom Zoroslavom Kollárom.
                     Mediálne ťaženie proti Borisovi Kollárovi vnímam zo strany médii ako mimoriadne neempatické, hrubé, necitlivé. Média sa priživujú na nešťastí dieťaťa. Priživujú sa na nešťastí kompromitovaného Borisa Kollára. Priživovať sa na nešťastí kohokoľvek vnímam ako vážny problém. Je to cynický hyenizmus. Novinári úplne zabudli na empatiu. Zabudli na to, ako by sa cítili oni sami ak by boli na jeho mieste.
                     Špinavá práca novinárov prináša aj ďalší mimoriadne nebezpečný fenomén do slovenskej politiky. Média neprimeraným a nespravodlivým lynčovaním politika spôsobili to, že úplne demotivujú vstup do politiky slušných ľudí. Prečo by mal ísť do politiky slušný človek, ak nebude mať istotu, že bude na zozname pre média obľúbených politikov a že média ho budú cynicky lynčovať za nejakú drobnú mikro kauzu? Nikto nie je bezchybný. Všetci máme nejaké chyby. Na každého sa dá nájsť nejaký kompromitujúci materiál. Každého politika aj slušného dokážu média zlikvidovať ak chcú. A potom sa čudujme, prečo to v politike tak vyzerá ako vyzerá, prečo majú záujem o politiku len darebáci ľudia, ktorí majú záujem len kradnúť. Perfektný spôsob ako demotivovať vstup do politiky poctivým ľuďom, ktorý chcú ísť do politiky z dôvodu nezištnej služby spoločnosti.
                     Neprimeraným lynčom Borisa média vydali veľmi jasný signál čo môže aj poctivého politika čakať. Vydali jasný signál, že ak chceme akéhokoľvek politika zlikvidovať, tak nemáme na to absolútne žiadne morálne zábrany urobiť špinavú prácu do akéhokoľvek extrému.
                     Nehovoriac o tom, že ani média, ktoré najviac hlasno tvrdia že sú nezávislé v skutočnosti nie sú tak nezávislé a aj poctivého politika môžu média lynčovať len z dôvodu boja proti korupcii ak daný politik nahnevá nejakú korupčnú skupinu ktorá potajomky sponzoruje média. V iných videách a článkoch som podrobnejšie popísal ako si platia novinárov a média korupčné skupiny v oblasti rozkrádania euro projektov na predstieranú ochranu prírody. Existujú na to veľmi silné dôkazy.
 

Štefan Hamran vs Boris Kollár

O kauze za mimoriadne kontroverzne vyjadril Štefan Hamran. Možno považovať sa mimoriadne neštandardné, ak sa k akémukoľvek živému prípadu, nielen politickému, tak podrobne vyjadruje sám policajný prezident. Je podivuhodné, že sa Hamran aktívne až rádioaktívne zaoberá týmto prípadom. Dokonca sa sám priznal, že sa vo vyšetrovaní angažuje on sám, že preradil vyšetrovanie od bežných policajtov do NAKA.
Richterová podala trestné oznámenie, že ju údajne zastrašuje tajná služba tým, že ju sleduje, čo samo o sebe pôsobí ako mimoriadne nereálna a infantilná teória, ktorá pôsobí príliš nedôveryhodne. Ak ju sleduje tajná služba tak jedine z dôvodu, že sa pohybuje v blízkosti Zoroslova Kollára, o ktorom je verejne známe, že ho SIS sleduje. Ak poskytla Richterová polícii fotky vozidiel SIS, tak nemožno vylúčiť, že jej tieto fotky neposkytla tretia osoba. Nehovoriac že môže byť verejné tajomstvo, že niektoré vozidlá patria SIS a nie je ich problém niekde odfotiť. Ďalšia možnosť, že Richterová ani nemusela poskytnúť fotografie a poskytla len náhodne vygenerované čísla ŠPZ, ktoré nie sú v policajných databázach.
                     Podrobnosti o prípade nevieme, aj ja len špekulujem. Jedno je však isté. Hamran urobil obrovskú chybu, že o tejto veci prehovoril. Ďalšia vec, že Hamran porušil zákon o utajovaných skutočnostiach.
                     Denník SME zverejnil dôkazy na úzke prepojenie Hamrana na stranu PS.
                     Nemáme na to priame dôkazy, ale z kontextu toho čo hovoril Hamran na rádiu Extres sa dá usúdiť, že s najväčšou pravdepodobnosťou Hamran konal na základe ex offo v prípade hádky Kollár - Richterová. Verejne vyzývam média nech neodpútavajú pozornosť od podstaty a nech tieto informácie zistia a overia. Zdá sa, že Richterová sama nepodala trestné oznámenie vo veci hádky s Kollárom, ale konal na základe ex offo Hamran. Richtervá podávala trestné oznámenie vo veci sledovania SIS.
Ak je to pravda, že takto konal Hamran, tak jednoznačne sa jedná o najviac bizarný prípad ex offo v dejinách slovenskej polície aby policajný prezident takto konal v prípade jasného priestupku. Ex offo znamená to, že polícia z vlastnej iniciatívy začne vyšetrovať bez toho aby niekto z vonka podal trestné oznámenie. Vážený pán Hamran Vaša úloha je konať ex offo ak sa deje vážny organizovaný zločin, a vážna korupcia, nie v prípade partnerských hádok, ktoré sú priestupok, ktorý sa štandardne trestá 50 eur pokutou.
Je dosť možné, že aby sa zakamuflovalo to, že Hamran konal takto bizarne, trestné oznámenie podali neskôr dodatočne aj jeho kamoši zo strany PS.
                     Jedno je však isté. Štefan Hamran urobil veľkú chybu, že sa takto aktívne až rádioaktívne zapájal do predvolebnej kampane. Policajný prezident by sa nemal správať ako politik.
 

Politické dôsledky Kollárovej kauzy: hrozba prepadnutia demokratických hlasov

Média si neskutočne protirečia. Na jednej strane tvrdia, že chcú aby vládli demokratické politické strany a majú veľký strach, že tu budú zostavovať vládu strany Smer, SNS a Republika a na druhej strane média robia všetko preto aby sa tak stalo. Kvôli tejto kauze môže Kollár skončiť pred bránami parlamentu tesne pod 5% hlasov. Ak sa tak stane a ak takto prepadnú demokratické hlasy, potom nech sa novinári na nikoho nevyhovárajú ale nech sa sťažujú na seba samých, ak tu budú zostavovať vládu 3 spomínané strany a nech si novinári zožerú, čo si sami navarili.
 

Dôvody tejto mediálnej hystérie

Dôvodov je viacero. Okrem spomínaných dôvodov možno média chceli odpútať pozornosť aj od aktuálnej kauzy na ministerstve pôdohospodárstva, ktoré vrhá zlé svetlo ako aj na prezidentku tak aj na stranu PS, pretože zatkli Martina Ondráša zo strany PS.
NAKA konala na základe podnetu Partrika Magdoška.
Táto policajná akcia jednoznačne mala politickú motiváciu a tvrdenia OĽANO treba brať s rezervou.
Martina Ondráš poznám ako človeka, ktorý nemá extrémne ľavicové názory, je to rozumný a racionálny človek a medzi ľavicových extrémistov v strane moc nezapadá. To, že polícia zatkla poradcu na ministerstve ktorý nemá za nič zodpovednosť možno vnímať ako celkom unikátny bizár.
To však neospravedlňuje média nespravodlivým spôsobom odpútavať pozornosť pri kauze Boris Kollár.
Medzi Patrikom Magdoškom a Ondrášom existujú veľmi silné osobné animozity, chlapi majú medzi sebou dlhodobo veľmi ostrý slovný konflikt. V každom prípade ani pán Magdoško na mňa nepôsobí ako dôveryhodný človek, je to právoplatne odsúdený človek, a snímky z obrazovky, ktoré ukazoval Ondráš verejne na Facebooku ako komunikoval na FB v súkromných správach s Magdoškom jasne napovedajú, že pán Magdoško má problém s alkoholom.
Ale to som už trochu odbočil od témy.
                     Ďalší dôvod prečo média boli neprimerane útočné voči Kollárovi je ten, že na média majú extrémne silný vplyv korupčné skupiny v oblasti euro-fondových dotácii na ochranu prírody. V prípade načítanejšieho internetového denníka sa nám dokonca podarilo nájsť priame dôkazy, ako korupčná skupina platila denníku. Podrobne o tom hovorím v iných videách a článkoch. Treba otvorene povedať, že Sme rodina zatrhla biznis podvodníkom ako Marcel Slávik a tiež odmietli schváliť legislatívne zmeny, novelu zákona, eurofondovému oligarchovi multimilionárovi a rozkrádačovi euro projektov Jaromírovi Šíblovi o téme národné parky. Nepochybujem, že lobistické skupiny, ktoré kradnú eurofondy musia neskutočne zúriť od zlosti voči strane Sme rodina, že im takto Kollár zatrhol ich neetický biznis.
                     Ďalší dôvod mediálneho lynču je ten, že rôzne zakomplexované novinárky, ľavicové feministické extrémistky mali konečne príležitosť si prekrútením Kollárovej kauzy spropagovať svoju ľavicovú feministickú ideológiu.
 

Dvojaké metre médii. Boris Kollár vs Andrej Kiska

Média a novinári sa vo všeobecnosti netaja tým, že Boris Kollár rozhodne nepatrí medzi ich obľúbených politikov. Prečo je tomu tak, to zatiaľ nevysvetlili. Faktom je že Kollár mal v roku 1993 spoločnú firmu s človekom, z ktorého sa neskôr stal mafián. Môže byť toto dôvod, prečo novinári nemajú radi Kollára? Časť novinárov by určite argumentovala aj takýmto spôsobom.
Až na to, že Andrej Kiska je ešte väčší „mafián“ ako Boris Kollár a Kiska je naopak veľký miláčik médii, ktorému prepáčia aj veľké kauzy. Dôvod týchto dvojakých metrov k dvom politikom mi zatiaľ žiaden novinár nevysvetlil.
Kto je to vlastne Andrej Kiska? Videl som verejné video kde údajný bos Popradského podsvetia Reichel sa priznal, že obchodoval s Kiskom a Kiska od neho kúpil nehnuteľnosť. Ďalej v roku 2020 sa objavili kompromitujúce videá na Kisku, ktoré sú priamym dôkazom toho, že Kiska kúpil kradnutý pozemok o ktorom vedel, že je kradnutý. Navyše sa zistilo, že Kiska kupoval daný pozemok od osoby ktorá bola už v čase kupovania veľmi úzke prepojenia na mafiu.
Takže kto je tu teraz väčší „mafián“? Andrej Kiska či Boris Kollár?
Aby toho nebolo málo, tak Kiska zbohatol na neetickom spôsobe podnikania, na firme Triangel, ktorá zanechalá tisíce ľudí v exekúciách, pretože úroky znásobili vymáhanú sumu o mnohonásobok.
Naopak o Borisovi Kollárovi nie je známe, že by sa venoval neetickému podnikaniu.
Kollár je človek s jednoznačne lepšou karmou ako Kiska. A dvojaké metre médii by sa vysvetľovali novinárom len veľmi ťažko.
A teraz si predstavte, že by sa stal Kiska ministrom. Našťastie sa nestal, ale keby sa stal, tak by kradol ako straka, kradol by možno viac ako Smeráci. Keď kradol v malom, ukradol pozemok, tak kradol by aj vo veľkom.
                     Zaujímavý príklad dvojakých metrov médii je to, že média sa cynicky priživovali na nešťastí Kollára, keď si po vážnej havárii poškodil chrbticu, bol hospitalizovaný, napriek pandemickým opatreniam ho navštevovali v nemocnici niektorí ľudia, ktorí pomáhali sestričkám. Od vtedy prischla Kollárovi prezývka papaláš, vznikol naratív o Kollárovom papalášizme. Nechcem si nijak zastávať Borisa, avšak novinári to jednoznačne prehnali s tým, ako sa priživovali na nešťastí iného človeka. Bolo to mimoriadne neetické a necitlivé.
Navzdory tomu podstatne viac závažná kauza Andreja Kisku, si už zďaleka nevyslúžila tak veľkú mediálnu pozornosť – jednalo sa o zneužívanie lietadla vládneho špeciálu, ktoré Kiska zneužíval na svoje súkromné cesty medzi Bratislavou a Popradom. Práve toto Kiskovo správanie možno plným právom označiť za papalášizmus. Koľko peňazí stojí taký jeden vzlet sa radšej ani nepýtajte. Zrejme pôjde o stovky tisíc eur. Nehovoriac o uhlíkovej stope, ktorá je minimálne 1000 krát väčšia ako jazda autom. To ľavicovým médiam, novinárom, ktorí si najviac zastávali Kisku, ktorí sa tvária ako veľmi im ide o ekológiu, akosi nevadilo.
                     Za mimoriadne pohoršujúce možno považovať to, ako sa zachovali niektoré média pri kauze daňových podvodov Kisku, kedy niektorí novinári dokonca obhajovali daňové podvody. Daňové podvody sú trestný čin, ale ak ich urobí Kiska, zrazu to trestný čin nie je. Aspoň tak to vnímajú niektorí novinári s Denníka N.
 

Obsah, ktorý už nie je súčasťou video verzie článku

Média sa pridali na stranu Richterovej. Prečo?

V kauze Boris Kollár bol aj zvláštny a manipulatívny prístup médii, ktoré dali za pravdu jednoznačne Richterovej, pričom veľkú časť Borisovych argumentov nezohľadnili, nespomenuli ich aj napriek tomu že ich na tlačovke spomenul alebo a keď jeho jeho argumenty obhajoby spomenuli, tak sa ich snažili čo najviac zosmiešňovať. Toto má veľmi ďaleko od slobodnej, nezávislej žurnalistiky.
Vypočítavej zlatokopke, ktorá dostáva od Borisa alimenty 3000 eur mesačne a dostala od neho vlastný byt, a napriek tomu sa Facebooku tvári že je Boris jej najväčší nepriateľ by som neveril ani nos medzi očami. Napriek tomu, média sa tvária, že Richterová je ich jediný dôveryhodný zdroj informácii, hoci jej správanie a kredibilita už viac pofidérne byť nemôže. Jediné čo tu dáva logiku, je to, že za podivným a nelogickým správaním Richterovej je Zoroslav Kollár.
Novinárom nie je podozrivé ani to, že 12 rokov Richterová mlčala a až po 12 rokoch o období predvolebnej kampane prehovorila.
Jedná sa o mimoriadne špinavú a neetickú prácu médii. Úloha médii nie je prekrúcať informácie a manipulovať ale hovoriť pravdu. Novinári nepochopili, že ich úloha je informovať a nie dezinformovať.
 

Dvojaké metre médii na Jána Budaja a Borisa Kollára

Kým média odmietli zverejniť viacero vážnych korupčných afér a iných zlyhaní na ľavicového extrémistu Jána Budaja, ktoré som im posielal viac ako rok pred voľbami, naopak v období predvolebnej kampane majú média veľký problém s Borisom Kollárom a robia zlomyseľnú kampaň proti nemu za poriadne nafúknutú a zveličenú aféru.
Tieto dvojaké metre by sa novinárskym hyenám vysvetľovali len veľmi ťažko. Verejne vyzývam, nech novinári vysvetlia tieto dvojaké metre!!
Potom nech sa novinári čudujú prečo dôvera verejnosti v média extrémne klesá.
Niet lepšieho a úprimnejšieho výroku najvplyvnejšieho šéfredaktora Petra Bárdyho v rozhovore s Ivanom Megom, kde sa preriekol a priznal, že „my novinári a média si môžeme za znižovanie dôvery verejnosti sami“. Asi už k tomu viac dodať nič netreba.
 

Média vs emocionálna inteligencia

Mnohí novinári mi prídu ako autisti, ktorí úplne stratili zmysel pre kontakt s realitou, stratili akúkoľvek emocionálnu inteligenciu a empatiu. Vo svojom cynizme nepoznali mieru a hranice a neeticky sa priživovali na nešťastí politika.
 

Nekonečná hlúposť novinárov všeobecne

Ďalej neuveriteľnú ľudskú hlúposť vidím u novinárov alebo u konkurenčných politikov, ktorí vyzývajú Kollára na odstúpenie. Veľká väčšina politikov má na krku ďaleko väčšie zlyhania a ďaleko väčšie aféry ako tento prípad. Ak by sme mali rovnaké metre na všetkých politikov ako na Kollára, potom by v politike nikto nebol.
V iných videách som napríklad vymenoval vážne aféry strany PS a to ešte nie sú ani vo vláde. Keď budú vo vláde, tak bude toho 100 krát viac. A tak by som mohol pokračovať a pokračovať.
                      Rovnako bláznivé besnenie a bláznivú hlúposť som videl u novinárov pri kauzách s diplomovými prácami u politikov. Ak by sme mali mať na všetkých politikov rovnaké metre ako pri diplomovkách, tak potom by sme mohli vyzvať na odstúpenie všetkých politikov a ani jeden politik by v politike nezostal. Nájdite mi jedného jediného politika ktorí nemá na krku väčšiu kauzu ako nepoctivá diplomová práca. Ja takého nepoznám. Na každého politika nájdete nejaké kauzy alebo iné kompromitujúce materiály. Dokonalý človek neexistuje. A novinári to nevedia pochopiť. Alebo nechcú pochopiť, pretože píšu na objednávku podľa toho čo im daný vlastník alebo skrytý sponzor nadiktuje.
 

Eduard Heger (Demokrati) vs Boris Kollár

Najviac tragikomické je správanie Eduarda Hegera. Prapodivné správanie. S bývalého politického spojenca, zrazu najväčší nepriateľ, ktorého chce odvolávať. Podivné otočenie o 180 stupňov. Možno považovať za krajne neetické, že sa Heger takto zavďačil Kollárovi, ktorý do držal pri politickom živote do poslednej chvíle. Zúfalý pokus zapáčiť sa média a zúfalý pokus si zvýšiť slabé volebné preferencie. Posledné kopanie skapíňajúceho koňa.
Keď sa na Hegerovm neetickom správaní pohoršuje aj darebák Robert Fico, tak to je už čo povedať.
Tiež sa pýtam Eduarda Hegera prečo má dvojaké metre na Jána Budaja a Kollára.
 

Súvisiace: Zneužitie vraždy ženy na propagáciu extrémistickeho feminizmu zo strany médii

Veľmi ma znepokojilo video s mimoriadne provokatívnym názvom „Vražda mačetou v Dubnici ukázala, že polícia nevie ochrániť ženy“.
Hosťka v relácii bola akási Dáša Malíková z organizácie Alej, ktorá sa údajne zaoberá domácim násilím. Nakoniec sa ukázalo, že daná pani vôbec nebola ani tak odborníčka na tému domáce násilie, ale ako veľmi extrémna ideologická feministka, ktorá manipulatívne prekrútila vyjadrenia policajného prezidenta. Veľmi smutnú udalosť ako vraždu ženy zneužila na šírenie dezinformácii a na dehonestovanie polície.
Takéto niečo by po správnosti ideálne nemalo mať len občiansko právnu ale trestnoprávnu dohru s tým aby sa to dostalo aj pred súd. Považujem za hyenizmus aby sa na tak smutnej udalosti ako vražda cynicky priživovalo extrémne feministické hnutie spolu s vybranými novinármi.
A nie je to len problém extrémistky Malíkovej ale aj denníka SME ktorý nedokázal zabezpečiť pravdivé informácie.
Potom nech sa média čudujú, že dôvera verejnosti v média klesá strmhlav dole, keď sa média rozhodnú pre takúto propagandu.
Pozrite si originál tlačovku policajného prezidenta a budete zdesení akých odporných klamstiev sa dopustili niektorí novinári a média.
Besnenie extrémistickeho feminizmu sme zažili už dva krát po sebe: kým pár dní dozadu média úplne prekrútili vyjadrenia Borisa Kollára na tlačovke, tak teraz policajného prezidenta.
 

Súvisiace odkazy

 

Tomáš Rajecký vs Boris Kollár

Považujem za dosť zvláštne, že človek s mafiánskeho prostredia dostal podozrivo tak veľa priestoru v médiach. Existuje však mnoho argumentov, prečo pán Rajecký nie je dôveryhodný človek:
-úzke väzby na Zoroslava Kollára
-v rozhovore s Ivanom Megom bol extrémne vystresovaný, čo nie je prejav človeka s čistým svedomím, ktorý hovorí pravdu
-v rozhovore s Ivanom Megom tvrdí, že si sám doniesol detektor lži, aby navonok demonštroval že hovorí údajnú pravdu
-tvrdil, že jeho test s detektorom lži trval extrémne dlho až 5 hodín, čo je celkom isto lož, aby odpovede na 7 otázok trvali až takto dlho
-celá jeho teória s detektorom lži mi príde ako nedôveryhodná fantazmagória
-a tak by sa dalo pokračovať ďalej, ďalej ďalej
 

Boris Kollár ako človek, ktorý neovláda hnev a týra ženy

Celá teória, že Boris Kollár je človek, ktorý má výbuchy hnevu, nevie ovládať hneva a emócie, a preto často bije ženy nepôsobí dôveryhodne. Celkovo je veľmi čudné, že sa média tvária, že tento argument nevidia. Kollára poznáme s politiky aj s mimoriadne ťažkých kríz, kde bolo ovládať emócie veľmi náročné a nikdy sme nezaznamenali, že by Kollár nedokázal ovládať hnev a emócie. Čo sa týka ovládania hnevu a emócií, jednoznačne Kollár patrí medzi politikov, ktorí sú v tomto parametri najlepší.
Napriek tomu sa média rozhodli, že budú zobrazovať Kollára ako psychicky labilného tyrana žien, ktorý nedokáže ovládať hnev.
To, že došlo ku incidentu s Richterovou je dôkazom toho, že v celom konflikte bola na vine viac Richterová a musela to vyhrotiť do nepredstaviteľného extrému, pretože s politiky vieme, že Kollár je ten posledný človek, ktorý by vyvolával akékoľvek konflikty. Napriek tomu feministické novinárky vykresľovali Kollára ako psychicky labilného agresora a Richterovú ako úbohú nevinnú obeť.
To ako sa zachovali mnohí novinári a média možno považovať za mimoriadne cynické a neetické.
 

Aktuality.sk vs Boris Kollár

Aktuality.sk medzi rokmi 2020-2023 si dali pauzu od investigatívnej žurnalistiky a venovali sa jej len sporadicky. Túto zvláštnu a záhadnú zmenu a obrat v žurnalistike pán šéfredaktor Peter Bárdy dodnes nevysvetlil.
Investigatívnu žurnalistiku znovu záhadne a podozrivo obnovili v čase vrcholiacej politickej predvolebnej kampane pričom sa zamerali jednostranne na Borisa Kollára ignorujúc iných politických aktérov.
A najviac tragikomické je to,že už menej dôveryhodné zdroje informácii ako Richterová a Rajecký si nájsť Aktuality nemohli. Ďalší zdroj informácii mali stranu HLAS.
Politická predvolebná kampaň patrí politikom, nie novinárom. Prečo sa redaktor Martin Turček správa ako politik nám nevysvetlil.
Zvlášť čudné, že novinár Martin Turček vyprodukoval za posledné dni o Kollárovi 4 články a tým sa to nemusí ešte končiť.
Tiež je veľmi čudné, že zamestnanci Aktuality.sk sú obdarovaní benefitmi nad rámec zákonníka práce, pretože v Aktualitách sa počas celého prázdninového obdobia pracuje len na 10%. To znamená že väčšina zamestnancov bude dovolenkovať takmer celé dva mesiace a to nerátame ešte obdobie Vianoc. Nadštandardnými benefitmi môžu byť rádoví novinári neprimerane zaviazaní svojmu zamestnávateľovi a potom sú ochotní, pre svojho zamestnávateľa odrobiť aj veľmi špinavú robotu, ako napríklad Martin Turček.