Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Analýza súčasných spoločenských nálad. Prognózy čo sa môže stať po voľbách

Analýza súčasných spoločenských nálad. Prognózy čo sa môže stať po voľbách 

Aktuálne prežívame veľmi ťažké obdobie plné veľkých zmien a chaosu. Kedy toto náročné obdobie skončí, či po 5, 10, 50 alebo 100 rokoch nie je jasné.
Európa, Európska únia sú najsilnejšou ekonomikou na svete, majú väčšie HDP ako USA a Čína. Jedná sa o najvplyvnejšiu časť planéty. Preto sily dobra a zla veľmi intenzívne bojujú o Európu. To že vznikla vojna práve v Európe na Ukrajine nie je náhoda. Rovnako prvá a druhá svetová vojna.
Po energetickej stránke medzi najvplyvnejšie krajiny Európy patrí aj Slovensko, na ktorom sa nachádzajú dôležité akupunktúrne body, energetické uzly planéty na rôznych horách a podobne. Kým na Ukrajine sa bojuje zbraňami, na Slovensku sa bojuje energeticky, jedná sa boj o myseľ každého človeka. Energetický spirituálny boj o dušu každého človeka má ešte silnejší efekt ako boj zbraňami ako napríklad na Ukrajine.
O Európu sa bojuje. Nie nadarmo tu máme nešťastnú zelenú politiku EU 2030, extrémistickú pseudo-zelenú politiku, ktorá sa snaží zraziť ekonomicky silnú Európu na kolená a vytvoriť tak umelo chudobu.
 

Veľká podobnosť medzi USA a Slovenskom

Ak sa dostane do politiky strana Progresívne Slovensko, nastane podobná polarizácia spoločnosti a podobne bláznivé kultúrne vojny ako teraz v USA. Boj medzi zradikalizovanou extrémnou pravicou a ľavicou. Na život a na smrť pohádaná bojujúca extrémna pravica a ľavica. Umiernená stredová politika ide do úzadia. Obe extrémne ideológie majú kúsok pravdy a zároveň sa v mnohých veciach mýlia. V niečom je bližšie ku pravde pravica v inom ľavica. Blahoslavený človek, ktorý sa nedá vtiahnuť ani na jednu stranu extrému.
                    Druhá podobnosť medzi Slovenskom a USA je to, že kým na Slovensku polícia ide po Robertovi Ficovi v USA ide polícia po Trumpovi. Obom vzrástla popularita vďaka tomu, že urobili so seba martírov. Obom hrozí že sa vrátia k moci, a keď sa vrátia k moci sú pripravení sa tvrdo pomstiť svojim odporcom. V USA by návrat Trumpa mohol viesť aj k občianskej vojne. Situácia je vážna.
 

Žijeme v dobe kedy „nebyť bláznom“ sa považuje za cnosť a nie je to samozrejmosť

Ešte takých 5 rokov dozadu by mi nenapadlo a bolo by pre mňa naprosto nepredstaviteľné, že dôjde až takto žalostnej situácii.
Ruská propaganda a hybridná vojna s pomedzi európskych krajín má najväčší úspech na Slovensku, a na Slovensku je hybridná vojna najviac agresívna. Špeciálne potom ako vypukol COVID agresivita hybridnej vojny nabrala na intenzite a ľudia začali veriť na tie najšialenejšie hoaxy. Ľudia úplne stratili rozum, ľudia ktorí sledujú dezinfoweby absolútne prestali používať rozum a čím bláznivejší hoax, tak tím viac mu títo ľudia veria.
Po vypuknutí vojny na Ukrajine sa táto ľahko zmanipulovaná hlúpa masa populácie sa dala vtiahnuť do anti Ukrajinskej propagandy. Obhajovanie Putinovej agresie a nenávistná propaganda proti Ukrajine.
Racionálna diskusia s týmito ľuďmi, ktorí sa stali agresívnymi a sú dezinfowebmi plnení nenávisťou, nemá žiaden význam.
                    Ja osobne dezinfoweby nesledujem. Nemám na to žalúdok a urobí sa mi ztoho nevoľno. Čítaním dezinfowebov sa energeticky človek prepája s negatívnou energiou a démonickými svetmi. Človek sa akoby napojí akými káblom na démonické svety. A prestať číta dezinfoweby a odpojiť sa od týchto démonických káblov je veľmi ťažké, pretože na čítanie dezinfowebov vznikla závislosť. A navyše 99% čitateľov dezifowebov sa ani nepokúšajú bojovať s touto závislosťou.
Rovnako nedokážem ani na pár sekúnd sledovať či už nejakého dezoláta influencera alebo nejakého politika dezoláta, ktorý tvrdí ako musíme mať radi Putina a nenávidieť Ukrajincov. Urobí sa mi z toho nevoľno.
 

Hlbší spirituálny zmysel tohto boja. Prečo prechádzame týmito ťažkými skúškami?

Aby sa oddelilo zrno od pliev. Teraz keď je situácia na Ukrajine úplne čiernobiela a je veľmi jasné kde je dobro a zlo, tak každý sa musí rozhodnúť či chce byť na strane dobra alebo zla. Bez týchto skúšok by nebolo možné takto ľudí oddeliť.
 

Nebezpečenstvo strany PS. Strana PS chce zničiť prírodu a národné parky

Média manipulujú verejnú mienku a neupozorňujú na túto vec.
Strana PS má na kandidátke viacero ekofašistov. Niekomu sa môže zdať pojem ekofašizmus príliš hejterský, neprimeraný. Pravda je ale taká, že označiť stranu PS týmto expresívnejším pojmom je naozaj opodstatnené, primerané a nie je to žiaden hejt. Situácia je naozaj veľmi vážna. A nehovorím to len ja ale tvrdí to konsenzuálne 99% odborníkov medzi ktorými sú konzervatívci aj liberáli. To že média dávajú neprimeraný priestor tomu jednému percentu odborníkov a minimálny priestor 99% odborníkov to je už druhá vec. Objektivita médii v tejto oblasti je žalostná.
Strana PS je zlo a nezmenšujme tento problém, že táto strana chce zničiť národné parky. Ja ako aktivista, ktorý je denno denne v kontakte s odborníkmi viem o čom hovorím.
Ekofašisti a blázni, ktorí považujú mŕtvy hnedý, lykožrútom zožratý les za úžasný prales a krásny zelený les o ktorý sa lesníci s láskou starajú za devastáciu prírody, nemajú čo hľadať v politike a sú nebezpeční úplne rovnako ako Milan Mazuek alebo Andrej Danko. Ja na rozdiel od iných ľudí medzi žiadnymi extrémistami rozdiely nevidím a obe extrémy meriam rovnakým metrom. Robiť takéto bláznivé experimenty na 10% územia lesov Slovenska ako jediná krajina na svete považujem za naprosté šialenstvo. V žiadnej inej krajine takýto bláznivý experiment ešte nikto nerobil.
                    Devastácia národných parkov zo strany ekofašistov zo strany PS je podobný fenomén ako situácia v Nemecku kedy ekofašisti pod zámienkou ekológie vypli jadrové elektrárne, ktoré nahradili elektrárne na uhlie, takže Nemecko vypúšťa 5-krát viac oxidu uhličitého na obyvateľa ako Slovensko. Pod propagandou akejsi zvrátenej falošnej ekológie sa správame v skutočnosti anti-ekologicky. Pod propagandou akejsi zvrátenej pseudo ochrany prírody, národné parky devastujeme.
                    Hlavný expert na ekológiu zo strany PS Michal Wiezik sa dokonca v jednom videu chváli, ako ide presadzovať devastáciu prírody. Naprosto zvrátené. Vytešuje sa že národný park zožerie lykožrút a že sa tam nebudú vysádzať stromy. A nie, nie je to vytrhnuté z kontextu, ja tohto človeka dlhodobo poznám a viem ako to myslel a aký to má kontext.
                    Ekofašisti zo strany PS by z ekologických dôvodov chceli uvaliť na priemyselné podniky veľké dane, kvôli oxidu uhličitému, čo je ďalšia vec, ktorá môže priniesť veľké rozdelenie a sociálne napätie v spoločnosti.
                    Na stranu PS sa chcem dívať aj filozoficky. Temné sily, temný princíp sa chce snažiť zničiť prírodu na celom svete. V južnej Amerike ubúdajú pralesy. Na Slovensku obrovské prírodné bohatstvo tiež veľmi vadí a prekáža temným silám a na túto devastáciu si použijú stranu PS, či pred tým Budaja.
                    Je extrémne dôležité aby sa nestal ministrom životného prostredia človek zo strany PS, pretože v opačnom prípade zbohom slovenská príroda, zbohom národné parky. Povinnosťou ďalších politických strán je tvrdo vyjednávať s PS aby sa tak nestalo.
                    Osobne si myslím, že väčšina ľudí zo strany PS sú slušní ľudia. Ekofašistov je tam len menšina. Ale stačí keď celej strany diktuje program a to ako majú v poslaneckom klube hlasovať drobná skupinka ekofašistov stačí na to aby sa celá strana stala ekofašistickou. Stačilo by vyhodiť zo strany čierne ovce, ekofašistov a zrazu celá strana bola o niečom úplne inom a strana by sa mohla dať nazvať ako aspoň trochu slušná.
Špeciálne som diskutoval s predsedom strany Šimečkom aby vyhodil so strany všetky tieto čierne ovce, ale nedal si povedať ale urobil opak. Šimečka sa snaží zbytočne rozdeľovať spoločnosť, aj napriek tomu že som mu explicitne povedal aby to nerobil. Je to karmicky veľmi zaťažujúce a Vesmír mu to môže vrátiť.
Osobne predpovedám strane PS podobný scenár ako strane OĽANO. Keď ľudia prídu na to, že si zvolili mačku vo vreci, stranu plnú ekofašistov, vo voľbách v roku 2027 alebo skorej, čaká stranu PS to, že bude v preferenciách oscilovať okolo hranice zvoliteľnosti kvóra.
 

Strana SaS. Ďalšia hrozba pre národné parky

Keď som žiadal Richarda Sulíka aby nehlasovali za ekofašistický zákon, ktorý by viedol k likvidácii národných parkov, odkázal ma na bláznivú ekofašistku Aničku Zemanovú, ktorá má na starosti ekológiu a celému poslaneckému klubu diktuje ako má hlasovať o národných parkoch. Zemanová je ekofašistka a zakomplexovaná osoba. Kým si Sulík nenájde serióznych odborníkov na ekológiu a bude poslaneckému klubu o téme ekológie šéfovať zakomplexovaná ekofašistka Anička Zemanová, žiaľ celá strana SaS bude ekofašistická a bude ohrozovať naše národné parky. Je mi veľmi ľúto, že sa nevie zbaviť jednej jedinej čiernej ovce v strane. Osobne si myslím, že väčšina ľudí v strane SaS sú slušní a normálni ľudia, ale jedna čierna ovca dokáže spôsobiť to, že celá strana padne na morálne dno. Strana Saska je zlo a veľké nebezpečenstvo pre našu prírodu. Boh ochraňuj slovenskú prírodu pred stranami SaS a PS.
Ďalší problém je to, že strana Saska nemá žiadne regionálne štruktúry, preto sa táto strana necítila pod tlakom regiónov, keď odhlasovali v parlamente likvidáciu národných parkov a vidieka. V prípade existencie regionálnych štruktúr by si to nemohli dovoliť. Osobne by som presadil zákon, aby mala každá politická strana povinnosť si vybudovať regionálne štruktúry, aby nemohli vzniknúť takéto pofidérne neštandardné alternatívne strany ako je Saska, ktorá je len 100 členný klub pár vyvolených, je to akoby súkromná eseróčka Richarda Sulíka. Chorá strana bez akejkoľvek regionálnej zodpovednosti, ktorá bez mihnutia oka likviduje vidiek a prírodu.
Aby toho nebolo málo tak najškaredšia a najošklivejšia poslankyňa parlamentu Zemanová intenzívne komunikovala, koketovala a spolupracovala s euro-fondovým zlodejom a oligarchom Jaromírov Šíblom, ktorý zbohatol na tom, že jeho združenie rozkrádalo desiatky miliónov na fingovanú ochranu prírody. Zemanová podporovala jeho korupčné návrhy na zjednodušenie rozkrádania. Informoval som o tom Sulíka, ten sa ale postavil ku korupcii vo svojej strane ľahostajne.
 

Situácia po voľbách vs. záchrana národných parkov

Po voľbách ekofašistické strany radikálne oslabia, o tom niet pochýb. Strany SaS a PS sa však v ničení národných parkov vzdávať nebudú. Obe strany získajú v súčte maximálne cca 25% podľa aktuálnych prieskumov, hoci treba ich brať s veľkou rezervou. Je tiež veľmi dôležité aby PS nevyhrala voľby pretože potom sa im pripočíta ešte ďalších 5% poslancov čo im zvýši vyjednávaciu silu. Veľmi bude závisieť aj od ostatných koaličných partnerov ako veľká priorita bude pre nich vyjednávať záchranu národných parkov pred týmito ničiteľmi. Hoci strana KDH ako jediné pozitívum strany sa jasne postavila proti ekofašizmu, na druhej strane, obávam sa, že pre KDH bude vyššia priorita trápne kultúrne vojny ako boj proti ekofašizmu.
V parlamente sa ale žiaľ často nechutne obchoduje a robia nechutné kompromisy. Ja tebe schválim toto, ty mne toto, ja tebe urobím takýto kompromis, ty mne urobíš takýto kompromis. Ak by záchrana národných parkov nebola pre koaličných partnerov priorita, mohlo by sa v ničení národných parkov z časti pokračovať.
 

Kresťanstvo ako nástroj hybridnej vojny. Analýza aktuálneho kresťanstva a kresťanskej politickej strany KDH

Kresťanstvo sa počas histórie mení. Kým v šesťdesiatych rokoch kresťanstvo nabehlo na silne liberálnu vlnu, bol zvolaný liberálny 2. vatikánsky koncil, naopak za posledné roky kresťanstvo znovu skostnatelo a zaradilo evolučnú spiatočku. Extrémne volanie po konzervativizme.
Hybridná vojna a ruská propaganda úplne zmenilo celé kresťanstvo a to minimálne v regiónoch strednej Európy a v celých Spojených štátoch amerických. Dochádza k nežiadúcej radikalizácii. Umiernená forma kresťanstva prakticky zaniká. Kresťanskí politici nič iné neriešia ako len kultúrne vojny, vojna proti interrupciám, antikoncepcii, vojna a nenávisť voči LGBT komunite.
Cirkev, náboženstvo, kresťanskí aktivisti a politici sú jeden z hlavných zdrojov nenávisti voči LGBT ľuďom, ktorí sa stali novodobí židia. V celej spoločnosti je takmer identická atmosféra ako za druhej svetovej vojny s tým rozdielom, že sa len židia zamenili za LGBT ľudí.
Cirkev sa stala jeden z dôležitých šíriteľov hoaxov, strachu a predsudkov voči týmto ľuďom. Kresťania sami seba považujú za záchrancov tradičnej rodiny pred všadeprítomnými homosexuálmi, ktorí vraj ohrozujú naše deti.
Kresťanstvo a cirkev sa stali dokonalým nástrojom ruskej propagandy a hybridnej vojny. Náboženstvu tiež čo do psychológie vyhovuje, keď musí bojovať s nejakým fiktívným vonkajším nepriateľom. Veľmi účinná náboženská propaganda, ktorá drží svoje ovečky v zomknutí, lojalite a v jednote proti spoločnému fiktívnemu nepriateľovi.
Ruskej propagande sa podaril nevídaný úspech – pretvoriť celé kresťanstvo, ktoré začalo mať úplne iné priority.
Kým Kristus ostro kritizoval farizejov, že si nad rámec náboženstvo vymýšľali stovky príkazov a zákazov, keby sa medzi kresťanov Kristus vrátil dnes, tiež by ich rovnako kritizoval ako farizejov, že si do náboženstva sami vložili desiatky príkazov a zákazov, ktoré v rannom kresťanstve ešte neboli, ako napríklad kultúrne vojny, vojny proti fiktívnemu nepriateľovi a podobne.
Tiež ešte nejakých 10 rokov dozadu by bolo pre mňa nepredstaviteľné, že prakticky jediná predvolebná téma v rámci predvolebnej kampane predsedu strany KDH bude vojna proti liberálom.
Na strane druhej je pravda, že strana PS robí liberalizmu v niektorých konkrétnych veciach veľmi zlé meno, ako extrémny feminizmus alebo návrh novely trestného zákona aby sa trestalo to, keď bude niekto niekoho hejtovať za rodovú identitu. Zo strany PS je toto mimoriadne hlúpy nápad provokovať a dráždiť extrémnu pravicu a kresťanských fanatikov v parlamente takýmito mimoriadne výbušnými témami. Dráždiť hrubokrkých neonacistov a klérofašistov poslancov v parlamente takýmito témami v čase kedy budeme radi keď Slovensko vôbec prežije považujem za scestné.
                    Na jednej strane je chvályhodné, že značná časť kresťanov neprebrala ruskú propagandu úplne, dokonca môžeme povedať, že väčšina kresťanských politikov je proti agresii Ruska na Ukrajine, avšak s homofóbnou ruskou propagandou a hoaxami sa skoro všetci kresťanskí politici stotožňujú. Ruskej propagande sa úspešne podarilo presvedčiť kresťanov, že je to súčasť ich viery.
Špeciálne zaujímavý fenomén je to, že ruskej propagande sa úspešne podarilo presvedčiť kresťanov, že registrované partnerstvá sú v rozpore s kresťanskou vierou a že sú v rozpore u učením katolíckej cirkvi. V inom článku som podrobne analyzoval, že tomu tak nie je. Učenie katolíckej cirkvi nie je proti registrovaným partnerstvám. Kresťanstvo sa nám stalo ako veľmi úspešným nástrojom ruskej hybridnej vojny proti Európe a rozdelenie spoločnosti v tejto oblasti je umelé a zbytočné.
                    Predseda KDH Majerský šokoval, keď označil LGBT ľudí za pliagu. Svojim vyjadrením sa nijak nelíši od hrubokrkých neonacistov. Majerský sa takýmito hulvátskymi vyjadreniami zaradil medzi dezolátov.
                    Kým „liberálneho“ kňaza Michala Lajchu biskup potrestal suspendáciou, za to že verejne navrhol to aby cirkev zdobrovoľnila celibát kňazov, naopak biskupi nijak nepotrestali konzervatívneho klerofašistického kňaza Mariána Kuffu za hrubé, vulgárne a nenávistné vyjadrenia na LGBT ľudí. Očakával by som že sa biskupi od Kuffu dištancujú, ospravedlnia, a prisľúbia jeho potrestanie. Nestalo sa. V tlačovej správe KBS sa len sucho konštatuje že cenu Hurbana od Borisa Kollára získal biskup Zvolenský a Marián Kuffa. Biskupi svojou pasivitou dali najavo, že s Kuffom súhlasia a schvaľujú jeho urážlivé a vulgárne vyjadrovanie. Biskupi dali nepriamo najavo, že klérofašizmus podporujú.
 

Ocenenie Hurbana Kňazovi Kuffovi

Hlavná vec, že Kollár len asi 3 dni dozadu sa veľmi dušoval, že on nebude rozdeľovať spoločnosť žiadnymi kultúrnymi vojnami! Svoj sľub veľmi rýchlo porušil a vyznamenal klerofašistického kňaza, ktorý je prisilná káva aj pre značnú časť silne konzervatívnych kresťanov.
Rovnaké reči mal Kollár tesne pred tým ako presadil vymenovanie klérofašistu Jána Horeckého za ministra školstva, ktorý chcel radikálne obmedziť sexuálnu výchovu na školách aby sa deti nemohli dozvedieť čo je to antikoncepcia.
                  Boris Kollár sa už načisto zbláznil keď dal ocenenie kňazovi Kuffovi. Kuffa vo svojich príhovoroch nejako príliš často spomína pedofilov, nekrofilov a zoofilov. Zrejme tieto úchylky sám praktizuje, keď ich tak často spomína a keď sa v nich tak dobre rozumie. Parlament sa premenil na nechutnú žumpu 💩🤮🤮. Za takýto príhovor by sa nemusel hanbiť ani sám Adolf Hitler. Žijeme v dobe, kedy sa bojuje o normálnosť. Normálnosť a slušnosť bola v minulosti samozrejmosť, ale dnes nebyť bláznom a nepodľahnúť či už pravicovému alebo ľavicovému extrémizmu sa považuje za veľkú cnosť.
 

Radikálni kresťanskí konzervatívci považujú za väčšie nebezpečenstvo stranu PS ako Smer

Jeden z najvplyvnejších kresťanských konzervatívnych novinárov Jaroslav Daniška sa otvorene netají názorom že považuje za väčšie nebezpečenstvo stranu PS ako stranu Smer, s čím sa ja osobne nestotožňujem.
V rovnakom kontexte sa vyjadruje predseda strany KDH. Nemožno vylúčiť spojenectvo strán KDH a Smer v jednej vláde. Respektíve spojenectvo strán KDH, Smer, Republika, SNS. Dúfajme že sa tak nestane.
 

O stranách Smer, SNS, Republika

Strany Smer, SNS, Republika sú otvorení neonacisti, krajná pravica a ani sa tým nijak netaja. Preto si myslím, že stále už spomínané strany sú väčším nebezpečenstvom ako už spomínané takzvané pro-demokratické strany.
Jediné pozitívum je dobrý ekologický program strán Smer, SNS, Republika, ktorý je racionálnym konsenzom 99% odborníkov ekológom. Špeciálna strana SNS sa na ekológiu najviac orientuje. Hneď dvojka na kandidátke je vzdelaním lesnícky ekológ a celá strana obsahuje mnoho ľudí, pre ktorých je zdravá ekológia vysoká priorita ako je napríklad ekológ lesník Filip Kuffa. Keby nebol predseda strany totálne blúzniaci blázon ktorý uctieva a klania sa Putinovi Andrej Danko, ale niekto umiernený, tak možno by to bola aspoň trochu stráviteľná strana.
Je veľmi dôležité aby sa aj strana SNS dostala do parlamentu do opozície, aby mohli oponovať stranám PS a SaS v ich ekofašistických nápadoch.
                  Ak by sa reálne dostali k moci tieto strany, existovalo by tu riziko, že by títo ľudia posilnili nenávistné nálady v celej spoločnosti, nenávisť k Ukrajincom, čo by mohlo viesť k morálne úplnému rozvratu spoločnosti. Kto je pri moci má aj veľa priestoru v médiach a teda môže aj silnejšie ovplyvňovať verejnú mienku.
                  Robert Fico za posledné dni v rámci predvolebnej kampane šokoval verejnosť tým, že čo do nenávistných vyjadrení na adresu Ukrajincov predbehol dokonca aj hrubokrkých neonacistov zo strany Republika.
    Vyjadrenia Ľuboša Blahu a Roberta Fica. Pozrite si obe odkazy. Normálne mám pocit akoby som bol na mítingu Hitlerovej nacistickej strany NSDAP. Príliš veľa extrémizmu. Na jednej strane tu máme neonacistov stranu Smer na druhej strane extrémistickú ľavicu ekofašistov zo strany PS, ktorí sú na mentálnej úrovni hnutia Letzte generation. Po voľbách sa máme na čo tešiť. Dúfam, že budú mať dostatok hlasov umiernené strany a „menšie zlo“ Sme Rodina, Hlas a ideálne aj Aliancia, aby sme mali vládu, ktorá bude niečo lepšie ako psychiatria.
 

Strana Aliancia Szolta Simona

Navzdory tomu, že strana Aliancia zväčšia v prieskumoch nedosahuje hranicu zvoliteľnosti, bol by veľmi pozitívny zázrak aby by sa predsa len do parlamentu dostali. Racionálna ekológia, ktorá je konsenzom odborníkov je pre túto stranu vysokou prioritou. Riešenie korupcie v ochrane prírody je pre túto stranu priorita.
 

Falošné vlastenectvo

Vlastenectvo je samo o sebe niečo veľmi pozitívne. Na Slovensku úplne zaniklo zdravé vlastenectvo a pod týmto pojmom sa myslí obdivovať Putina za jeho vojnové zločiny a nenávidieť Ukrajincov.
Na druhej strane v Taliansku majú premiérku, ktorá je príkladom pozitívneho vlastenectva. Ona a jej strana je silným podporovateľom Ukrajiny.
                  Smutné, že na Slovensku sa za pojmom vlastenec, vlastenectvo myslí len akási extrémistická interpretácia konzervativizmu a byť súčasťou kultúrnych vojen. Vlastenectvo nie je liberálne ani konzervatívne.
 

Záverom

Zostávame v situácii, kedy nájsť politickú stranu ktorá je „menšie zlo“ je veľký problém. Strana Aliancia je stranou ktorá spĺňa ako jediná základné morálne kvality. Za trochu menšie zlo je možné považovať aj stranu Hlas, čo je strana s tiež dobrým programom v oblasti ekológie.
 

Aktualizácie: Dodatočne doplnený obsah, ktorý nie je súčasťou videa

Kresťanský politik Milan Krajniak sa opustil. Svoje názory zmenil na nepoznanie

Ešte cca okolo v roku 2014, období kedy som si Slobodný vysielač sem tam vypočul, raz mali pozvaného Milana Krajniaka a pýtali sa ho na názor na LGBT ľudí. Na kresťana vyjadril nevídane tolerantný názor. Medzičasom Krajniak ale svoj názor zmenil. Vo svojom názore sa otočil o 180 stupňov. V besede organizovanom Denníkom N v predvolebnej kmpani v roku 2023 šokoval mimoriadne hulvátskym názorom zrelým dezoláta, ktoré sa nijak nelíšia od hrubokrkých neonacistov. Nechýbali hoaxy a konšpirácie.
 

Značná časť politikov sa správa akoby boli posadnutí démonickými entitami

Teraz si poviem svoj filozofický pohľad na vec. V poslednej dobe existujú veľmi silné útoky déminických entít najmä na politikov. Mali by sme robiť meditačné techniky na energetickú ochranu politikov pred démonickými entitami aby sa nesprávali ako blázni.
 
 

Strana PS a problémy s korupciou. Moje osobné negatívne skúsenosti s Michalom Šimečkom

Písali sme si s Michalom Šimečkom na Facebooku a poslal som mu rozsiahle dôkazy o trestnom čine Michala Wiezika o tom ako ilegálne získal dotáciu od Jána Budaja pre svoju nadáciu Aevis. Tiež som mu poslal podrobné dôkazy že tento človek je nebezpečný extrémista a psychicky narušený človek. Nebudem do podrobna rozoberať ako komunikácia prebiehala, pretože to by bolo na dlho, ale z komunikácie som nemal dobrý pocit. Ku korupcii svojho kamoša sa vôbec nevyjadroval a odkláňal diskusiu na iné témy.
O dva týždne neskôr sa dozvedáme, že Šimečka povýšil Wiezika na hlavného ekológa v strane.
Šimečka absolútne vedomým spôsobom podporuje korupciu vo svojej strane. Za vedenia Šimečku určite strana nebude čo do korupcie na tom lepšie ako strana Smer vo svojich začiatkoch.
Mnohí ľudia s veľkým nadšením idú voliť PS, bez toho aby vedeli že si kupujú mačku vo vreci. Ľudia sa pri strane PS popália rovnako ako pri strane OĽANO.
Korupcia v strane PS môže prerásť do gigantických rozmerov ak sa budú ku strane PS správať média rovnako ako sa správali k Budajovi, že média odmietali na svojho obľúbeného politika zverejniť rozkrádačky a korupciu v hodnote stoviek miliónov.
Média majú obrovskú moc a politici na ne veľmi citlivo reagujú. Ak sa ale politik necíti byť pod kontrolou médii, potom to dopadne zle a chuť po korupcii u politika rastie a rastie.
                   Wiezik vystúpil zo svojej nadácie Aevis až niekoľko týždňov potom ako jeho organizácii už boli schválené dotácie.
 

Ekologický program strany PS je čistá katastrofa

Program o téme ekológia pre stranu PS robil Michal Wiezik. Človek ktorý sa téme ekológia nerozumie nemusí vidieť za ich ekologickým programom žiadnu katastrofu, ale človek, ktorý sa na tému ekológie špecializuje vidí za programom veľkú hrozbu.
Priemyselné podniky zaťažiť čo najväčšími uhlíkovými daňami, nech sa čo najviac peňazí získa pre envirofond, ktorý podlieha ministerstvu životného prostredia a nie ministerstvu financií.
Peniaze z eurofondu podľa programu PS by sa mali utrácať najmä na ničnerobenie – na bezzásahové plochy na poliach, z ktorými máme už teraz zlé skúsenosti. Na pestovanie buriny, inváznych druhov, budeme utrácať milióny, ale na kanalizácie v obciach sa peniaze nenájdu. Toto je ekológia level psychiatria podľa strany PS. Totižto aj budovanie kanalizácii sa zvykne financovať z envirofondu.
Wiezik chce pokračovať v Budajovych a Chrenkových šľapajách, kedy sa ilegálne z envirofondu nalievajú milióny do stratových a korupčných národných parkov, ale na kanalizácie sa peniaze nenájdu. Budaj sľuboval od národných parkov to, že nebudú stratové ale extrémne ziskové, čo sa ukázalo ako mýtus.
 

Voľby v roku 2023 a situácia po nich

Ide o život, Ide o existenčnú problematiku. Ide o problematiku či vôbec prežije demokracia. Či vôbec prežijú národné parky a príroda.
Vôbec nie je priestor na kultúrne vojny či už z jednej alebo druhej strany.
Registrované partnerstvá či prejdú alebo neprejdú nie sú dôležité témy. Jedná sa o otázku prežitia.