Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Štátna ochrana prírody je práčka špinavých peňazí

Slovo ktoré by najviac vystihovalo Štátnu ochranu prírody je korupcia, práčka špinavých peňazí, legalizácia prijímov z trestnej činnosti. Aktuálne sa 90% celkovej organizovanej kriminality a korupcie na Slovensku sústredí do Štátnej ochrany prírody. Zo začiatku som si naivne myslel, že ochrana prírody sa začne postupne čistiť od kriminality. Ukázalo sa, že som sa veľmi mýlil. Je pravda, že aj by na Slovensku fungovala investigatívna žurnalistika a ak by média mali o túto tému seriózny záujem, začali by sa hýbať ľady a veci meniť k lepšiemu. Média majú totižto obrovskú moc. Novinári sú ale väčší darebáci ako politici a správajú sa skôr ako PR marketingové agentúry svojich obľúbených politických strán. A svojich neobľúbených politikov sa naopak snažia zlikvidovať, niekedy legitímnym inokedy nie legitímnym spôsobom. Viacerí vplyvní skorumpovaní novinári dokonca ešte aktívne šíria dezinformácie o téme ochrana prírody v prospech korupčných skupín. Nemajú rovnaký meter na korupciu politických strán. Kvôli médiám sa ale tento proces očisty môže predĺžiť aj na nasledujúcich 10 až 20 rokov.
                   Na Slovensku existuje bizarná korupčná schéma kedy pofidérne súkromné organizácie na ochranu prírody získajú dotácie z eurofondov a štátneho rozpočtu a následne za tieto peniaze financujú a sponzorujú Štátnu ochranu prírody. Nezabúdajme, že zamestnanci Štátnej ochrany prírody, sú úradníci, sú to verejní činitelia, ktorí schvaľujú veľmi dôležité úradné rozhodnutia. Informácie sa dokonca dajú verejne prístupne nájsť na oficiálnych stránkach ministerstva a súkromných organizácii že to takto funguje. Podľa týchto verejne dostupných informácii, je týchto ľudí možné pochytať a zatvoriť do basy ak by bola vôľa orgánov činných v trestnom konaní.
Štátna ochrana prírody je práčka špinavých peňazí. V priebehu jedného volebného obdobia, v priebehu štyroch rokov sa jedná o stovky miliónov.
Nejedná sa o nič iné ako o úplatok v oficiálnej podobe, legalizácia prijímov z trestnej činnosti, to jest z rozkrádačiek.
Súkromné korupčné ochranárske združenia sa tak stávajú akýmisi neoficiálnymi akcionármi Štátnej ochrany prírody. Ten kto financuje si diktuje podmienky. Z praxe poznám mnoho príkladov, že zamestnanci Štátnej ochrany prírody sa správajú ku súkromným ochranárskym združeniam ako ku svojim nadriadeným.
     Najviac tragikomické, že Igor Matovič nadáva Ficovi a Kaliňákovi do zlodeja, hoci Matovič sám si nevedel ustrážiť svojho ministra Budaja v kradnutí. Zlodej kričí chyťte zlodeja. Objektívne môžeme povedať, že Budaj kradol viac ako jeho predchodca Žiga a dá sa to dokázať reálnymi číslami.
                   Štátna ochrana prírody a ministerstvo životného prostredia sú inštitúcie skrz na skrz prehnité korupciou, že by bolo dobré aby sa obe úplne zrušili a zriadili odznova na zelenej lúke. Hlavná vec, že média sa tvária, že tento problém neexistuje.
Často počujem názory, že Štátnu ochranu prírody a ministerstvo životného prostredia treba úplne zrušiť, pretože nielenže sú skorumpovaní, ale sú aj prehnité skorumpované ľavicovým extrémizmom a teda robia viac škody ako úžitku. Je to naozaj pravda, obe inštitúcie by vôbec nikomu nechýbali.
Ako veľmi bolestivý kompromis by bolo urobiť v oboch inštitúciach obrovské personálne zmeny. Všetkým skorumpovaným vyššie postaveným zamestnancom, ktorí sa najviac na korupcii podieľali dať výpovede aby sa tak obe inštitúcie očistili.
                   Predstavte si tú absurditu ak by existoval nejaký veľký developer papaláš, ktorý by cez ministerstvo dopravy dostal obrovské eurofondy a následne by 10 až 20 % z týchto eurofondov nalial do financovania stavebného úradu, ktorý by dával tomuto developerovi rôzne pofidérne povolenia v konflikte záujmov a často aj v rozpore so zákonom.
Štátna ochrana prírody má úplne rovnakú schému.
Výplata každého jedného zamestnanca Štátnej ochrany prírody tvorí aj úplatok, ktoré dostal od súkromných ochranárskych organizácii. Neexistuje jeden jediný zamestnanec Štátnej ochrany prírody, ktorý by nebol súčasťou tejto korupčnej schémy, v tejto organizácii nepracuje jeden jediný čestný charakterný človek, ktorý má čisté svedomie.
                   Na jednej strane vidíme vojnu polície proti dvom tajným službám na základe krivých obvinení a na základe manipulovania vyšetrovania a na druhej strane polícia nerieši tieto korupčné schémy.
 

Zlúčenie ministerstva životného prostredia s ministerstvom pôdohospodárstva

Veľmi dobre poznám situáciu na ministerstve životného prostredia a môžem vám s istotou povedať, že tam nepracuje ani jediný odborník na lesné ekosystémy, jediný absolvent lesníckej fakulty, kde sa preberá lesná ekológia do neuveriteľných detailov.
Situácia je čistá psychiatria. Je to rovnako absurdné ako by na ministerstve zdravotníctva nepracoval ani jeden jediný vyštudovaný lekár. Média mlčia a napätie na vidieku rastie.
Naopak na ministerstve pôdohospodárstva pracujú ľudia vzdelaní z lesných ekosystémov. Ak sa na Slovensku dejú takéto bláznovstvá, potom nech sa lavicoví novinári nečudujú prečo je tak veľké napätie vo vidieku a prečo voľby tak dopadli.
Nič by sa nestalo ak by sa ministerstvo životného prostredia zlúčilo s ministerstvom pôdohospodárstva. Koniec koncov dlhé roky to tak fungovalo a nikto sa nesťažoval. Nie je to žiadna novinka ani experiment.
Ministerstvo životného prostredia chýbať nikomu nebude. Zmení sa len to, že o jednu práčku špinavých peňazí bude menej. Ministerstvo plné diletantov a sfanatizovaných ľavicových extrémistov na úroveň hnutia Letzte Generation ako riaditeľky sekcií Katarína Butkovská a Ďurkošová tiež nikomu chýbať nebudú možno okrem extrémne ľavicových bratislavských novinárov.
                    Ján Budaj v auguste roku 2021 a tlačovke tvrdil že za jeho predchodcu ministra Lászlóa Sólymosa išlo na mimovládne organizácie v ochrane prírody 130 miliónov eur. Za Budajovho bačovania sa toto číslo bezpochyby niekoľko násobne zvýšilo a ani nový minister nebude schopný zabrániť zmluvám ktoré tam Budaj podpísal.
Tých 130 miliónov sú len dotačné schémy program LIFE, tam sa ešte nepočítajú Ďalšie stovky milionov z plánu obnovy.
Budaj rozdal „svojim ľuďom“ cca 400 miliónov, avšak efektivita využitia týchto prostriedkov neprevyšuje 10 percent.
Pripomínam, že strana Saska tiež zahlasovala za zákon, ktorý urobil z národných parkov práčky špinavých peňazí. Strana Sme rodina za to nehlasovala.

Združenie BROZ vs Aktuality.sk

Novinárka Jana Kubisová zasa krásne perlí 😃. Disponujem dôkazmi, že Aktuality.sk platí organizovaná zločinecká skupina falošné ochranárske združenie BROZ, ktoré rozprávkovo zbohatlo na predstieranej ochrane prírody, ktoré cez eurofondy dostalo najmä od Budajovho ministerstva životného prostredia neuveriteľných 80 miliónov eur dotácii. Efektivita využitia finančných prostriedkov je len cca 10%. Zvyšných 90% sa jednoducho rozkradne. To že Aktuality.sk podpláca združenie BROZ ktoré priamo riadilo Budaja mi dokonca potvrdila aj jedna zamestnankyňa Aktualít!!! Povedala mi to ale pod podmienkou že budem o jej mene mlčať. Cieľom uplácania redakcie Aktuality.sk je písať klamlivé propagandistické články v prospech korupčných skupín, ktoré si z ochrany prírody urobili práčku špinavých peňazí.
https://www.aktuality.sk/clanok/mBmHFEj/napadali-zonacie-narodnych-parkov-a-ochranu-medvedov-dnes-mozu-zostavit-novu-vladu/