Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Iracionalita a absurdnosť mnohých novinárov vo vzťahu ku Jánovi Budajovi je nepochopiteľná

Viete akí je rozdiel medzi Jánom Budajom a Milanom Marurekom? Žiadny. Obaja sú extrémisti. Obaja sú blázni. Extrémista=blázon.
Kým Milan Mazurek je pravicový extrémista, Ján Budaj je ľavicový extrémista. Zverejnil som tiež dostatok dôkazov, že Ján Budaj sa obklopil veľmi nebezpečnými ľuďmi, ktorí sú korupčníci a ľavicoví extrémisti. Blázni, ktorí sú presvedčení, že najväčšie zlo, ktoré lesníci robia je vysádzanie stromov, blázni, ktorí si myslia že len mŕtvy a lykožrútom zožratý les je tá jediná správna voľba. Racionálna diskusia s takýmito ľuďmi nemá zmysel. Sú ako náboženská sfanatizovaná sekta.
Dať do rúk národné parky takýmto bláznom je trestuhodná samovražda. Ale to sa žiaľ reálne deje. A to aj s podporou médii.
Milan Mazurek a Ján Budaj majú spoločné aj to, že obaja sú rovnako vulgárni v spôsobe komunikácie. Napríklad Ján Budaj označil lesníkov-ekológov, svojich kritikov, ktorí celý svoj život zasvätili prírode blízkemu hospodáreniu v lesoch ako drevožrúti, poľovníkov označil ako mafia.
 
Ak by sa stal Milan Mazurek ministrom, tak neviem si predstaviť, že by k nemu boli rovnako nekritické ako k Budajovi, pričom obaja sú rovnako nebezpeční.
Média dokážu byť veľmi kritické k Igorovi Matovičovi ale aj Richardovi Sulíkovi. Dokonca na Sulíka zverejnili aj menšie korupčné aféry.
Zostáva záhadou prečo média nie sú a neboli rovnako kritické aj k Jánovi Budajovi. Tieto podivné dvojaké kilometre mi zatiaľ žiaden novinár nevysvetlil.
 
Čo musím oceniť u médii je to, že keď som explicitne žiadal média aby nešírili nejaký konkrétny hoax jeho rezortu, tak dali si povedať. Vyjadrujem sa avšak len k veľmi malej časti hoaxov. Nie je v mojich silách spochybniť všetky hoaxy. To by som musel posielať emaily novinárom každý deň. Tiež aby ste zabránili šíreniu hoaxov v médiach, musíte reagovať extrémne rýchlo a pohotovo. Musíte to stihnúť ešte pred tým ako sú dané dezinformácie zverejnené v médiach.
Sorry priatelia novinári, ale ja svoj protikorupčný aktivizmus na rozdiel od Vás robím čisto dobrovoľnícky a na toto nemám kapacitu.
 
Veľmi zvláštne, že navzdory tomu, že novinári majú veľmi veľa informácii a dôkazov že, Ján Budaj je notorický klamár, stále sa nájde mnoho vplyvných novinárov, ktorí nekriticky prevezmú tlačové správy Budaja a ministerstva bez toho aby si dané informácie kriticky overovali alebo aby dali priestor sa vyjadriť odborníkom ako oponentom. Príde mi to neskutočne iracionálne a absurdné.
Sto krát vás ten človek oklamal, sto krát vám napľul do tváre, tak si myslíte, že stoprvý krát vám bude hovoriť pravdu?
Príde mi to rovnako absurdné ako sú takzvaní proruskí dezoláti, ktoré veria Kremľom financovaným dezinformačným médiám. Týmto ľuďom vôbec nevadí že boli oklamaní, keď sa jeden hoax vyvráti tak vznikne nový hoax,ktorému naletia a takto sa to opakuje donekonečna. Napríklad témy ako COVID alebo vojna na Ukrajine.
Podobný prístup má veľká časť novinárov. Myslia si, že keď ich Budaj 10 krát oklamal, tak jedenástky krát ich klamať nebude. Neuveriteľná ľudská hlúposť a naivita. A neklamal len o téme ochrany prírody ale a tom akými bláznivými klamstvami obhajoval svoju kauzu spolupráce so Štátnou bezpečnosťou.
 
Navzdory jasným dôkazom, že Budaj sa obklopil bláznami, že je to bezcharakterný motorický klamár, tak média si do relácii pozývajú Budaja ako najčastejšieho hosťa a to neraz aj bez toho aby mu kládli kritické otázky, bez toho aby sa ho pýtali na jeho klamstvá a korupčné aféry ako napríklad v prípade rozhovoru s Petrom Hanákom a Monikou Tódovou.
 
Z historických skúseností vieme, že mnohí ministri odstúpili z dôvodu tlaku médii. Pri Budajovi to neplatí. Keď aj média zverejnia kritiku na jeho adresu, tak zväčša je to len veľmi politicky korektná a veľmi diplomatická kritika v rukavičkách. Prečo média takto chránia Budaja ako žiadneho iného politika, to my nevysvetlili.
 
A len ako taká perlička na záver, Denník N sa inšpiroval mojimi videami čo sa týka prevodu textu na reč. Použili rovnaký syntetizátor hlasu a ešte aj s nápadne podobným úvodom ako v mojich videách. Emaily s takýmito TTS videami som posielal šéfredaktorovi denníka N a spoluvlastníkovi v jednej osobe Matúšovi Kostolnému,.Nuž keby sa radšej inšpirovali mnou v boji proti korupcii a väčšou kritickosťou k Budajovi. To by ma potešil viac.