Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Ministerstvo životného prostredia ovládli totálni šialenci. Juraj Smatana

00:00 úvod. Starček Budaj nie je najvplyvnejším mužom na ministerstve. Ministerstvo úplne ovládol štátny tajomník Juraj Smatana. Smatana je povolaním učiteľ dejepisu na gymnáziu. Venoval sa aktivizmu upozorňovaním na hoaxy. Je ekologický extrémista – bojoval proti výstavne obchvatu / diaľnice, kvôli tomu, že to bolo podľa neho neekologické. Bol súčasťou blokády proti spracovaniu kalamity v Tichej a Kôprovej doline. O tom ako sa stal ministrom Budaj a tajomníkom Smatana. Smatana je prisilná káva aj pre umiernených ekologických extrémistov a nemajú pre neho pochopenie – napr. kosenie lúk.
10:40 v piatom stupni ochrany je aj zákaz vysádzať stromy po kalamite. Smatana a Michal Wiezik sú tiež proti vysádzaniu stromov v lesoch, nielen 5. stupeň ochrany. Bezzásahový smrekový les má slabú vodozádržnú funkciu. Po správnosti by vytopeným obciam ministerstvo ŽP malo platiť odškodné, lebo je za to zodpovedné. Novela vyhlášky o vlkovi na pozadí nenávistnej dezinformačnej kampani proti ovčiarom na sociálnych sieťach. Ministerstvo vníma ovčiarov ako nepriateľov, ktorých je treba vytrestať. Na preplatenie škody strhnutej ovce vlkom sú nereálne požiadavky, ktoré sa nedajú splniť. Odškodné na jednu ovcu je len smiešnych 48 EUR. Pán Smatana totálne dehonestuje inštitúciu ministerstva. Mal by mať sebareflexiu a odstúpiť. Sebareflexia mu ale chýba.
23:58 vystúpenie Smatanu v televízii TA3 po usmrtení človeka medveďom totálne šialenstvo. Ja by som sa ne jeho mieste totálne prepadol od hanby sa takto strápniť a seba-kompromitovať. Smatana by mal byť zbavený svojprávnosti. Ako poznám názory psychiatrov tak boli by za. Ako prebieha zbavenie spôsobilosti na právne úkony. Ministerstvo neurobilo jednu pozitívnu vec, všetko je deštruktívna činnosť a zanecháva za sebou spúšť. Smutné že pán Smatana si neuvedomuje pocit viny že narobil obrovské škody. Všetkých odborníkov vníma ako nepriateľov. Aféra kúpele Podhájska vs psychopati z ministerstva.
29:32 média by sa mali konečne prebudiť a pomenovať to čo sa deje na ministerstve pravým menom. „Politická korektnosť“ médii voči ministerstvu ŽP. Reforma národných parkov. Mičovského pán Smatana vníma ako najväčšieho nepriateľa – hneď po rezignácii a bezvládii na ministerstve pôdohospodárstva presadili kontroverzný legislatívny návrh. Ministerstvo ŽP sľubuje čo nedokáže finančne pokryť. Eurofondy sú určené výlučne na jednorazové krátke projekty. Obrovskú položku v rozpočte od ministerstva financií určite nedostanú. Keď sú na ministerstve tak extrémne manažérsky neschopní že nedokázali zohnať eurofondy na odstránenie environmentálnych záťaží, tak určite nedokážu zohnať eurofondy ani na stabilné financovanie národných parkov. To že Jaroslav Slašťan pod tlakom Smatanu šíri dezinformácie, dehonestuje inštitúciu štátnej ochrany prírody. Do všetkého do čoho sa montuje ministerstvo ŽP tak po sebe zanechávajú len spúšť. Nad šialenstvom Smatanu sa aj veľmi závažne pohoršovala prezidentka. Nad šialenstvom Smatanu sa začal pohoršovať dokonca aj extrémny ochranár Erik Baláž, čo je už čo povedať.
38:00 Diskusia ministerstva s neštátnymi vlastníkmi o reforme národných parkov, dostali poriadnu argumentačnú nakladačku. Je otázne či aspoň táto udalosť donúti pána Smatanu sa nad sebou zamyslieť, či ho aspoň toto prebudí. Som zvedavý či si aspoň trochu vstúpi do svedomia pán Smatana kvôli obrovských škodám, ktoré narobil, či konečne začne počúvať odbornú verejnosť, ktorú vníma ako najväčších nepriateľov. Pán Smatana nemá sebareflexiu – keby som ja takú argumentačnú nakladačku dostal od obbodnej verejnost, tak by som sa od hanby prepadol pod zem a odstúpil by som z ministerstva. https://www.mojevideo.sk/video/355b9/spickovy_lesnicky_expert_nalozil_tajomnikom_ministerstva_zp.html
Rozkradnuté peniaze na sčitovanie vlkov a medveďov.
Druhý tajomník Michal Kiča svojím kamošom dohodil korupčnú zákazku na sysľa za 5.5 mil eur. Smatana šéfuje Kičovi. Kiča je ľahko vydierateľný, pretože Smatana môže svedčiť proti korupcii Kiču ak ho bude Kiča brzdiť v jeho šialenstvách.
45:50 je mi veľmi ľúto všetkých slušných zamestnancov štátnej ochrany prírody keď je táto inštitúcia pánom Smatanom totálne parodovaná a dehonestovaná