Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Emil Páleš sa takmer rozplakal, keď mu poslucháč povedal pravdu

Piatok, 12. december 2014

Teraz už Emil Páleš stratil aj tých posledných priaznivcov, ktorých mal. Môže za to jeho posledná relácia na Slobodnom vysielači. Emil Páleš posledné 4 relácie nehovoril o ničom inom len o svojej obhajobe, len sa výlučne samoľúbo a trápne obhajoval pred svojimi oponentmi.

Keď Pálešovi poslucháč povedal, že sa príliš venuje sebe (čo bola úplná pravda), Páleša sa to veľmi dotklo a ten sa skoro rozplakal. Moderátor Boris Koroni musel vynaložiť všetku svoju snahu a schopnosti, aby ufňukaného a urazeného a psychicky zrúteného Páleša upokojil.

 

Za predchádzajúce kritické články som si veľa vytrpel. Fanatickým zástancom Páleša, ktorí poväčšine majú poväčšine sektársky vymyté mozgy Pálešom na jeho sektárskych sofiologických kurzoch, na mňa začali ostro útočiť. Došli im argumenty, pretože ani žiadne nemali a tak im nezostávalo nič iné ako vytŕhať z kontextu moje články a mať k tomu posmešné poznámky.

Človek si za pravdu veľa vytrpí – nuž ale teraz sa pravda ukázala. Už aj fanatickí zástanci Páleša sa prepadli od hanby, pre jeho incident v poslednej relácii

 

Pán Páleš je chudák, ktorého mi je úprimne ľúto. Stačí, keď si vypočujete z archívu asi 10 minút od konca

http://www.slobodnyvysielac.sk/redata/other/dl.php?id=2513