Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Kmeňový Šamanizmus – YouTube kanál. Čo sa s ním stalo? Pozadie

Kmeňový Šamanizmus – YouTube kanál. Čo sa s ním stalo? Pozadie
Rozlúčkové video z Facebooku o zmazaní kanálu.
Zlomyseľní zamestnanci slovenskej pobočky spoločnosti Google sa rozhodli, že YouTube kanál Kmeňový Šamanizmus zmažú za každú cenu. Nepochybujem, že karma im to poriadne tvrdo spočíta.
Nemám najmenšie pochybnosti, že zamestnanci slovenskej spoločnosti Google robili za posledných 6 mesiacov všetko pre to, aby YouTube kanál zničili. Na to som upozorňoval už pár dní pred likvidáciou/zmazaním.
Zámienka na zmazanie kanála bolo toto video – vraj obsahuje nenávistný prejav – asi urážka vládnej strany OĽANO alebo popis pod videom, kde som veľmi stručne napísal, že kresťanské modlitby sú čierna mágia a výsledok týchto modlitieb je to, že Slovensko pod vedeným exministra zdravotníctva Mareka Krajčího je najhoršie na svete. Ak by si zámienku na zmazanie video kanála nenašli toto video, našli by si niečo ďalšie.
Ku zmazaniu kanálu došlo tiež aj z dôvodu zverejnenia týchto dvoch videí (prvé, druhé), v dôsledku ktorých vznikli takzvané sankcie. Vedecké prednášky o problematike COVID-19 sú podľa zamestnancov Google zakázané zverejňovať – naprostá šialenosť. Nuž keby zamestnanci Googlu chceli byť rovnako prísni ako boli na mňa aj na iné kanále, museli by zamazať skoro všetky videá Igora Bukovského, pretože podľa podmienok spoločnosti Google je zakázané spochybňovať nariadenia ministerstva zdravotníctva. A o tomto videu ani nehovorím.
               Ďalej som urobil chybu, že som požiadal spoločnosť Google o speňaženie kanála. Po zaslaní požiadavky o speňaženie zamestnanci Googlu náhodne kontrolujú videá či sú v poriadku. Zamestnancom sa vytvorila o to väčšia príležitosť si nájsť zámienku na zmazanie.
               Ďalej sme posielali Slovenskej pobočke Googlu list s predžalobnou výzvou, že ak neprestanú s porušovaním zmluvných obchodných podmienok služieb YouTube, s neoprávneným mazaním a sankcionovaním kanálu, bude proti spoločnosti Google podaná žaloba a budeme žiadať odškodné. Nakoľko porušovanie obchodných podmienok bolo až príliš agresívne a príliš jasné, je isté, že by sme žalobu vyhrali. Je zrejmé, že chceli zamestnanci Googlu po sebe zahladiť stopy, zahladiť dôkazy a dva dni po obdržaní listu sa rozhodli kanál zmazať. Zamestnanci Googlu sa nám rozhodli na list neodpovedať – dôvod je samozrejme jasný – títo ľudia nemajú čisté svedomie a skrývajú sa pred verejnosťou ako krysy. Jedná sa o zbabelých ľudí. V liste sme tiež upozorňovali na to, že obchodné podmienky sú aj pre zamestnancov Googlu záväzné a že zamestnanec si nemôže robiť čo chce. Žiadali sme aj o identifikáciu zlomyseľných zamestnancov a žiadali sme pre tieto čierne ovce vyhadzov so zamestnania bez odstupného. Je smutné, že aj samotná spoločnosť Google má medzi svojimi zamestnancami psychopatov záškodníkov, ktorí idú proti svojmu zamestnávateľovi. Zmazaním kanálu mohli záškodnícki zamestnanci Googlu zabrániť svojej identifikácii so strany ich nadriadených – aj to mohol byť motív.
               Aká mohla byť motivácia zamestnancov Googlu aby kanál zničili? Psychopati? Náboženskí fanatici? Fanatickí obdivovatelia strany OĽANO? Bola proti zamestnancom použitá čierna mágia a tí konali proti svojej vôli?
               Kým mňa stál YouTube kanál tisíce hodín práce, zamestnanec Googlu zmaže kanál jedným kliknutím. Tým že som si neurobil zálohu videí, moja drahocenná práca je navždy stratená. Netušil som že zamestnanci Googlu budú až tak šialení, že mi zničia tisíce hodín práce jedným kliknutím v rozpore so záväznými podmienkami YouTubu.
               Nemožno vylúčiť ani organizovaná hromadné nahlasovania videí so strany náboženských fanatikov. Náboženstvo je účinná čierna mágia a rituály náboženských fanatikov sa mohli tiež spolupodielať na úspešnej likvidácii kanála. Kresťanstvo kresťanovi v osobnom živote v ničom nepomôže, ako biela mágia to nefunguje ,ale ako čierna mágia (=zlikvidovať kanál) to funguje dobre.
Cieľom kanála polo pomáhať kresťanom a obetiam siekt, obete siekt a vodcovia kresťanských siekt to ale tam pochopiť nemusia.
               Dve temné sily sa spojili na likvidácii kanálu: náboženskí fanatici a mocný čierny mág Petr Chobot. Museli sme čeliť obrovskej presilovke, ktorej sme bohužiaľ podľahli. 

Adresa spoločnosti Google na Slovensku je tu:
Google Slovakia, s. r. o. 
Karadžičova 8/A
Bratislava 3
821 08 
Slovensko

Jediný spôsob ako kontaktovať Google je forma listu. Spoločnosť Google funguje tak trochu ako tajná služba. V utajení. Nebyť verejne prístupného obchodného registra, ani by sme nevedeli že majú pobočku aj na Slovensku. Z prvej ruky sa nám podarilo zistiť, že pobočka nie je len schránková adresa, ale majú aj kancelácie a reálnych zamestnancov. Počas lockdownu pracujú v „home office“ avšak chodia si pravidelne vyberať poštu zo schránky. Utajenie zamestnancom Googlu veľmi vyhovuje - skrývajú sa ako krysy pred verejnosťou, pred transparentnosťou. Takéto arogantné porušovanie pravidiel by si nikdy nemohli dovoliť politici, ktorí sú strážení verejnosťou  médiami.
Vyzývam všetkých čestných a spravodlivých ľudí, aby poslali list spoločnosti Google s otázkou prečo protiprávne zmazali kanál. Dajte najavo svoj protest zaslaním listu. Ak sa to premení na masový protest, masové zasielanie listov, zlomyseľní zamestnanci Googlu budú pod obrovským tlakom.
 
Ďalej sme na YouTube kanáli zverejňovali rôzne informácie o paralelných civilizáciách na pohorí Tribeč či o potencionálnom prepojení vlády na tieto civilizácie. Osobne si ale myslím, že to je posledný faktor, ktorý by mohol mať niečo spoločné so zmazaním YouTube kanálu. Keby mal niekto problém tak zrejme by si to so mnou vybavil priamo na Tribeči. Tribeč bol skôr veľmi citlivým indikátorom toho že Peter Chobot proti nám robí čiernu mágiu – rôzne podivné udalosti nás na to upozorňovali aby sme sa vedeli proti tomu brániť.
Urobil som tiež chybu, že som za posledný čas menej navštevoval akupunktúrne body planéty na pohorí Tribeč, veľmi presné miesta, kde sa dá účinne vytvoriť ochrana.

Na zmazanie kanálu sa dá dívať aj z úplne iného filozofického pohľadu: celý YouTube kanál prinášal už príliš veľa svetla do spoločnosti s príliš veľkým vplyvom na spoločnosť a matrix sa už začal brániť.

Peter Chobot (PCH) mocný čierny mág

Zoznámenie sa s Petrom Chobotom, tri odkazy, odkaz 1, odkaz 2, odkaz 3. Upozorňujeme že všetky informácie v tejto časti článku boli dôkladne overené a jedná sa o pravdivé informácie. 
Medzi ľuďmi, ktorí sa spolupodielali na likvidácii kanálu bol aj Peter Chobot. V tomto úseku článku budem hovoriť o viacero veciach ktoré sa materialisticky zmýšľajúcim ľuďom veľmi páčiť nebudú, pretože my tu v Európe nemáme skúsenosti s mágiou ktorá reálne funguje. Peru je však úplne iná krajina.
Ľudia v Peru veľmi dobre chápu tomu, že väčšina šamanov-terapeutov sú čierni mágovia a človek musí byť enormne opatrný komu sa zverí. Peter Chobot bezpochyby patrí medzi najmocnejších čiernych mágov v Európe, ktorý má reálne schopnosti a podceňovať tohto človeka určte nie je na mieste. Ľudia z Peru doprevádzaní Chobotom sa často vracajú vo veľmi ťažkých stavoch v ťažkých depresiách, samovražednými sklonmi atď. So začiatku som si myslel, že to mohol byť aj „bad trip“ po užívaní ajavasky, avšak množia sa prípady, že samovražedné sklony mali ľudia už po navštívení meditácie v ČR, kde sa ajavaska nepodáva. Normálny človek by bol už dávno v base, PCH ale má silnú čiernomagickú ochranu. Chobot je človek z ktorého majú ľudia v ČR obrovský strach - majú strach prehovoriť, pretože sú si vedomí jeho veľmi mocných čierno-magických schopností. Rovnako si tento človek nasadzuje platených čiernych mágov. Čudný biznis model najprv okradnúť zmanipulovaných ľudí na 4-násobne premrštených cenách na šamanských zájazdoch do Peru a potom polovicu ziskov investovať do čiernych mágov, ktorí majú na starosti umlčovať Vašich odporcov, ktorí majú s Vami zlé skúsenosti.
Dôvod prečo nastal konflikt medzi nami a mocným čiernym mágom Petrom Chobotom bol ten, Chobot v dôsledku korony krachuje a my sme zverejnili videá ktoré ho kritizovali, čo mu ešte viac ničilo krachujúci biznis podvodov s bylinkami – kritizovali sme napríklad jeho podvody s bylinkami, hovorili  o záhadnej smrti Šárky Hanak, o nájomnej vražde jeho konkurenta v xenón terapii Pavla Solisa. Faktom že ľudí z okolia Petra Chobota, ktorí zomreli záhadnou smrťou je akosi priveľa čo už nemožno považovať za náhodu. Nehovoriac o veľkom množstve nemedializovaných ľudí, ktorí spáchali samovraždy po jeho terapiách – ani takýchto svedectiev nie je málo. Naše video o záhadnej smrti Šárky Hanak a o podvodoch s bylinkami mali až neuveriteľných 9400 pozretí, čo muselo PCH vytvoriť nemalú frustráciu. Aj tu je zaujímavý príklad obete Petra Chobota menom Radek Wolf, ktorému Chobot poškodil jeho mozog a hlása blbosti, že každý druhý človek má syfilis a HIV - to je výsledok čiernej mágie Chobota.
Dôvody prečo sa jednotlivec rozhodne ísť cestou čiernej mágie, rozhodne sa zneužiť inak úžasné šamanské poznanie môžu byť rôzne – u Petra Chobota to bola bezpochyby silná túžba po mamone si zarobiť čo najrýchlejšie a najľahšie lacné prachy podvodným spôsobom.
               Nakoľko je lockdown Peter Chobot finančne krachuje – dobre mu tak, karma sa mu vrátila. Na druhej strane to ale má aj nevýhodu. Tým, že frustrovaný, nazlostený, krachujúci nezamestnaný a nepracujúci Peter Chobot nemá čo robiť, má veľa času na vymýšľanie zákernej čiernej mágie proti nám. My na rozdiel od neho nie sme ani frustrovaní a máme čo na práci.
               Najbližšie spolupracovníčky Petra Chobota sa nám vyhrážali, že ak nezmažeme všetky kritické videá o čiernom mágovi Chobotovi, budú nám nahlasovať videá.
               Ako sa hovorí „zdochýňajúca kobyla kope najviac“ – to sa týka Petra Chobota. Tento človek už nemá dlhé trvanie – má príliš poškodenú karmu – karma mu to všetko vráti. Zlikvidoval kanál, ktorý pomáhal zotročeným obetiam kresťanských siekt. Teraz je pomoc týmto ľuďom ukončená. Nech je to na jeho karmu.
               Nemožno vylúčiť ani verziu že zamestnanci pod mocnou čiernou mágiou Petra Chobota nekonali pod slobodnou vôľou a museli konať proti slobodnej vôli - na to som ich pri odvolávaniach upozorňoval a otvorene vyzýval aby si dávali pozor či konajú slobodne a či nie je proti nim vykonávaná čierna mágia. Vyzýval som ich aby nás v prípade problémov kontaktovali. Kludne ma mohli kontaktovať aj pod nejakou prezývkou ak sa nechceli priznať pod svojim menom. Nikto nás ale kontaktoval. Určite by sme vedeli nasadiť účinné kroky energetickej ochrany ak by nás požiadali o pomoc. Pokiaľ zamestnanci odmietli si dať pomôcť, preberajú plnú karmickú zodpovednosť za obrovské škody zničeného kanálu.
               Navzdory likvidácii tohto kanálu mám z toho všetkého veľmi dobrý pocit – pocit veľmi dobre vykonanej práce. Ja mám svedomie čisté. Už svedomie čisté nemajú tí ľudia, ktorí sa spolu-podieľali na likvidácii kanálu, čo sú minimálne Peter Chobot a individuálni zamestnanci Googlu.
               Petra Chobota je mi úprimne z čisto ľudského hľadiska ľúto. Je to opustený osamotený človek, ktorý nemá žiadnych priateľov, pretože všetci sa ho boja. Má síce svojich najbližších spolupracovníkov/priateľov ako napríklad Jana Marášková a Věra Šourková, ktorí mu ochotne pomôžu, ale pomôžu len zo strachu, lebo dobre vedia, že ak by sa s týmto nebezpečným pomstychtivým čiernym mágom pohnevali ako by dopadli. Úprimne vôbec nezávidím ani týmto jeho najbližším spolupracovníčkam, ktoré pri Chobotovi trpia. Je mi ich úprimne ľúto. Na jednej strane bol Chobot lákadlom, pretože sa okolo neho točili obrovské prachy (podvodne neeticky zarobené/vydelané) na druhej strane po čase odhalíte o Chobotovi nepríjemnú pravdu aký je to nebezpečný človek ale už sa z toho nedá vycúvať.
               Ľudia si neuvedomujú ako nebezpečné je chodiť na meditácie/semináre Petra Chobota. Ľudia na jeho „seminároch“ dobrovoľne odovzdávajú kľúč od svojej duše čiernemu mágovi. Obeť Chobota stráca slobodnú vôľu a Chobot si takýchto ľudí dokáže bez problémov manipulovať na diaľku alebo vysávať z nich energiu a to aj po dobu niekoľko rokov. Krásna ukážka bolo to, keď som zverejnil video o jeho podvodoch s bylinkami a smrti Šárky Hanak, kde sa mi ľudia z jeho seminárov vyhrážali, pričom vyhrážky málom hraničili vyhrážkami smrťou. Pochybujem, že by to títo ľudia robili zo slobodnej vôle. Je veľmi ľahké sa dostať na „seminár“ Petr Chobota, ale ťažko z toho vycúvať, veľmi ťažko sa dostať zo šlamastiky. Mám taký blbý pocit, že nejaký zamestnanec spoločnosti Google mohol byť na seminári Chobota a ten ho úplne ovládal – aj to je možná verzia.

Odkazy videí z Facebooku o obrovskom boji dobra a zla v súvislosti s obrovskými energetickými útokmi na kanál Kmeňový Šamanizmus. Odkaz1, odkaz2, odkaz3