Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Rok 2018. Rok zlomový. Predpoveď na rok 2019. Budúcnosť

Rok 2018. Rok zlomový. Predpoveď na rok 2019. Budúcnosť

Rok 2018 je pre alternatívne média zdá sa rok zlomový. Posledná tretina roku 2018 znamená obrovskú prehru pre nenávistnú propagandu alternatívnych médii. Kremeľskej propagande sa za posledný čas všetko rúti ako domček z karát. Slovenské príslovie hovorí „lož má krátke nohy“. Klamať ľudí sa dá len krátko.
Tieto pozitívne zmeny sú zapríčinené pozitívnymi astrologickými vplyvmi z vesmíru. Je to veľký dar zhora, ktorý si musíme veľmi vážiť. Nie je to samozrejme. Osobne som očakával, že to bude trvať dlhšie, kým sa ľudia spamätajú. Vedel som že o pár rokov k tomu dôjde, ale neočakával som, že tak rýchlo.
                     Za tieto pozitívne zmeny čiastočne môže zodpovedať aj to, že Ruská strana prestala používať psychotronické zbrane pre účel manipulácie mysle ľudí na podporu Kremeľskej propagande ako aj z etických dôvodov, tak aj z dôvodov, že ľudia si postupom času na psychotronické zbrane vytvorili imunitu a prestalo to tak dobre zaberať ako zo začiatku.
                     Pozitívne astrologické vplyvy sa neprejavia len tým, že ľudia sa budú menej kŕmiť propagandou nenávisti a strachu, ale aj tým, že ľudia budú menej vyhľadávať chorý náboženský fanatizmus, sekty a celkovo sa bude ľuďom lepšie dariť v ekonomickej oblasti ako aj iných oblastiach života.
                     Je možné predpokladať a dedukovať, že konečne sme sa dostali von z astrologicky a energeticky veľmi ťažkého a náročného obdobia medzi rokmi 2014 až 2018. Toto obdobie bolo extrémne ťažké. Ľudia sa správali ako naprogramované stroje, nie ako inteligentné rozmýšľajúce bytosti s vlastným rozumom. Bolo to obdobie veľkého rozdelenia spoločnosti na dve protichodné názorové extrémy pričom ani jeden extrém nemal pravdu. Delenie sa na tzv. slniečkárov a ľudí, ktorí mali potrebu sa pchať do zadku Putinovi a uctievať ho ako boha je hlúposť.
Za posledných niekoľko mesiacov vidím silnú a úprimnú snahu hľadať objektívnu pravdu, v čom sa ľuďom darí. Som rád, že ľudia prestali hľadať pravdu v chorých extrémoch. Vysvetliť ľuďom medzi rokmi 2014 – 2018 že ani jeden názorový tábor nemá pravdu bolo prakticky nemožné – ľudia ma nedokázali pochopiť. Bol to veľmi depresívny pocit, keď som videl v akom úpadku sa spoločnosť nachádzala. Ľudia boli veľmi hlúpi, keď sa nechali vtiahnuť do hlúpej hry dvoch názorových táborov, pričom ich nenapadlo, že ani jeden názorový tábor nemusí mať pravdu. Psychotronická manipulácia obyvateľstva bežala naplno.
                     Ľudia v roku 2018 zmenili svoj názor, ale ja som tento názor mal už od začiatku. Ľudia sa v roku 2018 prebúdzajú, ale ja som bol „prebudený“ už v roku 2014. Od roku 2014 hovorím stále to isté, že dezinformačné média rozdeľujú spoločnosť a sú pre spoločnosť veľmi škodlivé, ale ľudia na to prišli až teraz. Ľudia ma nechápali a považovali za blázna, za plateného Šorošovho agenta, veľmi špatne mi nadávali, ale teraz prišli na to, že som mal pravdu. Už pred pár rokmi som správne predpovedal, že o nejaký čas mi ľudia dajú za pravdu a stalo sa to. Ak by si ľudia prečítali po sebe komentáre pár rokov dozadu ako mi špatne nadávali a aké hlúposti popísali pod vplyvom psychotronických zbraní a zlých astrologických vplyvov, tak by samých seba nespoznávali čo napísali. Človek ak intenzívne na sebe pracuje a praktizuje meditačné techniky pôvodných juhoamerických šamanov, je odolný aj proti psychotronickým zbraniam a takýto človek sa nedá vtiahnuť do hry umelého rozdelenia spoločnosti.
                     Som veľmi rád, že som sa nenamáhal zbytočne čo sa týka prebúdzania ľudí, a že vidím aj konkrétne výsledky.
                     Ľudia ma nepoznajú aký som človek. Poznajú ma iba z videí. Čo do charakteristiky osobnosti som veľmi milý a pohodový človek, ktorý rád ľuďom nezištne pomáha. Avšak subjektívny dojem mnohých ľudí z mojich videí môže byť presne opačný, ľudia ma môžu subjektívne vnímať ako zlého človeka, pretože sa ich snažím prebúdzať. Proces prebúdzania je veľmi bolestivý a je jednoduchšie obviniť druhého, že je zlý, ako sa sám nad sebou zamyslieť, či som náhodou nenaletel nejakej primitívnej nenávistnej propagande, ktorá sa ma snaží plniť len strachom. Videami sa snažím ľuďom pomáhať, ale mnohí ľudia to ako pomoc nevnímajú. Až teraz nedávno sa situácia vyvinula tak, že udalosti za posledné mesiace mi dali za pravdu a ľudia pochopili, že som im chcel dobre. Je veľmi smutné, že ak sa snažíte pomôcť ľuďom,ľudia reagujú agresívne akoby ste im chceli zle. Úpadok spoločnosti je veľmi smutný. Pravda sa ťažko počúva. Giordana Bruna za hovorenie pravdy, za to že ľudí prebúdzal, dokonca upálili. Ľudská psychika je ale presne rovnaká aká bola pred 400 rokmi. Ľudia Vás budú vždy nenávidieť ak im budete hovoriť pravdu alebo ak ich budete prebúdzať. Ľudia nemajú radi akýkoľvek pokrok. Ja som hrdina, ktorý kráča proti prúdu a je mi jedno, či informácie, ktoré hlásam ľudia milujú alebo nenávidia, je mi jedno čo si ľudia o tom pomyslia, je mi jedno či ma za to ľudia budú nenávidieť alebo milovať.
                     Budúcnosť: posledné mesiace roku 2018 znamenali významné zvýšene energetických vibrácii, z vesmíru k nám začali prúdiť veľmi pozitívne energie. Dúfam, že tieto pozitívne energie z vesmíru budú k nám aj naďalej prúdiť, pretože nie je to samozrejme. Dúfam, že rovnako veľa alebo ešte viac pozitívnej energie k nám bude z vesmíru prúdiť ako na konci roku 2018. V horšom prípade by mohlo dôjsť k znovu zníženiu vibrácii a znovu by sme sa mohli vrátiť k tým ťažkým časom rovnako ako tomu bolo medzi rokmi 2014 – 2018.
                     Dúfam, že aféra v súvislosti s reklamou na vodku Absolut, bola posledná udalosť, ktorá vo väčšej miere rozdelila slovenskú spoločnosť. Ľudia sa vtedy správali ako divá zver. Na rozvášnenie a maximálne rozdelenie ľudí sa pravdepodobne použili aj psychotronické zbrane. Teraz ako vášne utíchli, títo zúfalí náckovia úbožiaci sa ani samých seba nespoznali, keď si po sebe prečítali svoje nepríčetné vyhrážky smrťou pánovi Benčíkovi. Náckovia sa pri použití psychotronických zbraní do nemalej miery vymkli kontrole, nakoľko v konečnom dôsledku len robili reklamu vodke Absolut. Psychotronické zbrane sa vymkli kontrole a otočili proti Ruskej vláde a pevne verím, že ruská strana po tejto afére už viac nebude zneužívať tieto zbrane.
Kto sa celý svoj život snaží plniť len láskou a pokojom, nie je možné aby sa aj pri použití psychotronických zbraní nechal vtiahnuť do primitívnej nenávistnej propagandy. Človek musí mať na to predispozíciu aby sa nechal do toho vtiahnuť.
                     Znovu však budem pokračovať o téme budúcnosť. Domnievam sa, že v sekulárnej sfére bude viera v hoaxy a nenávistnú propagandu ustupovať, avšak naopak v prostredí cirkvi sa budú tieto tendencie stupňovať. A to samozrejme na čele s kňazom Mariánom Kuffom a s ľudmi rovnakej krvnej skupiny. Veriaci ľudia mali vždy bližšie k hoaxom ako tí ostatní už len z dôvodu naladenia svojej mysle. Veriacemu človeku stačí veriť, nepotrebuje si overovať fakty.
 

Ako je možné efektívne človeka vyliečiť so škodlivej propagandy alternatívnych médii?

Uspokojivo a komplexne vysvetliť fenomén prečo ľudia naletia škodlivej propagande dokáže len učenie pôvodných kmeňových juhoamerických šamanov. Dôvod prečo k tomu dôjde je to, že niektoré čakry sa zanesú negatívnymi energiami a tiež z dôvodu nedostatku energie. Ak chcete pomôcť danému človek u sa zbaviť nenávistnej propagandy, tak riešenie nie je ho priamo od propagandy odhovárať. Riešenie je danému človeku ponúknuť možnosť meditačných techník juhoamerických šamanov. Ak ich daný človek bude ochotný praktizovať, ani nebude vidieť sám ako spontánne sa zbaví propagandy do ktorej bol vtiahnutý. Z jedného dňa na druhý príde na to, že propagandu jednoducho nepotrebuje. Sú to veci, ktoré naozaj fungujú.
 

Hanbím sa, že som sa musel vo videách venovať politickým témam

Hanbím sa, že som sa musel vo videách venovať politickým témam. Nehanbím sa za seba, ale za ľudí, za úpadok spoločnosti. Je mi veľmi ľúto, že som sa musel takto ponížiť a venovať sa politickým témam, pretože situácia bola medzi rokmi 2014 – 2018 naprosto zúfala. Bol nebezpečne malý počet ľudí, ktorí by boli ochotní nejakým spôsobom kritizovať nenávistnú Kremeľskú propagandu, tak som sa pre túto nevďačnú a nepopulárnu úlohu musel obetovať aj ja. Teraz sa situácia chvalabohu zlepšila a som rád, že viacero novinárom môžem odovzdať štafetu, nech pokračujú v mojich šlapajach. Verím, že sa situácia bude aj naďalej zlepšovať a politickým témam sa budem musieť venovať minimálne alebo vôbec.