Filozofická kritika kresťanstva

Ak chcete túto stránku a Youtube kanál podporiť, kliknite sem

Vojna na Ukrajine. (Máj 2023). Aktuality z domácej politiky

 
Vojna na Ukrajine. (Máj 2023). Aktuality z domácej politiky
Najväčšia chyba západu je to, že nie je schopný dodať Ukrajine dostatok munície. Zbytočne to predlžuje vojnu.
Ďalšia chyba je neposkytnutie Abrams M1.
Ukrajinci premárnili veľkú šancu pre ofenzívu, pretože nie na celej fronte je rasputica. Sú rôzne pôdy vrátane piesčitých.
O aktuálne situácii na fronte.
Slovenský národ – my sme rekordéri v tom negatívnom – najviac ľudí verí na ruskú propagandu.
Psychotronické zbrane pre účel posilnenia efektu propagandy.
Čo to znamená „mier“ podľa ruskej propagandy? Zákaz práva brániť sa Ukrajine ako napadnutej krajiny.
Ľudia veriaci ruskej propagande nepoznávajú sami seba. Sami by neverili, že pred vypuknutím covidu a vojny uveria na tak bláznivé nezmysly.
Psychológia je najviac zaostalá veda, ktorá neprešla prakticky žiadnou evolúciou a pokrokom za posledné roky. Psychológia nevie vysvetliť manipulatívnosť propagandu a egregory.
Ošklivé chyby a korupčné škandály v mainstreamových médiach robia nepriamo reklamu ruskom financovaným médiám.
Ako sa vyliečiť so závislosti na dezinformačných médiach? Človeka vedú k nenávisti a agresivite.
Môže si človek poškodiť karmu tým ak verí na ruskú propagandu a fandí zlu?
Moje skúsenosti s platenými trollmi
Petr Pavel prezident. Akým mám na neho názor?
Podľa Predsedu KDH je Eduard Heger málo konzervatívny. Nabehol na rétoriku neonacistov.
V médiach záhadne nevyšiel ani jeden článok o najviac sofistikovanej korupčnej lobistickej skupiny BROZ v dejinách SR. Ani jeden článok o oligarchovi nebezpečnom lobistovi poslancovi Jaromírovi Šíblovi.
Ján Budaj – najviac škandalózneho politika vykreslili ako najlepšieho politika. Média urobili z čierneho biele, z bieleho černe, s pravdy klamstvo a z klamstva pravdu.
Strana PS – môj názor.
Eduard Heger je dočasne ovplyvnený sekulárnym prostredím.
Politika EU. Emisná norma Euro 7. Elektrické autá. Naši domáci politici s tým súhlasili a nevyjadrili právo veta. Hnev treba otočiť proti našim domáci politikom ako proti EU.
Martin Hrdlička - šéf vývoja podvozka a agregátov Škoda Auto - hovorí, že neuvážené prijatie normy Euro 7 môže viesť až ku zavretiu niektorých fabrík. https://youtu.be/NM52_0PgO_k
Nejakým zázrakom sú média aspoň ako tak slobodné pri elektrických autách – pri združení BROZ a korupcii v ochrane prírody tak slobodné nie sú.
 
Den D pro spalovací auta. Europoslanci schválili nulové emise nových vozů po 2035 https://echo24.cz/a/HCy3w/zpravy-ekonomika-zakaz-vyroby-spalovacich-motoru-2035-eu-elektromobily-brusel-strasburk
 
Aktivista Bulíř po nakládačce zmizel, prý dopadl zle. Podpořil ho Rajchl, dříve se nesnášeli https://www.expres.cz/zpravy/matous-bulir-tomas-zdechovsky-ukrajina.A230317_094400_dx-zpravy_stes
 
Aktivista Bulíř měl lhát o Ukrajině, vojáci ho zbili. Zdechovský: Domů s rozbitou hubou! https://www.expres.cz/zpravy/matous-bulir-tomas-zdechovsky-ukrajina.A230316_112933_dx-zpravy_stes